Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αράπηδες Ηραίας | Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Η. Θ. Χειμώνα (vd)

Αράπηδες Ηραίας | Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Η. Θ. Χειμώνα (vd)

Εκδήλωση τιμής και μνήμης έγινε για τον συμπατριώτη μας Ηλία Θ. Χειμώνα, στις 9.6.2018, στο πανέμορφο γραφικό χωριό καταγωγής του, ΑράπηδεςΗραίας, στην Ορεινή Γορτυνία Αρκαδίας, στις όχθες του φαραγγιού της Γκούρας.

MnimiHliaXeimona

Η εκδήλωση διοργανώθηκε, επί τη ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), από τον Σύνδεσμο Σερβαίων Αρκαδίας,σε συνεργασία με τον Φυσιολατρικό Ορειβατικό Ομιλο "Γκούρα" Ηραίας Αρκαδίας.

Πολλοί πατριώτες παρεβρέθηκαν αποζητώντας τη χαρά να απολαύσουν την καλή παρέα, το καλό φαγητό, στα αγαπημένα μέρη, σε μια όμορφη περίοδο, στην αρχή του καλοκαιριού, μέσα στη γαλήνια και ειρηνική πλάση.

Η πανέμορφη φύση του τόπου μας ανοίγει πάντα την αγκαλιά της και μας υποδέχεται μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον, για να μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές ευτυχίας και να μας υπενθυμίσει ότι πρέπει να το προστατεύουμε από την καταστροφή και την ερήμωση, γιατί αυτό το περιβάλλον είναι σύμφυτο με τη χαρά, την υγεία και την ποιότητα της ζωής μας.

Ο Σύνδεσμος Σερβαίων εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από μέλος του ΔΣ, κ. Κώστα Τερζή, και από τον αντιπρόεδρο, Ιωάννη Ν Βέργο, ο οποίος επέδωσε τιμητική πλακέτα του Δ.Σ. στον ιατρό Θοδωρή Ηλ. Χειμώνα, για τον πατέρα του, τον αείμνηστο και επί πολλά έτη πρόεδρο του Συνδέσμου Σερβαίων, Ηλία Θ. Χειμώνα, για την πολύτιμη συμβολή του στα κοινά του τόπου μας και την κοινωνική του προσφορά.

 

Βίντεο: Στο χωριό Αράπηδες.

.                                                                    .                                                                      .

Βίντεο: Ομιλία του Ι. Ν. Βέργου, Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου Σερβαίων.

ΠΛΑΚΕΤΑ ΗΛ. ΧΕΙΜΩΝΑ

Video: Youtube, ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

https://www.servou.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...