Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η λίστα με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Λύτρα στη Γορτυνία (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Η λίστα με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Λύτρα στη Γορτυνία (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας με το συνδυασμό «Γορτυνία Μπορούμε» θα είναι ο Καθηγητής Μίλτος Λύτρας.

Ήδη, έχει ανακοινώσει 28 ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ενώ υπάρχουν ακόμα 12 υποψήφιοι, άνδρες και γυναίκες, που έχουν συμφωνήσει να είναι στο συνδυασμό, αλλά προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματά τους, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Υποψήφιος Δήμαρχος Μιλτιάδης Δ. Λύτρας

  1. Αγγελακόπουλος Διονύσης (ΣΠΑΘΑΡΙ)
  2. Αθανασόπουλος-Γιούτσος Θάνος (ΔΗΜΗΤΡΑ)
  3. Αντωνοπούλου Ελένη (ΔΟΞΑ)
  4. Ασημακόπουλος Αργύριος (ΑΡΑΧΩΒΑ)
  5. Γεωργακόπουλος Γεώργιος (ΣΕΡΒΟΥ, ΑΡΑΠΗΔΕΣ)
  6. Γεωργακόπουλος Χαράλαμπος (ΡΑΔΟΥ)
  7. Γιαννακόπουλος Δημήτρης (ΤΡΟΠΑΙΑ)
  8. Γιαννατσής Γιάννης (ΡΙΖΟΣΠΗΛΙΑ)
  9. Γκιώνη Μαρία (Ψάρι, Ηραίας)
  10. Ζευκιλής Παναγιώτης (ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ)
  11. Καγιούλη Κωνσταντίνα (ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΚΑΛΟΝΕΡΙ)
  12. Κακαβούλης Παναγιώτης (ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ, ΔΟΞΑ)
  13. Κακούρη Κατερίνα (ΔΗΜΗΤΡΑ)
  14. Κιντής Χρήστος (ΤΡΟΠΑΙΑ)
  15. Κωστόπουλος Άγγελος (ΠΕΡΔΙΚΟΝΕΡΙ)
  16. Θεοδωρακάτος Νικόλαος (ΒΑΧΛΙΑ)
  17. Λινάρδος Δημήτριος (ΡΑΧΕΣ – Τουμπίτσι)
  18. Λύτρα Κατερίνα (ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ)
  19. Μιχαλακόπουλος Παναγιώτης (ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ)
  20. Νικολόπουλος Γεώργιος (ΚΑΛΛΙΑΝΙ)
  21. Νικολοπούλου Γλυκερία (ΒΥΖΙΚΙ)
  22. Νικολοπούλου Δέσποινα (ΛΑΓΚΑΔΙΑ)
  23. Παπαθεοδώρου Κατερίνα (ΡΑΧΕΣ)
  24. Παρασκευόπουλος Μιλτιάδης (ΒΟΥΤΣΗΣ)
  25. Πνευματικός Μιλτιάδης (ΚΟΝΤΟΒΑΖΑΙΝΑ)
  26. Στούγιος Γουτος (ΤΡΟΠΑΙΑ – Τουμπίτσι)
  27. Συριοπούλου Κατερίνα (ΤΡΟΠΑΙΑ)
  28. Φουντούκης Χρήστος (Τουμπίτσι)

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

15 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 08:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Στην Π. ΚΛΕΙΤΟΡΟΣ συνεργάζεσθε με τα ΑΚΡΑ κ. ΛΥΤΡΑ??
    (Μήπως να ενημερώνεστε πρώτα και μετά να ανακοινώνετε υποψήφιους!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 08:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Και άλλα ονόματα; ποσους απο αυτους (ξερετε...μπαντ**ους) εχει τέλος πάντων η Γορτυνία;

  • Κατερίνα Δ. Λύτρα
    Κατερίνα Δ. Λύτρα Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019 15:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγάλο άγχος διακρίνω, αγαπητοί ανώνυμοι 1,2,x, αγαπητέ Κωνσταντίνε και λοιποί συγγενείς.... Επωνύμως συζητώ ότι θέλετε. Και δε θα με χαρακτηρίσετε τουρίστα στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Ούτε θα με απειλήσετε με χαρακτηρισμούς του τύπου: κάθισε στη γωνία σου... Πείτε μου τώρα, ότι είναι πιο ωφέλιμοι για τον τόπο οι ίδιοι κομματάρχες, που ζουν για τις καρέκλες τους και προκειμένου να μην τις χάσουν ανακυκλώνονται και τριγυρνάνε από τον ένα συνδυασμό στον αλλο, βαφτίζοντας το "συνεργασία". Ε, οχι αγαπητέ μου, εσείς και όλοι οι υπόλοιποι που αγχώνεστε, θα αντικρούσετε με επιχειρήματα ουσίας την κίνηση μας και ΕΠΩΝΥΜΑ. Σε εντεταλμένους δεν απαντούμε. Επίσης χαίρομαι που παρακολουθείτε με ενδιαφέρον τη δημοσίευση με το μεγαλύτερο μέρος του συνδυασμού του κ. Λύτρα. Κρατήστε ζωντανό το ενδιαφέρον σας, γιατί λογικά μες στην εβδομάδα θα ακολουθήσει και νεώτερη δημοσίευση με περισσότερα ονόματα.

