Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκίνησαν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ για τα χωριά της Κοντοβάζαινας - Ικανοποιήθηκε ένα σημαντικό αίτημα για την περιοχή!

Ξεκίνησαν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ για τα χωριά της Κοντοβάζαινας - Ικανοποιήθηκε ένα σημαντικό αίτημα για την περιοχή!

Η «Κ.Τ.Ε.Λ. Νομού Αρκαδίας Α.Ε.», ανακοίνωσε ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού της κοινού γίνονται στα παρακάτω δρομολόγια οι εξής αλλαγές:

1. Από την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 και κάθε Παρασκευή το δρομολόγιο ώρας 16:00μ.μ. ΑΘΗΝΑ – ΤΡΙΠΟΛΗ – ΛΟΥΤΡΑ θα έχει ανταπόκριση στο ΤΟΥΜΠΙΤΣΙ για ΚΟΝΤΟΒΑΖΑΙΝΑ ή ΒΥΔΙΑΚΙ εναλλάξ.

2. Αντίστοιχα από την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 και κάθε Κυριακή το δρομολόγιο ώρας 12:00μ.μ. θα αναχωρεί από την ΚΟΝΤΟΒΑΖΑΙΝΑ ή το ΒΥΔΙΑΚΙ εναλλάξ με ανταπόκριση στο ΤΟΥΜΠΙΤΣΙ για ΤΡΙΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ.

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη, η πρόεδρος της Ένωσης των Συλλογών τέως Δήμου Κοντοβάζαινας, κυρία Ελένη Παπαγιάννη έγραψε: "Με μεγάλη χαρά θέλουμε να ενημερώσουμε τους συμπατριώτες μας του τ. Δήμου Κοντοβάζαινας ότι ένα σπουδαίο για πολλούς από εμάς αίτημα , εκείνο της συγκοινωνίας ,άρχισε να υλοποιείται.

Μετά από μια κοινή προσπάθεια των εκπροσώπων των συλλογών (κι αυτό αποδεικνύει ότι όλοι μαζί μπορούμε) η οποία συνδυάστηκε με την επίσκεψη την δική μου ως πρόεδρος της Ένωσης των Συλλογών και του συλλόγου Βυδιακιτών , του Πάικου Αναγνωστόπουλου , ως πρόεδρος του συλλόγου Μοναστηρακίου και του Γιάννη Τριανταφυλλόπουλου ως πρόεδρος του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου της Κοντοβάζαινας , στα γραφεία του ΚΤΕΛ Αρκαδίας και την έγγραφη κατάθεση του αιτήματος μας την Παρασκευή 19/4 αρχίζει το δρομολόγιο για τα χωριά μας όπως θα ενημερωθείτε και από την σχετική ανακοίνωση του ΚΤΕΛ που ακολουθεί .

Σ’ αυτήν την προσπάθεια μας είχαμε την βοήθεια και το ενδιαφέρον της Περιφέρειας τόσο του κ.Τατούλη όσο και του κ. Γιαννακούρα και κυρίως είχαμε το κοινωνικό πρόσωπο του ΚΤΕΛ οι άνθρωποι του οποίου δεν υπολόγισαν το κόστος που θα έχουν αλλά την εξυπηρέτηση των κάτοικων των χωρίων μας. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους και ευχόμαστε αυτή να είναι η αρχή και ν’ ακολουθήσουν πολλές τέτοιες εξελίξεις που θα βοηθήσουν τον τόπο μας ."

1 σχόλιο

  • περαμερίτης
    περαμερίτης Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 01:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά δεν μας λέτε εάν το δρομολόγιο αφορά όλα τα χωριά του Οδικού άξονα του τέως Δήμου Κοντοβαζαίνης ; Για να βοηθήσω ... Με κέντρο την Κοντοβάζαινα θα πηγαίνει προς Παραλογγούς ή μόνο στο Βυδιάκι (Κουφάλα Λάνη ) ..... Πρός Δήμητρα , Βάχλια και όποιος είναι για Πήδημα θα εξυπηρετείται;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...