Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η «Πειραιώς» θέλει να κλείσει το ΑΤΜ στο Βαλτεσινίκο – Άμεση αντίδραση από Σφυρή!

Η «Πειραιώς» θέλει να κλείσει το ΑΤΜ στο Βαλτεσινίκο – Άμεση αντίδραση από Σφυρή!
Σε μία περιοχή η οποία αναπτύσσεται τουριστικά με ραγδαίους ρυθμούς, το χωριό Βαλτεσινίκο, η Τράπεζα Πειραιώς έχει εκφράσει την πρόθεση να προχωρήσει σε άμεσο κλείσιμο του ΑΤΜ.
Όπως είναι λογικό, η πρόθεση αυτή, προκαλεί αντιδράσεις και ήδη ο δημοτικός σύμβουλος Γορτυνίας, Μιχάλης Σφυρής, απέστειλε επιστολή προς την Τράπεζα και αναφέρει: «Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να σας εκφράσω τα παράπονά μου για την πρόθεση της τράπεζάς σας να διακόψει τη λειτουργία του μοναδικού ΑΤΜ στο χωριό Βαλτεσινίκο.
Το Βαλτεσινίκο αποτελεί ανερχόμενο χειμερινό τουριστικό προορισμό της Αρκαδίας όπου ελκύει εκατοντάδες επισκέπτες. Μάλιστα η ανοδική αυτή τάση αναμένεται να συνεχιστεί και στο εγγύς μέλλον αφού οι επαγγελματίες καταβάλουν διαρκείς προσπάθειες στην λογική της παροχής ποιοτικών παρεχόμενων υπηρεσιών.
Συνεπώς θα ήθελα να σας ζητήσω- με τη διττή ιδιότητα που φέρω (αυτή του κατοίκου Βαλτεσίνικου αλλά και του δημοτικού συμβούλου Γορτυνίας)- να επανεξετάσετε την αρχική σας εκτίμηση και να μη διακοπεί η λειτουργία ενός Αυτόματου Μηχανήματος Ανάληψης που εξυπηρετεί έστω λίγους ανθρώπους σε μια ομολογουμένως δυσπρόσιτη ορεινή περιοχή.
Με εκτίμηση,
Σφυρής Μιχάλης
Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Γορτυνίας»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...