Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Cosmote προγραμματίζει να βελτιώσει το σήμα της στο Βαλτεσινίκο – Η απάντηση στην επιστολή Σφυρή

Η Cosmote προγραμματίζει να βελτιώσει το σήμα της στο Βαλτεσινίκο – Η απάντηση στην επιστολή Σφυρή
Το ζήτημα που αφορά τα πρόβλημα με τις κλήσεις κινητών τηλεφώνων στο χωριό Βαλτεσινίκο Γορτυνίας αναδεικνύει ο δημοτικός σύμβουλος Γορτυνίας και μέλος της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Γορτυνίας, Μιχάλης Σφυρής, με επιστολές του προς τους Προέδρους της Cosmote, της Vodafone και της Wind.
Η πρώτη απάντηση ήρθε από την Cosmote.

“Αγαπητέ κύριε Σφυρή,

Σε απάντηση του αιτήματός σας, αρχικό Θα Θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την επικοινωνία και αποσκοπώντας στην καλύτερη δυνατή σας ενημέρωση, να αναφέρουμε τα ακόλουθα: Γενικότερα, η ανάπτυξη του Δικτύου της COSMOTE συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, με την τοποθέτηση όλο και περισσότερων σταθμών βάσης. Κύριος στόχος μας είναι η παροχή ολοένα και καλύτερης κάλυψης σε ολόκληρη την Ελλάδα. Επιπλέον, η εγκατάσταση πομπών αναμετάδοσης, όπου αυτό είναι εφικτό, συμβάλλουν στην ήδη παρεχόμενη κάλυψη, αλλά και στην ενίσχυση της ποιότητας του Δικτύου.
 Πάντως, η μορφολογία του εδάφους, το είδος, η πυκνότητα και το ύψος των κτιρίων, η Θέση σας μέσα στο χώρο, καθώς και άλλοι αστάθμητοι παράγοντες. ενδέχεται να επηρεάσουν την παρεχόμενη κάλυψη και την προγραμματιζόμενη κάλυψη, καθώς και την ποιότητα της συνομιλίας σας.

Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι οι πολύτιμες επισημάνσεις σας για την ευρύτερη περιοχή Βαλτεσινίκο Αρκαδίας έχουν ληφθεί υπόψη και αξιοποιούνται, προκειμένου να βελτιώσουμε την ποιότητα της κάλυψης.
Κλείνοντας σας πληροφορούμε ότι όλοι οι συνδρομητές COSMOTE που διαθέτουν σταθερή ευρυζωνική σύνδεση (ADSL) μπορούν να προμηθευτούν τον ειδικό εξοπλισμό COSMOTE ΤΕΛΕΙΟ ΣΗΜΑ από το δίκτυο καταστημάτων COSMOTE και να απολαμβάνουν άριστη κάλυψη 3G, στο σπίτι ή στο γραφείο τους.

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας και για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Κουκούλη Φιλίτσα στο τηλέφωνο 2102501132.
Για την COSMOTE
Με εκτίμηση,
Δημήτρης Τσαρτσάλης”

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...