  • Ζόρια στο Τετράγωνο με Μιλτάρα
    Ζόρια στο Τετράγωνο με Μιλτάρα Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019 12:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Ζόρια πολλά ζόρια. Σας είδαμε και τους μονιμους. Τσόντα στον Κούλη Συριζαίοι Αριστεροι Επαναστάτες.

  • Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019 09:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Δίκιο εχει κ Λύτρα ο κ Ανώνυμος που το λέτε επιδεικτικά. Το οτι είσαστε αρκετοί οι Αθηναίοι δεν το βλέπω θετικό. Στην ουσία έρχεστε εδω μια φορά στο τόσο και μας επιβάλετε τον Δήμαρχο που γουστάρετε εσείς με τα δικά σας κριτήρια. Και μετά την κάνετε για την Αθήνα σας, και ποιοί μένουν πίσω 365 μέρες το χρόνο για να πληρώσουν τις δικές σας επιλογές; οι μόνιμοι κάτοικοι. Και βέβαια πρέπει να κάνουμε διακρίσεις στους ψηφοφόρους. Μεγαλύτερη βαρύτητα έχει ο λόγος των μονίμων κατοίκων απο τον λόγο των τουριστών,οπου ανήκετε εσείς.

  • Κατερίνα Δ. Λύτρα
    Κατερίνα Δ. Λύτρα Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 17:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητέ ανώνυμε, θα ήταν πολύ χρήσιμο να μοιραζόσασταν την άποψη σας, μαζί μας επώνυμα. Δυστυχώς όμως για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνετε ότι φοβάστε τη διαφάνεια και τον ανοιχτό διάλογο. Ευτυχώς όμως, εμείς όχι. Αγαπητέ κύριε, αυτό που έχω να σας απαντήσω είναι ότι "Αθηναίοι" στους οποίους αναφέρεστε, είναι και οι ετεροδημότες μας, 18.000 περίπου ψηφοφόροι, Γορτύνιοι, άξιοι πατριώτες που παρά το ότι δεν βρίσκονται καθημερινά εκεί, κουβαλούν τη Γορτυνία μας στην καρδιά τους. Εννοείται ότι θα τους πείτε να μην σας ψηφίσουν, ως Αθηναίοι όπως μας λέτε;;; Εμείς τιμούμε κάθε πατριώτη αγαπητέ. Είμαστε όλοι γέννημα θρέμμα της Γορτυνίας. Ορισμένοι από το συνδυασμό μας, ναι. Δεν είμαστε μόνιμοι κάτοικοι ενώ κάποιοι άλλοι είναι. Όπως σας είπα, τιμούμε όλους τους πατριώτες, χωρίς διαχωριστικές γραμμές. Εντωμεταξύ τόσα χρόνια γιατί αφήσατε και διοίκησαν τη Γορτυνία οι Αθηναίοι; Που ήσασταν και δεν είχατε ασχοληθεί; Που ήταν το στελεχειακό δυναμικό σας και ποιο είναι τώρα; Ο νυν δήμαρχος που διοίκησε για...δύο θητείες, ήταν ντόπιος;;; Αφήστε τις αστειότητες κύριε. Μιλήστε επώνυμα. Ελάτε να κάνουμε σοβαρό διάλογο για τα προβλήματα της Γορτυνίας. Μην κρύβεστε. Δε θα αφήσουμε να γίνουν οι εκλογές βουβά , ως συνήθως. Προκαλούμε δημόσια όποιον θέλει να διεκδικήσει αξίωμα και θέση ευθύνης, να προσέλθει σε δημόσιο διάλογο. Οι πατριώτες πρέπει να κρίνουν με αντικειμενικά κριτήρια. Δε θα ασκήσετε πόλεμο με αθέμιτα μέσα και προσωπικές επιθέσεις, ούτε με χαρακτηρισμούς. Επώνυμα, με επιχειρήματα παρακαλώ. Ποιούς εκπροσωπείτε; Σεβαστείτε επιτέλους τη κρίση των συμπατριωτών μας. Ο συνδυασμός ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ακολουθεί διαφανείς διαδικασίες, πρεσβεύει την αλήθεια και σε καμία περίπτωση δεν θα χρησιμοποιήσει αθέμιτα μέσα. Επισης για το λόγο που προανέφερα, επειδή δηλαδή σεβόμαστε τους πατριώτες, έχουμε ήδη ανακοινώσει το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας μας. Ευτυχώς κύριε, η Γορτυνία είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα και να ανθίσει και πάλι. Ο Δρ. Μιλτιάδης Δ. Λύτρας και εμείς η ομάδα του, θα τιμήσουμε κάθε ψήφο, θα δουλέψουμε ως εργάτες, με πάθος και όραμα για τη Γορτυνία που ονειρευόμαστε, για να ανθίσει και πάλι ο ρημασμένος τόπος μας, που μέχρι τώρα κανείς δεν έκανε τις παρεμβάσεις που του αξίζουν, λόγω της γεωγραφικής θέσης, του φυσικού του κάλλους και της ιστορίας του.

