Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καταγγελία Χουντή για «σχεδιαζόμενη νέα παράνομη χωματερή στα Λαγκάδια»

Καταγγελία Χουντή για «σχεδιαζόμενη νέα παράνομη χωματερή στα Λαγκάδια»

Για διαφαινόμενη  προσπάθεια  του  δήμαρχου Γορτυνίας, να μετατρέψει δασική τοποθεσία των Λαγκαδίων, σε χώρο εναπόθεσης και μεταφόρτωσης σκουπιδιών κάνει λόγο σε καταγγελία του ο κ. Πάνος Χουντής. 

Ο κ. Χουντής αναφέρεται σε έκταση που βρίσκεται στο 62ο+200 χλμ. της Ε.Ο  Τρίπολης- Πύργου, μεταξύ Αγ. Παρασκευής και Λαγκαδίων, επί της εθνικής Οδού, στην αριστερή πλευρά, πηγαίνοντας για τα Λαγκάδια.

Στην καταγγελία του επισημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία απόγαση δημοτικού συμβουλίου και καμία σχετική μελέτη, ούτε άδεια από οποιαδήποτε αρμόδια υπηρεσία.

«Τονίζω δε ότι όλες οι σχεδιαζόμενες αυθαιρεσίες του Γιαννόπουλου, είναι εντελώς παράνομες και προσωπικοί  επικίνδυνοι αυτοσχεδιασμοί  του. Και αυτό το τονίζω, διοτι δεν υπάρχει καμία  απόφαση δημοτικού συμβουλίου.  Δεν υπάρχει καμία εγκεκριμένη μελέτη, δεν έχει ενημέρωσει  και ούτε έχει κάποια νόμιμη άδεια από καμία υπηρεσία.  Βέβαια είναι ανέκδοτο  να έχει ενημέρωσει τους κατοίκους των Λαγκαδίων, την αστυνομία, την πυροσβεστική, το δασαρχείο και το υπόλοιπο νομικό πλαίσιο μιας πολιτείας όπως είναι η Ελλάδα  που θεωρείται η χώρα της δημοκρατίας, με σύνταγμα και νόμους…» αναφέρει –μεταξύ άλλων- στην καταγγελία του ο κ. Χουντής και κλείνει αναφέροντας ότι θα επανέλθει σύντομα στο θέμα αυτό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...