Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εκλογές στο Σύλλογο των Απανταχού Λιοδωραίων

Εκλογές στο Σύλλογο των Απανταχού Λιοδωραίων
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Απανταχού Λιοδωραίων σύμφωνα με το καταστατικό του προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στις Αρχαιρεσίες του Συλλόγου οι οποίες θα πραγματοποιηθούν 03/06/2108 στο Δημαρχείο Ιλίου (Κάλχου 49) και ώρα 10:30.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:
- Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή του νέου Δ.Σ.
- Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή της νέας Ελεγκτικής επιτροπής.

Επισημαίνουμε ότι ...
Α) Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί αυστηρά βάση των κανόνων του ανανεωμένου καταστατικού. 
Β) Τα μέλη τα οποία μπορούν να πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία όπως και στην λήψη αποφάσεων πρέπει να έχουν πληρώσει την συνδρομή του έτους 2018. Η πληρωμή των συνδρομών για το έτος 2018 θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη των εκλογών. Επίσης μαζί με την πληρωμή της ετήσιας συνδρομής τα μέλη οφείλουν να παραδώσουν το έντυπο εγγραφής συμπληρωμένο το οποίο θα δίνεται την ημέρα των εκλογών. 
Γ) Τα μέλη τα οποία επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους για το νέο Δ.Σ. όπως και για την Εξελεγκτική Επιτροπή θα πρέπει να έχουν πληρώσει την συνδρομή του έτους 2018( Η οποία μπορεί να γίνει και την ημέρα των εκλογών) όπως και να επικοινωνήσουν με το παρών Δ.Σ. στο τηλέφωνο 6977210980 (Κωνσταντίνος) ή 6984179598 ( Χαράλαμπος) ή στο e-mail: syllogosliodwraiwn@gmail.com για την ένταξή τους στα εκλογικά ψηφοδέλτια έως την Παρασκευή 01/06/2018.
Απευθυνόμαστε σε όλους τους συμπατριώτες και ιδιαίτερα στους νέους που έχουν και διάθεση για δουλειά να πλαισιώσουν το Δ.Σ. όχι μόνο με τη συμμετοχή στις δραστηριότητές μας αλλά και με την υποβολή υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
το Δ.Σ. του Συλλόγου 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...