Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ειδικό συνεργάτη ζητά ο Δήμαρχος Γορτυνίας

Ειδικό συνεργάτη ζητά ο Δήμαρχος Γορτυνίας
Ο Δήμαρχος Γορτυνίας, Γιάννης Γιαννόπουλος, γνωστοποιεί την πρόσληψη με επιλογή ενός (1) ατόμου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την θέση του Ειδικού Συνεργάτη ειδικότητας Πληροφορικής για την επικουρία του Δημάρχου στους τομείς της Διαχείρισης υπολογιστικών συστημάτων και δικτύων, διαχείρισης σχεσιακών βάσεων δεδομένων και ανάπτυξης διαδικτυακών εφαρμογών.

Για την πλήρωση των θέσεων των Ειδικών Συμβούλων ή Ειδικών Συνεργατών ή Επιστημονικών Συνεργατών Δημάρχου απαιτούνται τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του νόμου 3584/2007.
Τυπικό προσόν για την παραπάνω θέση ορίζεται η κατοχή πτυχίου ή διπλώματος Α.Ε.Ι. σχετιζόμενου με το αντικείμενο της απασχόλησης του, καθώς και ειδική επαγγελματική εμπειρία, σύμφωνα με το άρθρο 3 του ανωτέρω νόμου.

Επιπλέον, σχετικά με την ειδική εμπειρία, για την πρόσληψη στη θέση του Ειδικού Συνεργάτη κρίνεται ως απαραίτητο προσόν η επαγγελματική εμπειρία στους ανωτέρω τομείς αιχμής των συστημάτων και υπηρεσιών πληροφορικής.

Τα καθήκοντα που θα ασκεί είναι η παροχή συμβουλών και υπηρεσιών στον σχεδιασμό, την διαχείριση και συντήρηση των πληροφοριακών υποδομών του Δήμου (υπολογιστικά συστήματα, δίκτυα ευρείας περιοχής, σχεσιακές βάσεις δεδομένων, διαδικτυακές εφαρμογές).

Οι αποδοχές του καθορίζονται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4093/2012, του άρθρου 163 του Ν.3852/2010 και τις εκάστοτε Κ.Υ.Α. (ΥΠ.ΕΣ. και Οικονομίας και Οικονομικών).

Η σύμβαση εργασίας λύεται με τον θάνατο, την έκπτωση, την παραίτηση και την καταγγελία της, ή την πάροδο είκοσι (20) ημερών από την αποχώρηση του Δημάρχου, εφόσον ο αντικαταστάτης του δεν εκδηλώσει με πράξη του τη συγκατάθεση για τη διατήρησή του.

Στην περίπτωση της αποχώρησης του Δημάρχου ή της απολύσεως λόγω καταγγελίας της σύμβασης εργασίας, η λύση της εργασιακής σχέσης επέρχεται αυτοδίκαια αζημίως για τον Δήμο.


Η πλήρωση της θέσης του Συνεργάτη, θα διενεργηθεί ύστερα από δημόσια γνωστοποίηση δια του τύπου, με απόφαση Δημάρχου, ο οποίος θα προσλάβει το πρόσωπο που κατά την κρίση του είναι κατάλληλο για την εν λόγω θέση.

Οι αιτήσεις με τα αποδεικτικά των προσόντων και της ειδικής εμπειρίας των ενδιαφερομένων, θα υποβληθούν στο Τμήμα Προσωπικού του Δήμου, στην Δημητσάνα (τηλέφωνο 2795360321) μέχρι 13-4-2017.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...