Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ράδου Γορτυνίας | Εγκρίθηκαν εργασίες και μεταφορά του νερού πηγής στο χωριό

Ράδου Γορτυνίας | Εγκρίθηκαν εργασίες και μεταφορά του νερού πηγής στο χωριό

© www.kalimera-arkadia.gr

Το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας ενέκρινε την εκτέλεση εργασιών για την ανάπλαση δημοτικού χώρου στην θέση Άγιος Αθανάσιος της Τ.Κ. Ράδου και την μεταφορά του νερού πηγής «Αρκουδόβρυσης» με δαπάνες ιδιωτών.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ανακοίνωσε αρχικά τη συζήτηση του θέματος το οποίο εισηγήθηκε ο Εκπρόσωπος Τ.Κ. Ράδου και υπόψη των μελών του Δ.Σ. έθεσε αίτημά του να την διαμόρφωση χώρου στην θέση Άγιος Αθανάσιος Ράδου. Το αίτημα συνοδεύεται από τεχνική περιγραφή και τοπογραφική αποτύπωση και αναφέρονται αναλυτικότερα οι εργασίες: εκσκαφές, καθαρισμός περιβάλλοντος χώρου, κατασκευή λιθοδομής, κατασκευή μικρού εικονοστασίου, κατασκευή κρήνης και παγκάκια. Έχει επίσης διαβιβαστεί στο Δασαρχείο Βυτίνας για την σχετική έγκριση, όπου απαιτείται και η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Εκπρόσωπος τόνισε ότι για την ανάπλαση του χώρου προβλέπεται η μεταφορά νερού από την πηγή «Αρκουδόβρυση», παραπλήσια του χώρου. Ζήτησε την έγκριση του Δ.Σ. για την εκτέλεση του έργου με δαπάνες ιδιωτών σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και με την επίβλεψή της.

Φωτογραφία | Τάκης Πετρόπουλος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...