Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέος υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας ο Κώστας Κουντάνης!

Νέος υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας ο Κώστας Κουντάνης!

Μία νέα υποψηφιότητα ανακοινώθηκε για τον Δήμο Γορτυνίας. Πρόκειται για τη δημοτική κίνηση «Μαχόμενη Γορτυνία» που θα έχει επικεφαλής τον Κώστα Κουντάνη.

 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

 «ΜΑΧΟΜΕΝΗ  ΓΟΡΤΥΝΙΑ»

Ποιοι είμαστε:

Είμαστε πολίτες του Δήμου Γορτυνίας με μια άλλη αντίληψη για την κοινωνία που  δε  μας

ικανοποιεί η  κατάσταση, η σημερινή και χτεσινή  αυτοδιοικητική  διαχείριση.

Που θεωρούμε πως έχουμε δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να οραματιζόμαστε ένα καλύτερο αύριο για το Δήμο μας και τούς συμπολίτες μας.

Σήμερα ιδιαίτερα στην εποχή των ¨μνημονίων¨ που η κρίση έχει  πάρει  τρομακτικές διαστάσεις  με την ανεργία να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, με σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας να αντιμετωπίζει έντονα προβλήματα στην κάλυψη βασικών αναγκών της καθημερινής ζωής του και κυρίως το φόβο και τη έλλειψη ελπίδας.

Οι Δήμοι με την πολιτική των μνημονίων και τον Καλλικράτη  ασφυκτιώντας κάτω από τον κρατικό και  της επιτροπείας  έλεγχο, χωρίς πόρους, προσωπικό και υποδομές  αδυνατούν να ανταποκριθούν στις αρμοδιότητες τους  και  να  επιτελέσουν  αποτελεσματικά τον κοινωνικό  τους ρόλο. Πολύ περισσότερο στο  Δήμο Γορτυνίας  που έχει  τεράστια  έκταση χωρική και εδαφική (πολλά χωριά και πολύ οικισμοί), τα προβλήματα επιδεινώνονται, η καθημερινότητα   των κατοίκων γίνεται  δύσκολη,  από   τη μια η οικονομική  ασφυξία από την  άλλη η παντελής  έλλειψη  κοινωνικής μέριμνας  από τη διοίκηση του Δήμου.

Η διοίκηση του Δήμου Γορτυνίας  ασχολείται με μελέτες και  σχεδιασμούς που προφανώς εξυπηρετούν  άλλους  σκοπούς  και δεν αφορούν την βελτίωση της ποιότητας ζωής των μονίμων και όχι μόνο κατοίκων.

Υποχρέωσή  μας σήμερα είναι να συμβάλλουμε αρχικά στον αγώνα επιβίωσης της Αυτοδιοίκησης και στη συνέχεια στον επαναπροσδιορισμό  της  σε νέες βάσεις, πράγμα που  σημαίνει την πλήρη ανατροπή του καθεστώτος που εγκαθίδρυσαν τα Μνημόνια  με τον  Καλλικράτη και Κλεισθένη.

Αποφασίσαμε  εμείς  που  υπογράφουμε την  διακήρυξη, τη δημιουργία  της  Δημοτικής Κίνησης  «Μαχόμενη Γορτυνία».

Μια  Δημοτική  Κίνηση που δεν αρκείται  στο να διαπιστώνει τις δυστοκίες και τα προβλήματα στην παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής ή τις ασκούμενες πολιτικές της εκάστοτε  κυβέρνησης, αλλά που πιστεύει ότι η Αυτοδιοίκηση  χρειάζεται την κινηματική  Δράση του  Δημότη,  των συλλογικών φορέων. Όπου ο Δημότης με την ενεργητική  του  συμμετοχή, όπως επίσης και η νέα γενιά  θα λαμβάνουν  τις αποφάσεις, ενάντια στην λογική της ανάθεσης και της διαχείρισης.

Σε όλες και όλους τους παραπάνω απευθύνουμε κάλεσμα ενότητας, συστράτευσης και ένταξης στη συλλογική προσπάθεια. Σας καλούμε να συνδιαμορφώσουμε την δράση και την παρουσία της  Δημοτικής κίνησης «Μαχόμενη  Γορτυνίᨻ στο Δήμο μας.

Γιατί πρέπει να ξαναπάρουμε θέση μάχης. Γιατί δεν μπορούμε να αφήσουμε να κυριαρχήσει η απελπισία, ο κοινωνικός κανιβαλισμός, ο «ρεαλισμός» της πολιτικής τους που πετάει στο περιθώριο της φτώχειας και της έλλειψης προοπτικής το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας και τη νεολαία. Γιατί χρωστάμε σε εμάς και τις μέλλουσες γενιές, αλλά και σε όσους αγωνίστηκαν πριν από εμάς, για ένα κόσμο ελπίδας.

Η Δημοτική συλλογικότητα  «Μαχόμενη  Γορτυνία» θα διεκδικήσει    τη ψήφο των δημοτών με υποψήφιο  Δήμαρχο    το Κώστα  Κουντάνη.                                

Με το μυαλό στις ανάγκες μας και την καρδιά στα όνειρά μας…

…για την Γορτυνία της Ανατροπής και της Ελπίδας!

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 15:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Κατακαημενη Γορτυνία τι σου μελέ να πάθεις.!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 13:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντι να βοηθήσει εκει που τον βοήθησαν πάει για Δήμαρχος τι τραβάμε .

  • Μακης
    Μακης Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 10:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Άλλος σωσίας,που προσπαθεί να βγάλει τον ευατόν ου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...