Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιώργος Παπαηλίου στη ΔΡΤ | Τι είπε για Γιαννόπουλο, Κούλη και ΝΔ - «Δεν θα κατέβω για Δήμαρχος, μόνο αν …» (vd)

Γιώργος Παπαηλίου στη ΔΡΤ | Τι είπε για Γιαννόπουλο, Κούλη και ΝΔ - «Δεν θα κατέβω για Δήμαρχος, μόνο αν …» (vd)

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας, Γιώργος Παπαηλίου στη Δημοτική Ραδιοφωνία, απαντώντας στα ερωτήματα του Δημήτρη Μανιατάκου και του Μηνά Αρτόπουλου.

Ο κ. Παπαηλίου αναφέρθηκε στην ανάγκη ανάταξης της Γορτυνίας, πρότεινε να μπουν κάμερες σε κομβικά σημεία του Δήμου, για να λειτουργήσουν αποτρεπτικά για τους κλέφτες και τους διαρρήκτες που ρημάζουν τα χωριά και υπογράμμισε την ανάγκη να φτιαχτούν οι αγροτικοί δρόμοι.

Δεν θέλησε να μπει σε αντιπαράθεση με κανέναν συνυποψήφιό του, αλλά μετά από ερωτήσεις είπε ότι ο Δήμαρχος στη Γορτυνία δεν χειρίστηκε σωστά το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, όπως και κανένας άλλος Δήμαρχος, επισημαίνοντας ότι έπρεπε να έχει δημιουργηθεί ένα πράσινο σημείο όπου θα γινόταν η διαλογή και το υπόλειμμα θα έφευγε για αδειδοτημένο χώρο όπως υπάρχει στην Ελευσίνα, το Βόλο και άλλες περιοχές.

Ο κ. Παπαηλίου είπε ότι κατεβαίνει ως ανεξάρτητος συνδυασμός, αποδεχόμενος όμως ότι προσωπικά ο ίδιος ιδεολογικά πρόκειται στο χώρο της ΝΔ. Στην ερώτηση για το αν η υποψηφιότητα του φρενάρει την υποψηφιότητα Στάθη Κούλη, είπε … «Γιατί ξεχνάτε την ιστορία του καθενός; Ο κ. Κούλης δεν ήταν στο χώρο της ΝΔ και δεν ξέω αν είναι και τώρα. Ήταν υποψήφιος βουλευτής στους ΑΝΕΛ. Από πού απορρέει ότι ο κ. Κούλης είναι ΝΔ;  Ακούγεται μάλιστα ότι μπορεί να στηρίζεται και από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος, εξέφρασε την κάθετη διαφωνία του με το νόμο που προβλέπει υποχρεωτικά το 40% του κάθε συνδυασμού να αποτελείται από γυναίκες, λέγοντας ότι η Γορτυνία ρημάζει, δεν βρίσκεις εύκολα γυναίκες για να είναι υποψήφιες και τόνισε ότι αν δεν καταφέρει να καλύψει την ποσόστωση δεν θα είναι καν υποψήφιος, αφού σε καμία περίπτωση δεν θέλει να γεμίσει το ψηφοδέλτιο με εικονικές υποψηφιότητες.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...