Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η προσγείωση της Τρίπολης, τα "καρφιά" του Νίκα, οι "γαλάζιες" δημοτικές μετεγγραφές και τα ... φιλαράκια με τα πισώπλατα μαχαιρώματα!

Η προσγείωση της Τρίπολης, τα "καρφιά" του Νίκα, οι "γαλάζιες" δημοτικές μετεγγραφές και τα ... φιλαράκια με τα πισώπλατα μαχαιρώματα!

Ξανά, εδώ, το «Καληνύχτα». Χαμός έγινε με το κείμενο για την υποκρισία μετά το θάνατο Παυλή. Σε κάποιους άρεσε και σε κάποιους «ξίνισε». Φαίνεται ότι κάποιοι, εκτός από υποκριτές, είναι και θρασύτατοι. Ζητούν και τα … ρέστα.

Βγάλτε τη … σιωπή, τώρα, διότι όλοι σας πήρανε χαμπάρι.

Πάμε στο κρούσμα κορωνοϊού. Νομοτελειακά, κάποια στιγμή, θα είχαμε κάποιο κρούσμα στην πόλη. Δεν είναι δα και παράλογο. Άλλωστε, μπορεί να υπήρξαν κι άλλα κρούσματα στο παρελθόν, που δεν ανιχνεύθηκαν και δεν καταγράφηκαν ποτέ.

Υπάρχουν και οι ασυμπτωματικοί ασθενείς που δεν πήγαν ποτέ στο Νοσοκομείο, δεν έκαναν ποτέ τεστ, δεν τους κατέγραψε κανείς στα κρούσματα. Ποιος μπορεί να είναι σίγουρος ότι δεν υπήρχαν τέτοια κρούσματα και στην Τρίπολη;

Για το επιβεβαιωμένο κρούσμα, πρέπει να γραφτούν δύο πράγματα.

Πρώτα – πρώτα, να ευχηθούμε να είναι καλά ο άνθρωπος που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Οι πληροφορίες λένε ότι έχει καλή κλινική εικόνα και μακάρι σύντομα να γυρίσει υγιής, στη δομή του.

Η αλήθεια πάντως ήταν ότι η Τρίπολη «ξύπνησε» λίγο με αυτό το κρούσμα. Όλα στην πόλη κυλούσαν λες και δεν υπάρχει πανδημία. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

Κανείς δεν φοράει μάσκα, τα αντισηπτικά τα έχουμε ήδη ξεχάσει, ενώ σε πολλές περιπτώσεις επικρατεί συνωστισμός.

Που; Να θυμίσουμε τι έγινε το Σάββατο στην κηδεία του Δημήτρη Παυλή; Μην γράφουμε τα αυτονόητα.

Ας γίνει λοιπόν καλά ο άνθρωπος που νοσεί κι ας βάλουμε όλοι λίγο «μυαλό» για να μην έρθουν τα χειρότερα.

Τα χειρότερα θα έρθουν αν στα δεκάδες δείγματα που έχει πάρει ο ΕΟΔΥ στην Τρίπολη βρεθούν κι άλλα κρούσματα. Ούτε που θέλω να το σκέφτομαι.

Άλλο lockdown δεν το αντέχει κανείς. Το δράμα θα είναι τεράστιο στην αγορά και στην οικονομία.

Και κάτι ακόμα. Υπάρχει ένα σοβαρό έλλειμα επικοινωνίας και ενημέρωσης στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Πάντα υπήρχε. Όλα τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά, τώρα, η ανάγκη για ενημέρωση είναι πιο επιτακτική από ποτέ, λόγω πανδημίας.

Ο Διοικητής Τζανής οφείλει να βρει μια λύση, άμεσα. Προφανώς, και δεν μπορεί να απαντά ο ίδιος σε αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα δημοσιογράφων. Μπορεί όμως κάλλιστα να ορίσει έναν υπεύθυνο τύπου που θα κάνει αυτή τη δουλειά.

Ο κόσμος έχει ανάγκη για ενημέρωση, επίσημη και ακριβή ενημέρωση. Και ο Διοικητής είναι υποχρεωμένος να την εξασφαλίσει αυτή την ενημέρωση στους πολίτες. Περιμένουμε … Δεν θα το γράψουμε δεύτερη φορά.