  • Γιαννακόπουλος Δημήτριος.
    Γιαννακόπουλος Δημήτριος. Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 08:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτρέψτε μου αυτή την παρέμβαση για να υπενθυμίσω στον κ.Ανώνυμο ένα πράγματα που μάλλον του διαφεύγει:αποτελεσματική θεραπεία είναι η πρόληψη και η πρόνοια για καταστολή πιθανολογούμενων καταστροφών.Την αρχή αυτή την ξέρουν και πάρα πολύ καλά μάλιστα όλοι οι υποψήφιοι του κ. Λύτρα.Θα προσθέσω ακόμη και κάτι που μάλλον δεν το ξέρει:Ένας Καθηγητής μας έλεγε συχνά:"μην ξεχνάτε πως όταν σας πέσει το καπάκι της οδοντόκρεμας στον νυπτήρα πρώτη σας ενέργεια θα πρέπει να είναι να κλείσετε με το χέρι σας το στόμιο του νεροχύτη κι αφήστε το καπάκι να πηδάει.Πιστεύω πως κάτι θα βοηθούν αυτά την σκέψη σας.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 13:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύρια Λύτρα με ολο τον σεβασμό.ωΔεν ζείτε στη Γορτυνία οπότε ο λόγος σας και ο λόγος των υπολοίπων σωτήρων που εξ Αθηνών απο την ζεστασιά των βιβλικών σπιτιών σας,μου περνα εντελώς αδιάφορος εως και προσβλητικός. Εσείς εγκαταλειψατε την Γορτυνία. Εμείς είμαστε εδω και παλεύουμε. Αρα ο πρώτος λόγος ανήκει σε εμας. Εσυ είσαστε αυτοί που εγκαταλειχατε τον τοπο μας και εσείς είσαστε αυτοι που θέλετε να κάνετε κουμάντο. Ε λοιπόν όχι...στην γωνία σας παρακαλώ

