Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι νέες συμμαχίες, ο πονηρός Μεσσήνιος, η σιωπή του πρώην και οι "κόκκινες" ρουκέτες!

Οι νέες συμμαχίες, ο πονηρός Μεσσήνιος, η σιωπή του πρώην και οι "κόκκινες" ρουκέτες!

Το παιχνίδι έχει αρχίσει να «χοντραίνει». Έρχονται τα πάνω – κάτω. Τα στόματα ανοίγουν, φτάνει η ώρα της αποκάλυψης και στο «Καληνύχτα» θα γράφονται τα πάντα. ΟΛΑ.

Τι ρουκέτες ήταν αυτές που πέταξε ο Γόντικας στο περιφερειακό; Δεν τις μάθατε; Για διαβάστε παρακάτω…

«Κύριε Περιφερειάρχη ανοίξατε κόντρα με το φυσικό αέριο, υποτίθεται με τον Βλάση και με κομμάτια της κυβέρνησης που θέλουν τα 20 εκ να πάνε απευθείας στον καπιταλιστή και ο κ. Τατούλης αγκαλιάστηκε με τον Βλάση που πριν από τις εκλογές σκοτώνονταν. Αφήστε τις ψεύτικες αντιπαραθέσεις με την πλευρά του κ. Τατούλη και με την κυβέρνηση.»

Δηλαδή, ο Νίκας τα έχει σπάσει με τον Βλάση για το φυσικό αέριο; Τα έχει σπάσει και με τη μισή κυβέρνηση; Τα έχει σπάσει δηλαδή με εκείνους που τον βοήθησαν καθοριστικά να εκλεγεί Περιφερειάρχης; Ή κάνω λάθος;

Πάντως, ο Νίκας δεν σήκωσε το γάντι και δεν απάντησε καν στον Γόντικα. Έκανε ότι δεν άκουσε. Πονηρός ο Μεσσήνιος …

Και ο Βλάσης τα έχει βρει με τον Τατούλη; Ότι δεν λέει αρνητική κουβέντα ο ένας για τον άλλο, είναι αλήθεια τελευταία. Αλλά να τα έχουν βρει, νομίζω ότι δεν ισχύει. Ας πούμε ότι ίσως να υπάρχει μια άτυπη εκεχειρία.

Μετά ήρθε η σειρά του Σκαντζού … «Αν σκεφτώ και πονηρά, θα πω μήπως συμβαίνουν παιχνίδια καινούργια με νέες συμμαχίες; Θα τρελαθούμε εντελώς» είπε. Τι να εννοούσε άραγε; Έχει σχέση με την αναφορά Γόντικα περί συμμαχίας Βλάση – Τατούλη; Αυτό εννοούσες, Μανώλη;

Αλήθεια, γιατί ο Πετραν πλέον μένει σιωπηλός στα συμβούλια και μιλά μόνο η Ντίνα; Έχει αλλάξει αρχηγός στη Νέα Πελοπόννησο και δεν το πήραμε χαμπάρι;

Σύντομα, το δημοτικό σκηνικό θα έχει μια δυνατή εξέλιξη. Μείνετε συντονισμένοι.

Κάτι καλό ετοιμάζεται στο χώρο του Τύπου. Λεπτομέρειες, προσεχώς.

5 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 19:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακούγεται έντονα τελευταία πως ο Τζίμης έχει πάρει την απόφαση να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης με τις ευλογίες του κολλητού του υπουργού.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 13:41 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ .......ΣΟΥΠΕΣ ....... ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ .....ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ .....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 12:40 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΜΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΧΤΕΣ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ! ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΕΙ ! ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΥΜΦΙΛΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ ! ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ !!!!!! ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ !

  • ο  κακος  Μάντης
    ο κακος Μάντης Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 09:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Λυκοφιλίες !!! Μια πιθανή προσέγγιση Πέτρου και Βλάση με σκοπό την εξόντωση του Καλαματιανού εξυφαίνεται ! Γιατί προφανώς ο Νίκας είναι το κοκκινο πανί και για τους δύο ! Δεν υπολογίζουν όμως ότι ο Καλαματιανός είναι απρόβλεπτος και κυρίως είναι μιας χρήσεως ! Δεν τον ενδιαφέρει μια ακόμη τετραετία ! Ο Πετρής καλοβλέπει την καρέκλα πάλι αλλά είναι καμένο χαρτί ! Βουβός και αμίλητος με ένα πάκο χαρτιά μπροστά του παρακολουθεί τις συνεδριάσεις σαν την βρεγμένη γάτα. Μάλλον θέλει υποστήριξη αλλα ποιός να του τη δώσει ! Χωρίς φίλους και χωρίς εξουσία είναι άστα να πάνε ! Ο Καλαματιανός έχει ρίξει νερό στο κρασί του και έχει κάνει πίσω σε πολλά πράγματα ! Αλλά όπως ειπώθηκε χθες για πολλούς είναι όλα τα θέματα στο τραπέζι ! Η συνέχεια ούτως ή άλλως προβλέπεται συναρπαστική !!!!!!!

  • ΡΟΥΛΑ
    ΡΟΥΛΑ Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 08:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑΙ ΝΑΙ Ο ΨΗΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΝΑΝΑ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΖΙΜΗΣ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...