Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λίμνη Λάδωνα | Ταξιδεύοντας στο πλάι της (vd)

Λίμνη Λάδωνα | Ταξιδεύοντας στο πλάι της (vd)
* Από το kontovazaina.blogspot.com
 
Από τότε που κατασκευάστηκε ο δρόμος Πάος - Κοντοβάζαινα, ξεχάσαμε κάποιες γαλήνιες διαδρομές ανάμεσα σε οσμές, βουνά, άγρια φύση αλλά και οικόσιτα, μύρτιλα, ασφάκες, μολόχες, πλατάνια, οξιές, κυπαρίσσια και κυρίως νερά. Αρχαία ευλογημένα νερά.
Η διαδρομή που ακολουθήσαμε ήταν : Κοντοβάζαινα - Δήμητρα - Βάχλια - Λίμνη Λάδωνα - Μουριά - Πουρναριά - Ράφτινγκ Λάδωνα - Ε.Ο. 111 (Πάτρας - Τρίπολης).  Κάνοντας κλικ στη φωτογραφία θα δείτε ευκρινώς την διαδρομή.  

Η καταγραφή μας ξεκίνησε από την αρχή της λίμνης του Λάδωνα. Η καταγραφή μας που λόγω χρήσης λάθος φακού στην κάμερα είχε όχι το καλύτερο αποτέλεσμα βιντεοσκόπησης ... 

Η ταχύτητα κίνησης του οχήματος ήταν χαμηλότερη από αυτή που δείχνει το video αφού, κατόπιν επεξεργασίας αυξήσαμε την ταχύτητα αναπαραγωγής του, προς χάριν συντομίας.
 
Ο δρόμος απαιτεί αρκετή προσοχή από μέρους του οδηγού μιας και είναι γεμάτος στροφές και έχει κάποια σημεία όπου δύσκολα περνούν ταυτόχρονα 2 αντιθέτως κινούμενα οχήματα. Το χωμάτινο τμήμα της διαδρομής είναι περί τα 300 μέτρα. Το υπόλοιπο τμήμα είναι ασφαλτοστρωμένο.
Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να την ακολουθήσετε.
Καλή διασκέδαση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...