Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζούνης: "Οι Γορτύνιο ξέρουν να διακρίνουν τους ανιδιοτελείς αγωνιστές από τα λαμόγια"!

Ζούνης: "Οι Γορτύνιο ξέρουν να διακρίνουν τους ανιδιοτελείς αγωνιστές από τα λαμόγια"!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ      

 

      Με αφορμή τηλεφωνήματα, από φίλους και συντρόφους μου, που δέχομαι από χθες απαντώ δημόσια ότι γαλουχήθηκα σαράντα χρόνια τώρα με το δημοκρατικό δρόμο για το σοσιαλισμό. Πιστεύω, λοιπόν, ακράδαντα στην αυτονομία των κινημάτων, στον πλουραλισμό των ιδεών. Πορεύτηκα σαράντα χρόνια κουβαλώντας ιδέες και οράματα. Δεν προσπορίστηκα τίποτα από την ενασχόλησή με τα κοινά. Απεναντίας έδωσα ότι μπορούσα. Χρήμα, χρόνο, ιδέες, προτάσεις, αγώνες.

  Συγκρούστηκα δημιουργικά για μια κοινωνία δίκαιη, μια κοινωνία των πολλών που ταυτόχρονα κατοχυρώνει τα δικαιώματα των μειοψηφιών. Σήμερα με τη συμμετοχή μου στην Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτών Γορτυνίας επιδιώκουμε τη δημιουργία ενός αυτοδιοικητικού κινήματος δημοκρατικών, προοδευτικών δυνάμεων. Στόχος μια προοδευτική συμμαχία που θα φέρει τη νέα άνοιξη στη Γορτυνία.

  Στα δήγματα κάποιων απαντάμε  με δείγματα γραφής το ήθος, με αξιοπρέπεια, με τις ιδέες μας και τις προτάσεις μας. Με τους δημοκρατικούς – προοδευτικούς συνδημότες μας θα δώσουμε τη μάχη για την ανατροπή της πορείας ερήμωσης της Γορτυνίας. Κοινωνική πολιτική, προστασία του περιβάλλοντος, θέματα καθημερινότητας του πολίτη, χρηστή διαχείριση, διαφάνεια, κοινωνική αλληλεγγύη, ποιότητα ζωής θα είναι στο επίκεντρο της πολιτικής μας. Μακριά από εμάς ετερόκλητες συμμαχίες χωρίς αρχές, πρόγραμμα και στόχους. Με ψηλά το κεφάλι κοιτάμε στα μάτια τους Γορτύνιους άνδρες και γυναίκες και με την προαιώνια φλόγα της Γορτυνιακής οξυδέρκειας και του Αρκαδικού ιδεώδους πυροδοτούμε την αναγέννηση της Γορτυνίας που θέλουμε.

  Στις 26 Μαΐου θα μιλήσουν οι καρδιές και ο νους των προοδευτικών Γορτυνίων που ξέρουν να διακρίνουν τους ανιδιοτελείς αγωνιστές από τα λαμόγια και τους κάθε είδους γραφειοκράτες.

                                                                             Πέτρος Ζούνης

                                                              Υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...