Menu
RSS
Τετάρτη, 01/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η απόφαση για συνέδρια και εκδηλώσεις στο "Πανταζοπούλειο" της Βυτίνας

Η απόφαση για συνέδρια και εκδηλώσεις στο "Πανταζοπούλειο" της Βυτίνας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας ενέκρινε την χρήση του χώρου του Πανταζοπούλειου Πνευματικού Κέντρου για την διεξαγωγή συνεδρίων και εκδηλώσεων στο άμεσο διάστημα, με αντίτιμο 150 € την πρώτη ημέρα του συνεδρίου και 100 € για κάθε επόμενη ημέρα. Ο αιτών θα αναλάβει την δαπάνη για τον χειρισμό του εξοπλισμού και μέχρι αυτό να αποφασιστεί οριστικά θα πρέπει να γίνεται σε συνεργασία με τους υπεύθυνους εγκατάστασής του. Επίσης έχει υποχρέωση να παραδίδει το χώρο καθαρό.

Καλείται η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου να προτείνει διαδικασία ανάθεσης της λειτουργίας του χώρου για ορισμένο χρονικό διάστημα καθώς και τους όρους σύμβασης.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μέγας με παρέμβασή του επεσήμανε ότι ο συνεδριακός χώρος είναι εξοπλισμένος με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα τα οποία απαιτούν χειρισμό από άτομο που έχει γνώσεις γιατί μια βλάβη μπορεί να έχει μεγάλο κόστος, τουλάχιστον το 1ο διάστημα θα πρέπει να τα χειρίζονται αυτοί που τα έχουν τοποθετήσει. Θα πρέπει να εξεταστεί με ποιους όρους θα διατίθεται το συνεδριακό κέντρο, υπάρχουν πρακτορεία τα οποία αναλαμβάνουν την οργάνωση συνεδρίων, να εξετάσουμε την περίπτωση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...