Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δήμος Γορτυνίας: Θα παραχωρήσει χώρο στα Λαγκάδια για να έρθει «τοπικός αστυνομικός»!

Δήμος Γορτυνίας: Θα παραχωρήσει χώρο στα Λαγκάδια για να έρθει «τοπικός αστυνομικός»!

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας αποφάσισε να παραχωρήσει στην Δ/νση Αστυνοµίας Αρκαδίας, ανεξάρτητο χώρο – γραφείο, στο ισόγειο του Δηµοτικού Καταστήµατος της Τ.Κ. Λαγκαδίων για την ενεργοποίηση του θεσµού Τοπικού Αστυνόµου στην Τ.Κ. Λαγκαδίων, αναλαµβάνει τον εξοπλισµό του µε έπιπλα (2 γραφεία, 3 καρέκλες και ερµάρια), µηχανές γραφείου (Η/Υ πλήρης, πολυµηχάνηµα φωτ/κό, fax., scanner), γραµµή τηλεφώνου και internet καθώς και τα λειτουργικά του έξοδα.

Ο χώρος θα παραδοθεί έτοιµος για λειτουργία το αργότερο έως 26 Ιουλίου 2017.

Ο Αντιδήµαρχος κ. Κανέλλος Νικήτας και ανέφερε ότι, κατόπιν προηγούµενης απόφασης - αιτήµατος του Δ.Σ. και λόγω της κατάργησης του Αστυνοµικού Τµήµατος Λαγκαδίων, εγκρίθηκε θέση Τοπικού Αστυνόµου στην Τ.Κ. Λαγκαδίων. Από την Δ/νση Αστυνοµίας Αρκαδίας µετά από επίσκεψη του Δ/ντή για την αναζήτηση κατάλληλου χώρου, ζητείται απόφαση του Δηµοτικού Συµβουλίου Γορτυνίας για την παραχώρηση του χώρου και την κάλυψη των λειτουργικών του εξόδων.

Ειδικότερα η πρότασή µας είναι να παραχωρηθεί χώρος στο ισόγειο του Δηµοτικού Καταστήµατος, αφού γίνουν οι απαραίτητες εργασίες διαρρύθµισης για την διαµόρφωση ανεξάρτητου γραφείου, εξοπλισµένο µε έπιπλα (2 γραφεία, 3 καρέκλες και ερµάρια), µηχανές γραφείου (Η/Υ πλήρης, πολυµηχάνηµα φωτ/κό, fax., scanner), γραµµή τηλεφώνου και internet και να καλύπτονται τα λειτουργικά του έξοδα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...