Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι εκδηλώσεις του Αυγούστου στο Σαρακίνι Γορτυνίας

Οι εκδηλώσεις του Αυγούστου στο Σαρακίνι Γορτυνίας
Ο Σύλλογος σεβόμενος την παράδοση και τιμώντας τους λίγους πλέον μόνιμους κατοίκους του χωριού καθώς και τους νέους μας και τους ξενιτεμένους Σαρακιναίους που κάθε χρόνο τιμούν με την παρουσία τους το χωριό μας, προγραμματίζει και φέτος μια σειρά από εκδηλώσεις:

• Σάββατο 12 Αυγούστου
Βραδιά δημιουργικής απασχόλησης και πολιτιστικών εκδηλώσεων με τη συνεργασία του Δήμου στην πλατεία του χωριού.


• Κυριακή 13 Αυγούστου
Το πρωί στις 9 οργάνωση βιβλιοθήκης. Σας περιμένουμε στο χώρο της βιβλιοθήκης κάτω από την εκκλησία να ταξινομήσουμε τα βιβλία που ήδη υπάρχουν και μπορεί ο καθένας μας να φέρει από ένα ή και περισσότερα βιβλία για να εμπλουτιστεί η βιβλιοθήκη μας. 
Το βράδυ Σαρακιναίικο αντάμωμα. Ο Σύλλογος καλεί όλους τους πατριώτες σε ένα παραδοσιακό αντάμωμα, όπου ο καθένας μας θα φέρει και από ένα δικό του φαγητό. Ο Σύλλογος θα προσφέρει το κρασί. Είναι μια ευκαιρία να αναβιώσουμε συνήθειες παλαιότερων εποχών που οι μεγαλύτεροι θυμόμαστε με συγκίνηση και νοσταλγία. Ελάτε να ανταμώσουμε, να διασκεδάσουμε να θυμηθούμε τα παλιά γλέντια στη Ράχη, να σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας ώστε να γνωριστούν μεταξύ τους και να νιώσουν ότι ανήκουν σε μια ομάδα. Και αυτό θα αποτελέσει παρακαταθήκη και σημείο αναφοράς για μελλοντικές επισκέψεις στο Σαρακίνι.

• Δευτέρα 14 Αυγούστου
Εσπερινός και περιφορά της εικόνας.
Ο καθιερωμένος αγώνας δρόμου για τους μικρούς μας αθλητές. Στο τέλος θα τους προσφέρουμε ένα μικρό κέρασμα. Η απονομή των μεταλλίων θα γίνει ανήμερα της Παναγίας το βράδυ στην πλατεία.

• Τρίτη 15 Αυγούστου
Πανηγύρι στην πλατεία του χωριού με DJ το δικό μας παιδί Παναγιώτη Στρίκο. Θα ακολουθήσει βραδιά νεολαίας.

• Πέμπτη 17 Αυγούστου ημέρα εθελοντικής δράσης.
Επιθυμία μας είναι να θεσπιστεί αυτή η ημέρα. Μπορούμε να συνεργαστούμε , να συνεννοηθούμε και να βοηθήσουμε όπου έχει ανάγκη το χωριό (καθαρισμός μονοπατιών μέσα στο χωριό, συντήρηση μονοπατιών, καθαρισμός νεκροταφείου κ.λπ.).Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να βρίσκονται στην πλατεία του χωριού στις 7.30 το πρωί.

Το Δ.Σ εύχεται Καλό Καλοκαίρι σε όλους και σας περιμένουμε να ανταμώσουμε στο Σαρακίνι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...