Menu
RSS
Παρασκευή, 16/01/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
PARNONAS LEADER 14 20 BANNER GIA SITE 3840 X 920 1

Γορτυνία: Έγιναν οι απευθείας αναθέσεις για να ξεκινήσει η μεταφορά σκουπιδιών!

Γορτυνία: Έγιναν οι απευθείας αναθέσεις για να ξεκινήσει η μεταφορά σκουπιδιών!
Σε δύο απευθείας αναθέσεις, για τη διαχείριση και τη μεταφορά απορριμμάτων, προχώρησε ο Δήμαρχος Γορτυνίας, Γιάννης Γιαννόπουλος, υλοποιώντας τις σχετικές αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής έτσι ώστε να ξεκινήσουν να μαζεύονται τα σκουπίδια που έχουν «πνίξει» την περιοχή.
 
Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
«Α. Εγκρίνουμε τη διενέργεια της υπηρεσίας με τίτλο «Μεταφορά στερεών μη επικίνδυνων αποβλήτων σε αδειοδοτημένη μονάδα» , εκτιμώμενης αξίας 19.999,70 ευρώ, χωρίς το Φ.Π.Α., με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Β. Εγκρίνουμε τις τεχνικές προδιαγραφές της υπηρεσίας με τίτλο «Μεταφορά στερεών μη επικίνδυνων αποβλήτων σε αδειοδοτημένη μονάδα»
Γ. Αναθέτουμε την παροχή της υπηρεσίας «Μεταφορά στερεών μη επικίνδυνων αποβλήτων σε αδειοδοτημένη μονάδα», όπως ειδικότερα περιγράφεται στο τεύχος τεχνικών προδιαγραφών, στην Ανδρουτσόπουλος Δ & ΣΙΑ Ε.Ε , με έδρα επιχείρισης, Μαζαράκι Αχαίας Τ.Κ 25008 ΑΧΑΙΑ, έναντι του ποσού των 24.799,48 ευρώ, με Φ.Π.Α.
Δ. Η δαπάνη που προκαλείται από τη συγκεκριμένη ανάθεση θα καλυφθεί από ιδίους πόρους, στον προϋπολογισμό εξόδων του τρέχοντος έτους έχει εγγραφεί η σχετική πίστωση, η οποία θα βαρύνει τον Κ.Α. 20.6412.002 και έχει εκδοθεί η σχετική απόφαση ανάληψης υποχρέωσης.
Ε. Ο χρόνος παράδοσης της υπηρεσίας ορίζεται το διάστημα των τεσσάρων (4) μηνών από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.
ΣΤ. Η πληρωμή του συμβατικού ποσού θα γίνει με την έκδοση εντάλματος πληρωμής, μετά την υποβολή από τον πάροχο ισόποσου εξοφλητικού τιμολογίου.
Ζ. Στη σύμβαση που θα συναφθεί θα αναφερθούν ειδικότεροι όροι για την ορθή, απρόσκοπτη και σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές παροχή των προς ανάθεση υπηρεσιών.»
 
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
«Α. Εγκρίνουμε τη διενέργεια της υπηρεσίας με τίτλο «Διαχείριση και διαλογή στερεών μή επικίνδυνων αποβλήτων από αδειοδοτημένη μονάδα» , εκτιμώμενης αξίας 19.965,00 ευρώ, χωρίς το Φ.Π.Α., με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Β. Εγκρίνουμε τις τεχνικές προδιαγραφές της υπηρεσίας με τίτλο «Διαχείριση και διαλογή στερεών μή επικίνδυνων αποβλήτων από αδειοδοτημένη μονάδα»
Γ. Αναθέτουμε την παροχή της υπηρεσίας «Διαχείριση και διαλογή στερεών μή επικίνδυνων αποβλήτων από αδειοδοτημένη μονάδα», όπως ειδικότερα περιγράφεται στο τεύχος τεχνικών προδιαγραφών, στην ALPHA GREEN ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ , με έδρα στη Θέση Μιλιαδίστα, Ασπρόπυργος Αττικής, έναντι του ποσού των 24.756,66 ευρώ, με Φ.Π.Α.
Δ. Η δαπάνη που προκαλείται από τη συγκεκριμένη ανάθεση θα καλυφθεί από ιδίους πόρους, στον προϋπολογισμό εξόδων του τρέχοντος έτους έχει εγγραφεί η σχετική πίστωση, η οποία θα βαρύνει τον Κ.Α. 20.6277.003 και έχει εκδοθεί η σχετική απόφαση ανάληψης υποχρέωσης.
Ε. Ο χρόνος παράδοσης της υπηρεσίας ορίζεται το διάστημα των τεσσάρων (4) μηνών από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.
ΣΤ. Η πληρωμή του συμβατικού ποσού θα γίνει με την έκδοση εντάλματος πληρωμής, μετά την υποβολή από τον πάροχο ισόποσου εξοφλητικού τιμολογίου.
Ζ. Στη σύμβαση που θα συναφθεί θα αναφερθούν ειδικότεροι όροι για την ορθή, απρόσκοπτη και σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές παροχή των προς ανάθεση υπηρεσιών.»

1 σχόλιο

  • Ορεσειβιος
    Ορεσειβιος Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 02:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιός δεν κατάλαβε οτι το σχέδιο του Τατούλη για τα σκουπίδια το ακολουθεί πιστά ο Γιαννόπουλος;;; Ποιός;;;;
    Αφησαν το πρόβλημα να πάρει επικίνδυνες διαστάσεις και πέρασαν στο γνωστό σπόρ του Γιαννακη....Ακομα και ο...Σαμαράς και ο Βλάσης τάβαλαν με τον Τατουλη.Μήπως ακούσατε λέξη απο τον Γιαννοπουλο;;;; Εχει κανένας σοβαρό αντίλογο;;;;;

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...