Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο ΣΥΡΙΖΑιος Οδυσσέας, η επανεμφάνιση του ΔασκαλΑΚΗ και ο πρώην ΠΑΣΟΚος υποψήφιος Περιφερειάρχης!

Ο ΣΥΡΙΖΑιος Οδυσσέας, η επανεμφάνιση του ΔασκαλΑΚΗ και ο πρώην ΠΑΣΟΚος υποψήφιος Περιφερειάρχης!

- Ποιός είπε ότι το ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία δεν πάει καλά; Είχε ποτέ άλλοτε τόσους υποψηφίους Δημάρχους το κίνημα στην αρκαδική πρωτεύουσα; ΚