Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το παρασκήνιο του μεγάλου τσακωμού, το βούτυρο στο ψωμί του Πετράν, το ψηφοδέλτιο Α’ Εθνικής και το … Όσκαρ αχαριστίας!

Το παρασκήνιο του μεγάλου τσακωμού, το βούτυρο στο ψωμί του Πετράν, το ψηφοδέλτιο Α’ Εθνικής και το … Όσκαρ αχαριστίας!

Και ξαφνικά οι δύο καλοί φίλοι, ο Στάθης και ο Γιάννης, έγιναν «μπουκιές».

Πράγματι, έγινε ένα τηλεφώνημα που ειπώθηκαν «βαριά» πράγματα που ίσως δεν έπρεπε να ειπωθούν.

Όμως, σε κάθε μεγάλο καυγά, υπάρχει πάντα ένα υπόβαθρο. Μια υπόθεση, μια ιστορία που οδηγεί στη σύγκρουση. Δεν γίνονται έτσι οι καυγάδες για το «τίποτα».

Μπροστά στο τηλεφώνημα δεν ήμουν, ούτε θα δώσω δίκιο στη μία ή στην άλλη πλευρά.

Θα γράψω μόνο ότι όταν είσαι στα κοινά πρέπει να ελέγχεις τα νεύρα σου και να μην έχεις έπαρση. Αυτό προς το παρόν …

Τώρα, αν ισχύει αυτό που ακούστηκε, ότι ο Βορίδης δεν ήρθε στη Βυτίνα, όταν έμαθε για τον κακό χαμό που έγινε με τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, δεν το ξέρω.

Το ανησυχητικό είναι ότι ο Βορίδης δεν όρισε καν νέα ημερομηνία για να έρθει.

Υπάρχουν αναξιοποίητα 7.500.000 € στο Κτήμα Τριανταφυλλίδη, η Βυτίνα και η Γορτυνία «στενάζει» και κάποιοι κάνουν νάζια. Σοβαρευτείτε όλοι και κοιτάξτε να παραμερίσετε τους εγωισμούς σας και να κάνατε κάτι καλό για τον τόπο.

Πάμε σε άλλο θέμα. Στην Τρίπολη, που λέτε, οι μισοί τσακωνόμαστε με τους άλλους μισούς, για την «πατρότητα» των έργων. Εγώ, ένα θα γράψω. Είναι μεγάλη πρόοδος για την πόλη ότι έχει αποκτήσει το πολιτικό επίπεδο να υπάρχει συνέχεια στα δημοτικά της πράγματα.

Υπήρχαν εποχές, παλιότερα, που εκλεγόταν ένας Δήμαρχος και κλείδωνε στα συρτάρια όλες τις μελέτες που είχε αφήσει ο προηγούμενος για να τον «εκδικηθεί». Δεν προχωρούσε κανένα έργο. Τελικά, η μόνη χαμένη από αυτή την ιστορία ήταν η πόλη.

Και τώρα που ο Δήμος έχει μια συνέχεια, τώρα που έργα τα οποία είχαν δρομολογηθεί, προχωρούν απρόσκοπτα και χωρίς καθυστερήσεις, αυτό γιατί να μας προκαλεί εσωστρέφεια;

Μαθαίνω ότι στις εκλογές του Επιμελητηρίου, ετοιμάζονται να ασχοληθούν δύο πολύ δυνατά ονόματα. Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει ως τότε. Αλλά, αν μπουν στις εκλογές αυτά τα δύο πρόσωπα, τότε θα μιλάμε για … απρόβλεπτη μάχη!

Είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει, ο Τατούλης κρατάει μια «συμπαγή ομάδα» στα περιφερειακά πράγματα. Κρατάει μια ομάδα που φαίνεται πως έχει ορίζοντα το 2023.

Στην πλευρά Νίκα, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Υπάρχουν όμως κάποιες σκόρπιες φήμες ότι ένα συγκεκριμένο κομμάτι της ΝΔ (από τη Μεσσηνία) θα αρχίσει να κρατάει αποστάσεις από τον Νίκα.

Μπράβο, παλικάρια! Αν το κάνετε αυτό, τότε θα στρώσετε μόνοι σας το βούτυρο στο ψωμί του Πετράν. Αυτό θέλετε;

Και κάτι ακόμα … Αν ήμουν Νίκας και έβγαινε ο Δέδες, ο Πετράκος και ο Γόντικας και έλεγαν ότι είμαι ουσιαστικά ένας «νέος Τατούλης», θα άρχιζα να ανησυχώ ότι κάτι δεν κάνω καλά.

Πάντως, υποψήφιος Περιφερειάρχης θα μπορούσε το 2023 να είναι Αρκάς. Και δεν αναφέρομαι στον Τατούλη. Μιλάω για πρόσωπο που κάλλιστα θα μπορούσε να στηριχθεί από τη ΝΔ, χωρίς να είναι μέλος της!

Πάλι με ρωτάτε αν ο Γιαννακούρας πάει στο ΣΥΡΙΖΑ και βάλει για βουλευτής. Αυτό μόνο ο ίδιος μπορεί να το απαντήσει. Προς το παρόν, δεν έχω ακούσει να το διαψεύδει.

Πάντως, με Παπαηλιού, Στάικο, Ρουσιά και ίσως Γιαννούλη, αν μπει και ο Γιαννακούρας, ο ΣΥΡΙΖΑ φτιάχνει ψηφοδέλτιο … Α’ Εθνικής! Μπορεί να μην μιλιούνται καν μεταξύ τους, αλλά τουλάχιστον θα έχουν καλό ψηφοδέλτιο.

Ισχύει ότι το επόμενο πρόσωπο στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας, που θα διαδεχθεί τον Αρκάδα Γιώργο Μπέζο, θα είναι γυναίκα;

Υ.Γ. Υπάρχουν περιπτώσεις που βοηθάς ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ανθρώπους όταν είναι στην αφάνεια. Και βγαίνουν στην επιφάνεια και γίνονται οι μεγαλύτεροι συκοφάντες σου. Αχαριστία, αγνωμοσύνη.

Αυτό δυστυχώς συμβαίνει ότι δεν έχεις ταπεινότητα, αυτοσεβασμό και κυρίως αυτογνωσία…

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 11:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρίτη βράδυ ειναι η επόμενη συνάντηση.
    Για να δούμε θα υπάρξει απαρτία

  • Αυτοί
    Αυτοί Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 11:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Καραλής, Καρώνης, Παπαδημητρίου. με αλφαβητική σειρά

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 11:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος ακούγεται για να αναλαμβάνει επικεφαλής της παράταξης Παυλή;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 07:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Με την παράταξη του Παυλή τι παίζει;
    Πληροφορίες λένε πως εγινε μια συνάντηση την Δευτέρα το βράδυ αλλα δεν εμφανίστηκαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και πως θα ξανά γίνει συνάντηση την παραπάνω εβδομάδα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...