Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θεοδωράκεια 2017- Απονομές και γλέντι στο Βαλτεσινίκο (vd)

Θεοδωράκεια 2017- Απονομές και γλέντι στο Βαλτεσινίκο (vd)
Με επιτυχία και 115 συμμετοχές πραγματοποιήθηκαν και φέτος τα Θεοδωράκεια 2017, ο αγώνας δρόμου από τη Ζάτουνα μέχρι το Βαλτεσινίκο, συνολικής απόστασης 24 χιλιομέτρων 300 μέτρων.
Ο αγώνας με τίτλο "Ανατρέχω στην Αρκαδία" είναι αφιερωμένος στο Μίκη Θεοδωράκη και διοργανώνεται από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθηνών σε συνεργασία με το Δήμο Γορτυνίας και άλλους αθλητικούς φορείς και κάθε χρόνο σημειώνει μεγάλη επιτυχία.
Σε αυτόν συμμετέχουν όχι μόνο διακεκριμένοι αθλητές αλλά και άτομα κάθε ηλικίας και είναι χαρακτηριστικό, όπως είπε και η Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθηνών Ελένη Μπερτσάτου, πως συμμετέχουν και μεγάλης ηλικίας άτομα και μάλιστα τερματίζουν, όπως συνέβη και φέτος.
Ο αγώνας δεν είχε απρόοπτα και το σημαντικό είναι πως συμμετείχαν πολλά μικρά παιδιά ως εθελοντές στη διοργάνωση του αγώνα.
Οι απονομές έγιναν στο Βαλτεσινίκο και τα έπαθλα στους νικητές απένειμαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Β.Γιαννακούρας, οι αντιδήμαρχοι Γορτυνίας Κώστας Κανελλόπουλος και Καλλίμαχος Πυρπιρής και ο Πρόεδρος της ΤΚ Βαλτεσινίκου.
Στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα σε ταβέρνα του χωριού ενώ ο παπά -Θέμης, ο ιερέας του Βαλτεσινίκου διασκέδασε τους παριστάμενους με τα δημοτικά τραγούδια που είπε..
Δείτε φωτογραφικό υλικό από τις απονομές και βίντεο με τις δηλώσεις της κας. Μπερτσάτου και τα τραγούδια του Παπά- Θέμη. Θεοδωράκεια 2017-Απονομές- Γλέντι Βαλτεσινίκο
www.drt915.gr

2 σχόλια

  • ΤΑΚΙΣ
    ΤΑΚΙΣ Τρίτη, 23 Μαϊος 2017 22:40 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ .

  • γλογ
    γλογ Δευτέρα, 22 Μαϊος 2017 16:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ο δρομος για κυρας γεφυρι κ πουρναρια γνωριζετε αν προχωραει?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...