Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τράπεζα Πειραιώς | Κατάργηση ΑΤΜ στο Βαλτεσινίκο; Επιστολή Σφυρή σε Περιφέρεια

Τράπεζα Πειραιώς | Κατάργηση ΑΤΜ στο Βαλτεσινίκο; Επιστολή Σφυρή σε Περιφέρεια

Ζήτημα κατάργησης του ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς έχει προκύψει στο Βαλτεσινίκο και ο δημοτικός σύμβουλος από την περιοχή, Μιχάλης Συφρής έστειλε νέα επιστολή προς την Περιφέρεια.

"Αξιότιμη κυρία Νικολάκου,

Με την παρούσα επιστολή και ένεκα του θεσμικού σας ρόλου ως θεματική αντιπεριφερειάρχης επί θεμάτων ανάπτυξης, υποδομών, δικτύων και περιβάλλοντος της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα ήθελα να παρέμβετε στη Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς έτσι ώστε να ανατραπεί η απόφαση που έχει ληφθεί αναφορικά με την απεγκατάσταση και τον τερματισμό λειτουργίας της Αυτόματης Ταμειολογιστικής Μηχανής (ATM-Automated Teller Machine) που βρίσκεται τοποθετημένη στο χωριό Βαλτεσινίκο του Δήμου Γορτυνίας, Νομού Αρκαδίας.

Το Βαλτεσινίκο αποτελεί ανερχόμενο τουριστικό προορισμό το οποίο και προσελκύει εκατοντάδες επισκέπτες τους χειμερινούς κυρίως μήνες και είναι ένας εκ των μεγαλύτερων οικισμών του Δήμου Γορτυνίας.

Σημειώσατε πως ως αιρετός εκπρόσωπος (δημοτικός σύμβουλος και μέλος της οικονομικής επιτροπής) του Δήμου Γορτυνίας (αρμόδιος-υπεύθυνος για τη Δημοτική Ενότητα Κλείτορος) έχω δεχθεί πληθώρα παραπόνων και έχω την ιερή υποχρέωση να τιμώ,να σέβομαι στο ακέραιο και να αγωνίζομαι για τις αιτιάσεις των δημοτών της περιοχής διοικητικής ευθύνης μου.

Στη διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη πληροφόρηση ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Σφυρής Μιχαήλ
Δημοτικός Σύμβουλος & Μέλος Οικονομικής Επιτροπής
Δήμου Γορτυνίας
κιν.τηλ.:6932256600
email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε."

4 σχόλια

  • Βαλτεσινίκο
    Βαλτεσινίκο Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 20:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν μας χέζεις ρε .. Νταλάρα! Μου πεταγεσαι σαν την πορδή ....άντε γιατί παίζεις με τα νεύρα μας με τις ανοησίες που δημοσιεύεις...

  • GortyniaBank
    GortyniaBank Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 13:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελικά αυτός ο Σφυρής μόνο για δημοσιότητα είναι απο έργο μηδέν.Αντι να δει τα βασικά θέματα του χωρίου του αλλα και του δήμου κοιτάει την προβολή του με ανούσια θέματα.Τι μας λές ρε Σφυρή να πηγαίνεις εσύ να γεμίζεις το ATM.

  • Dimitris
    Dimitris Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 12:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλό θα είναι οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι να ασχολούνται με τα θέματα αρμοδιότητας τους, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και να μην παρεμβαίνουν επί παντός θέματος. Το αν μια ιδιωτική εταιρεία θα προβεί στην μία ή την άλλη επιχειρηματική κίνηση, είναι δική της απόφαση και όχι θέμα του Δήμου. Εκτελέστε τα καθήκοντά σας, βάσει νόμου, (καθαριότητα, φωτισμός, δημοτικό δίκτυο, κλπ) και αφήστε τις υποδείξεις στους επιχειρηματίες.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 11:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Χιλιάδες επισκέπτες θα έλεγα τι εκατοντάδες ρε Σφυρή

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...