Ο πρώην εκλεκτός (κατά το παρελθόν) της οικογένειας Μητσοτάκη (Πετράν) κατηγορεί τον Νικόλα τον Γόντικα ότι στηρίζει τον εκλεκτό του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πελοπόννησο (Νίκα). Μήπως, έχει χαθεί η μπάλα; Αδερφέ, δεν ασχολείται κανείς με αυτά που γράφεις. Ο κόσμος έχει άλλα, πολύ πιο σοβαρά προβλήματα.

Αν κάποιος μελετήσει προσεκτικά τις δηλώσεις και τις ανακοινώσεις του Νίκα, θα διαπιστώσει ότι υπάρχουν κάποια ξεκάθαρα μηνύματα προς την Κυβέρνηση.

Δεν λέει σε όλα «ναι» ο Νίκας, δεν τα έχει με όλους καλά στην Κυβέρνηση. Δηλώνει εμμέσως ότι δεν είναι "δεδομένος". Τα τελεσίγραφα για τη μεταλιγνιτική Μεγαλόπολη και η δυσαρέσκεια για τον ΕΛΓΑ, είναι δύο παραδείγματα.

Λέτε να υπάρξει και συνέχεια; Κάτι μου λέει πως ναι …

Δεν ξέρω τι θα κάνει η ΝΔ με τον Δήμο Τρίπολης στις επόμενες εκλογές. Ακούγονται διάφορα ονόματα, αλλά είναι πολύ νωρίς.

Αυτό που ξέρω πάντως είναι ότι υπάρχουν «γαλάζιοι» που ήδη καλοσκέφτονται την ιδέα να είναι υποψήφιοι με τον Τζιούμη το 2023. Μιλάμε για ονόματα που θα κάνουν αίσθηση.

Άλλωστε και στις τελευταίες εκλογές, ο γιατρός είχε φτιάξει ένα ψηφοδέλτιο πολυσυλλεκτικό, με υποψηφιότητες και από τον «δεξιό χώρο». Άρα, δεν θα είναι έκπληξη να γίνουν κι άλλες «γαλάζιες» προσθήκες…

Αυτά για σήμερα και σύντομα, το «Καληνύχτα» θα είναι πάλι εδώ.

Υ.Γ. Ζητούμε ταπεινά συγνώμη που δεν επιτρέψαμε να εκτελεστούν τα πολιτικά συμβόλαια οικονομικής εξόντωσης εναντίον μας. Το καταλαβαίνουμε. Πονάει που χάλασαν τα σχέδια. Πόνος είναι, θα το συνηθίσετε. Εμείς πάντως ζητάμε συγνώμη για να νιώσετε λίγο καλύτερα.

Υ.Γ. 2 Όσο για τους εγκάρδιους «φίλους» που ανοίγουν το στόμα τους και δεν ξέρουν τι λένε, να γνωρίζουν ότι όλα μαθαίνονται. Με … ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Συμβουλευτικά, είναι καλό να προσέχουν. Σε αυτούς που μιλάνε, αυτοί τους «δίνουν».

2 σχόλια

  • Δημότης
    Δημότης Τρίτη, 09 Ιουνίου 2020 16:46 Σύνδεσμος σχολίου

    10:02 Την άλλη φορά περιορίσου καλύτερα στο να μασάς παρά να μιλάς. Κι άλλη φορά ρώτα και καναν άνθρωπο, γιατί βγαίνετε μερικοί και γράφετε μαλ@@@@ χωρίς να έχετε μυρωδιά τι συμβαίνει. Το Δημοτικό Συμβούλιο είχε συνεδριάσει εκτάκτως και αποφάσισε μεταξύ άλλων να εκφωνήσει τον επικήδειο η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. ΟΛΟ το Δημοτικό το αποφάσισε. Πήρε ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση δηλαδή. ΟΜΟΦΩΝΗ. Δεν το αποφάσισε μόνος του ο Τζιούμης. Οπότε για ποια ασέβεια μιλάς βρε στιλιάρι; Στόκε! Εξυπνάκηδες του κ@λου όλοι σας

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 09 Ιουνίου 2020 10:02 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΦΩΝΗΣΕΙ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...