Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χωρίς κανάλια πολλά χωριά της Γορτυνίας – Να βρει λύση ζητά από τη Digea ο Σφυρής

Χωρίς κανάλια πολλά χωριά της Γορτυνίας – Να βρει λύση ζητά από τη Digea ο Σφυρής

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν πολλά χωριά της Αρκαδίας με το σήμα Digea, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δουν τηλεοπτικά κανάλια. Το πρόβλημα είναι έντονο στην περιοχή της Γορτυνίας και ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Σφυρής πήρε την πρωτοβουλία να αποστείλει επιστολή προς την Digea από την οποία ζητά λύση στο ζήτημα αυτό, όσον αφορά το χωριό Βαλτεσινίκο. Παράλληλα, την επιστολή του, κοινοποίησε τόσο προς τους τρεις βουλευτές Αρκαδίας, όσο και προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Να σημειωθεί δε ότι  εκτός από το σήμα της Digea πρόβλημα υπάρχει και με το σήμα των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας ακόμα και σε χωριά με μεγάλη τουριστική κίνηση…

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΦΥΡΗ ΣΤΗ DIGEA

«Με την παρούσα επιστολή, την οποία και κοινοποιώ στους βουλευτές του νομού, τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και τον αντιπεριφερειαρχη Αρκαδίας, αιτούμαι την πραγματοποίηση -από πλευράς εταιρείας σας- του συνόλου των διαδικασιών έτσι ώστε στο χωριό Βαλτεσινικο, παραδοσιακός οικισμός με έντονη τουριστική επισκεψιμοτητα τους χειμερινούς κυρίως μήνες, να μπορεί να μεταδίδεται απρόσκοπτα το σήμα Digea, προϋπόθεση δηλαδή απαραίτητη για την εκπομπή σήματος τοπικών, περιφερειακών και εθνικών τηλεοπτικών σταθμών.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτό να επιλυθούν από μέρους σας τεχνικά ζητήματα- απόρροια διαφόρων παραγόντων- παρακαλώ όπως με ενημερώσετε έτσι να εξετάσουμε τυχόν εναλλακτικές λύσεις.

Σημειώσατε πως ο ρόλος μου είναι διττός αφού αφενός μεν είμαι δημότης της περιοχής αφετέρου δε κατέχω τη θεσμική ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Γορτυνίας έχοντας σαν κύρια αποστολή μου τη μεριμνά για την αντιμετώπιση προβλημάτων των κατοίκων της.

Σφύρας Μιχάλης

Δημοτικός Σύμβουλος Γορτυνίας»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...