Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Φως στο τούνελ" για την εξαφάνιση του Π. Γκιώκα από τα Λαγκάδια | "Πιστεύω ότι είναι ζωντανός" είπε ο αδερφός του (vd)

"Φως στο τούνελ" για την εξαφάνιση του Π. Γκιώκα από τα Λαγκάδια | "Πιστεύω ότι είναι ζωντανός" είπε ο αδερφός του (vd)
Στην υπόθεση της εξαφάνισης του Πάνου Γκιώκα από τα Λαγκάδια Γορτυνίας αναφέρθηκε η Αγγελική Νικολούλη, μέσα από την εκπομπή της «Φως στο τούνελ», χθες από την τηλεόραση του Alpha.
Η Αγγελική Νικολούλη είπε αρχικά ότι ο Πάνος Γκιώκας είναι 62 ετών, πρώην εργαζόμενος στην Πυρκάλ, έμενε στην Ανθούπολη, αλλά χάθηκε από το χωριό Λαγκάδια, στις 26 Μαρτίου, όταν πήγε να δει τη μητέρα του και να κάνει κάποιες εργασίες εκεί στο πατρικό του.
Ο Πάνος έχει ύψος 1.75 και την ημέρα που χάθηκε φορούσε ένα μπλε σκούρο μπλε παντελόνι εργασίας, μπουφάν και ένα γαλάζιο πουκάμισο. Από τότε δεν υπάρχει κανέναν νέο, παρά τη μεγάλη κινητοποίηση και το Sliver Alert.
Στο στούντιο της εκπομπής ήταν ο αδερφός του Στάθης Γκιώκας και ο ξάδερφός του, Βαγγέλης Γκιώκας.
Ο Στάθης Γκιώκας είπε ότι «έχουμε κάνει όλα άνω – κάτω στην περιοχή και δεν βρήκαμε ίχνος. Τίποτα. Ο άνθρωπος δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας, όλα τα αντικείμενά του και το αυτοκίνητό του τα έχει αφήσει όλα στο χωριό».
Πιο μετά, ο Στάθης είπε ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι του έχει συμβεί κάτι άσχημο. «Απευθύνω την έκκληση και του λέω αδερφέ στείλε μου ένα γράμμα ανώνυμο, γράψε μου μέσα ότι είμαι καλά και ότι δεν θες να σε ψάξω. Αν δε μου στείλεις κάτι, εγώ θα συνεχίσω να σε ψάχνω.».
Επίσης, ευχαρίστησε την Αστυνομία, την ΕΜΑΚ, την Πυροσβεστική, εθελοντές από τη Μεγαλόπολη, συγγενείς και φίλους από το χωριό που βοήθησε στην προσπάθεια για την ανεύρεσή του Πάνου Γκιώκα.
Στην εκπομπή ειπώθηκε ακόμα ότι πρέπει να δουν οι υπηρεσίες τις κλήσεις στο κινητό του, πριν χαθεί, αλλά και το αν υπάρχει κίνηση στον τραπεζικό το λογαριασμό που έμπαινε η σύνταξή του.
Ο Βαγγέλης Γκιώκας μίλησε για τη μεγάλη αγωνία της οικογένειας που βιώνει τους τελευταίους δυόμιση μήνες.
Στο κλείσιμο της εκπομπής, ο αδερφός του είπε πάλι ότι ελπίζει ότι κάπου είναι ζωντανός.
Δείτε τι αναφέρθηκε στο τέλος της εκπομπής.

1 σχόλιο

  • ΝΙΚΌΛΑΟΣ
    ΝΙΚΌΛΑΟΣ Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 16:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ!!! ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ..... ΑΠΟ. ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΎΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...