Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι .. αμέτρητοι μνηστήρες, η επόμενη μέρα στην παράταξη και ο «αόρατος» αρχηγός!

Οι .. αμέτρητοι μνηστήρες, η επόμενη μέρα στην παράταξη και ο «αόρατος» αρχηγός!

Ρε παιδιά, τι έχει γίνει; Δεν έχουμε κλείσει καλά – καλά ένα χρόνο από τις δημοτικές εκλογές και έχουν μαζευτεί καμία δεκαριά που θέλουν να γίνουν Δήμαρχοι Τρίπολης. Τόση αγάπη για το καλό του Δήμου; Αλήθεια, ως το 2023 πόσοι πιστεύετε ότι θα έχουν μείνει;

Για σήμερα (Τετάρτη) είναι προγραμματισμένη μια συνάντηση στην παράταξη του αείμνηστου Δημήτρη Παυλή. Μια συνάντηση κρίσιμη για την επόμενη μέρα στην παράταξη.

Είχε γίνει άλλη μια μάζωξη την προηγούμενη εβδομάδα, όμως επειδή δεν ήταν όλοι εκεί, ορίστηκε νέα συνάντηση για την Τετάρτη.

Ποια θα είναι η επόμενη μέρα; Η παράταξη έχει έξι δημοτικούς συμβούλους (τη θέση του Δημήτρη Παυλή πήρε ο πρώτος επιλαχών του συνδυασμού, Πάνος Καμπυλαυκάς). Αυτοί οι «6» πρέπει να εκλέξουν τον επόμενο επικεφαλής.

Δημοσίως δεν έχει μιλήσει κανείς για τις προθέσεις του. Η αλήθεια όμως είναι ότι υπάρχει μια έντονη κινητικότητα από Καρώνη και Παπαδημητρίου, αλλά και από τον Καραλή.

Πόσοι και ποιοι θα είναι τελικά υποψήφιοι, κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει με ασφάλεια. Στη συνάντηση της Τετάρτης, θα ξεκαθαρίσουν πολλά.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, Δημήτρης Παυλής, δεν μπορεί κανείς να είναι. Ήταν αυτός που δημιούργησε την παράταξη από το μηδέν. Ήταν ο δημιουργός, ο ηγέτης της παράταξης, αυτό που μπορούσε να την κρατήσει ενωμένη. Αυτό, κανείς άλλος δεν μπορεί να το πετύχει. Και είναι λογικό …

Όλοι προεξοφλούν ότι ο Νίκας θα αποχωρήσει από μόνος του στο τέλος της θητείας. Τον ίδιο τον ρώτησαν;

Ο Γόντικας πάντως στριμώχνει άσχημα τον Νίκα. Κάθε μέρα του … θυμίζει ότι έχει γίνει ίδιος με τον Τατούλη. Και ο Νικόλας δεν θα σταματήσει να το λέει.

Και κάτι τελευταίο. Μπορεί κάποιο πρόσωπο να γίνει «αόρατος» αρχηγός σε μια παράταξη χωρίς να να έχει εκλεγεί και να εμφανιστεί μπροστά κοντά στις επόμενες εκλογές; Και γιατί να μην μπορεί;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...