Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Ερωτική περιοχή η Γορτυνία» - Όλα όσα ακούστηκαν σε εκπομπή του «Ε»! (vd)

«Ερωτική περιοχή η Γορτυνία» - Όλα όσα ακούστηκαν σε εκπομπή του «Ε»! (vd)
Οι επιχειρηματικές κινήσεις του πρώην Υπουργού, Άρη Σπηλιωτόπουλου, στη Δημητσάνα αποτέλεσαν την αφορμή για να ξεκινήσει μία ευρύτερη συζήτηση, γύρω από το πρόσωπό του, στην εκπομπή της Χρίστίνας Λαμπρή στο “E”.
Στο πάνελ ήταν και ο πολιτικός συντάκτης Λάζαρος Λασκαρίδης ο οποίος είπε ότι πρόκειται για μία επιχειρηματική κίνηση ενός ανθρώπου που έχει αποσυρθεί από την πολιτική, μετά τις δημοτικές εκλογές του 2014.
Η συζήτηση βέβαια ξέφυγε από την επένδυση από τη Δημητσάνα και επικεντρώθηκε στην προσωπική ζωή του Άρη Σπηλιωτόπουλου, με άλλους στο πάνελ να είναι υπέρ της επιλογής του να μην «κρύβει» τις σχέσεις του και άλλους να διαφωνούν.
Κάποια στιγμή, πάντως, ο Λ. Λασκαρίδης είπε για τη Γορτυνία … «Είναι ερωτική περιοχή γενικά, υπήρχε ένα ζευγάρι, δικηγόρος αι δημοσιογράφος και είχαν νοικιάσει ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο της περιοχής, μόνιμα με το χρόνο ένα δωμάτιο. Ακριβώς δίπλα, υπήρχε άλλο δωμάτιο, με άλλο ζευγάρι και συνεννοήθηκαν με τον ξενοδόχο και υπήρξε εσωτερική πόρτα ανάμεσα στα δύο δωμάτια. Πρόκειται για πολύ γνωστά ονόματα δικηγόρου και δημοσιογράφου.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...