  • Κατερίνα Δ. Λύτρα
    Κατερίνα Δ. Λύτρα Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 00:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητέ "ανώνυμε" το σχόλιο σας, περισσότερο σας αδικει, πάρα σας τιμά.. Τι ακριβώς υπονοείτε; Γνωρίζετε έναν προς έναν τους υποψηφίους του συνδυασμού του κ. Λύτρα, καθώς και τις ικανότητες τους, ώστε να μπορείτε ήδη, να απαξιώσετε την αποτελεσματικότητα τους; Λυπηρο. Κυρίως λυπηρό το κίνητρο σας. Είδαμε την αποτελεσματικότητα, των έως σήμερα διοικούντων καθώς και όσων έχουν βρεθεί σε θέση ευθύνης και λήψης αποφάσεων. Η Γορτυνία ριμασμένη, χωρίς κανένα πλάνο ανάπτυξης, με ένα μεγάλο πάρτι απευθείας αναθέσεων έργων σε ημέτερους, με ένα μεγάλο πάρτι μελετών, που αποτελούν όμορφα "δωράκια", αφού τα έργα που....μελετήθηκαν, ουδέποτε τα είδαμε... Με τα προβλήματα της καθημερινότητας να γιγαντώνονται... Με τους νέους του τόπου μας, αφημένους στον καθημερινό δύσκολο αγώνα τους, χωρίς ουσιαστική φροντίδα... Με τους αδύναμους γερόντους μας, να δοκιμάζονται καθημερινά, χωρίς μέριμνα για ελάφρυνση και διευκόλυνση της ζωής τους. Με το φυσικό πλούτο του τόπου μας, να παραμένει αγέρωχα ανεκμετάλλευτος, γιατί δυστυχώς το όραμα για την αξιοποίηση του μοιάζει ως "ψιλά γράμματα". Με έναν δρόμο φάντασμα που στοιχειώνει τον τόπο μας και τον έχει οδηγήσει στην απομόνωση και την ερήμωση..... Και με τόσα άλλα που με ευκολία μπορώ να σας απαριθμήσω.... Μη μπαίνετε λοιπόν στον κόπο να μας συγκρίνετε με κανέναν από τους επαγγελματίες πολιτικούς, που προανέφερα. Μας αδικείτε κατάφορα. Δεν επιθυμούμε ούτε στο ελάχιστο, να σας τους θυμίζουμε. Δεν κουβαλούμε ούτε ανοιχτές επιταγές, ούτε μας "σπρώχνει" κάποια κομματική οργάνωση, ούτε προερχόμαστε από πολιτικά τζάκια, ούτε έχουμε διασυνδέσεις με μεγαλοκομματάρχες.... Είμαστε μια δυναμική ομάδα ανθρώπων, με επικεφαλή τον Δρ. Μιλτιάδη Δ. Λύτρα, που για να τον γνωρίσουν ακόμη καλύτερα οι κακεντρεχείς, έχει δημοσιεύσει το βιογραφικό του, ενώ ταυτόχρονα η ουσιαστική δημόσια παρουσία του είναι συνεχής, σε αντιδιαστολή με ορισμένους άλλους που αποφεύγουν διακαώς το διάλογο και τις διαφάνεις διαδικασίες. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με υψηλό το αίσθημα ευθύνης, άνθρωποι που κουβαλάμε διαφορετικές γνώσεις και εμπειρίες. Είμαστε άνθρωποι που θα δώσουμε μέχρι τέλους έναν έντιμο αγώνα, με ηθος, αξιοπρέπεια και μακριά από αλαζονικές συμπεριφορές. Μοναδικό κίνητρο μας, είναι η υπέρμετρη αγαπη μας στον τόπο μας. Κουβαλάμε το όραμα μας, να δώσουμε ζωή και ελπίδα και πάλι στα έρημα χωριά μας. Κουβαλάμε τις ιδέες και τις προτάσεις μας, που συνοδεύονται πάντα από πάθος και σε καμία περίπτωση , από την ανάγκη μας για την "καρέκλα". Εμείς θα δουλέψουμε, γιατί μπορούμε και θέλουμε. Όσο για τα ειρωνικά σχόλια, ή τις αλαζονικές συμπεριφορές, μας κάνουν περισσότερο δυνατούς και περισσότερο σίγουρους για τη νίκη. Οι πατριώτες έχουν ήδη αγκαλιάσει, τον κ. Λύτρα, γιατί απλά είναι ένας επιστήμονας της πληροφορικής και της τεχνολογίας, με διεθνή εμπειρία και γνώσεις, ένας άνθρωπος που εργάζεται, ένας άνθρωπος με καθαρό λόγο, ειλικρίνεια, καθώς και ένας άνθρωπος που μιλάει- αρέσει ή δεν αρέσει σε ορισμένους- κατευθείαν στην καρδιά των συμπατριωτών μας. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ! Μακριά από τις παλαιοκομματικές τακτικές, μακριά από τις αποτυχημένες συνταγές του παρελθόντος. ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ❤️. Ψηφίστε μας πατριώτες, θα τιμήσουμε την ψήφο σας!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 17:35 Σύνδεσμος σχολίου

    έχετε σκεφτεί ποτέ να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του να γίνει Δήμαρχος ο Λύτρας τι έχει να γίνει. Σκεφτείτε τα στελέχη του να πρέπει να αντιμετωπίσουν μια κακοκαιρία και να συντονίσουν εκχιονισμούς. Ή την αντιμετώπιση μια πυρκαγιάς. Όσοι τους ξέρετε τους υποψηφίους καταλαβαίνετε τις τραγελαφική έως εφιαλτική είναι αυτή η σκέψη.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 13:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Αποστόλης μεγάλη αντιπολίτευση εκανε μαζί με τον Στάθη κόντεψαν να σκίσουν τα καλσον

  • Dimitrios Stamatopoulos
    Dimitrios Stamatopoulos Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 10:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο καταλληλότερος για δήμαρχος στη Γορτυνία είναι ο Αποστόλης Αποστολόπουλος

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 00:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Μετα τις εκλογες θα κλείσει πάλι το προφίλ του στο φβ και θα εξαφανιστεί Τρέλα πουλάει ο τύπος και περιμένει να γινει δήμαρχος

  • Ελευθερία Πετροπούλου
    Ελευθερία Πετροπούλου Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 17:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλή επιτυχία στον κ. Λύτρα. Δίνει έναν αξιοπρεπή αγώνα και είμαστε μαζί του. Εύχομαι να κάτσει στο σβέρκο όλων των πολιτικάντηδων της Γορτυνίας

  • Ποπη
    Ποπη Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 14:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο Μίλτο. ΕίμασΕίμαστε όλοι μαζί μου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...