Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρόπαια Γορτυνίας: Ο κόσμος φωνάζει για τα σκουπίδια, το ξεχασμένο Κέντρο Υγείας και τους κακούς δρόμους! (vd)

Τρόπαια Γορτυνίας: Ο κόσμος φωνάζει για τα σκουπίδια, το ξεχασμένο Κέντρο Υγείας και τους κακούς δρόμους! (vd)
Στο μεγάλο πρόβλημα με τα σκουπίδια, στις ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας και στην κακή κατάσταση στο οδικό δίκτυο στάθηκε ο κόσμος που μίλησε στην κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία», σε ένα γκάλοπ που έγινε στην κάτω Γορτυνία και ειδικότερα στα Τρόπαια.
«Η Γορτυνία είναι μια χωματερή ανθρώπων, γερόντων» λέει στην κάμερα ο Γιάννης Φράγκος ο οποίος ήταν στο παρελθόν δημοτικός σύμβουλος και τονίζει ότι είναι πολλά τα λεφτά στο σκουπίδι, ενώ κάνει λόγο για σχεδιαζόμενο αδιέξοδο.
Ο κόσμος ρίχνει ευθύνες στους πολιτικούς και λέει ότι δεν ενδιαφέρονται να κάνουν έργα στην περιοχή. «Χάλια, να πάνε να πνιγούν όλοι» είναι μία από τις φράσεις που ακούγονται.
Για το Κέντρο Υγείας Τροπαίων λένε ότι έχει αποδιοργανωθεί, ενώ υπογραμμίζουν πως κάνουν ό,τι μπορούν οι εργαζόμενοι εκεί αλλά τα προβλήματα και οι ελλείψεις είναι μεγάλες.
Για τη μεταφορά μαθητών, αναφέρθηκε ότι κάποια παιδιά ξυπνούν από τις 5.00 το πρωί για να προλάβουν να μεταφερθούν μέχρι το σχολείο τους, επειδή υπάρχουν μακρινές αποστάσεις.
Τέλος, για το οδικό δίκτυο, ο κόσμος διαμαρτύρεται και αναφέρεται στην κακή κατάσταση του δρόμου από το Λευκοχώρι μέχρι την Αγία Παρασκευή Λαγκαδίων.
«Χάλι, στροφές, είμαστε τελείως απομονωμένοι», «η formula 1 εδώ θα γίνεται» είναι μερικές από τις ατάκες με οργή αλλά και χιούμορ από τον κόσμο στα Τρόπαια.

1 σχόλιο

  • guest
    guest Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 14:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε 10-15 χρόνια δε θα υπάρχει Γορτυνία οπότε θα λυθούν όλα τα προβλήματα.
    Εκεί το πάνε το πράγμα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...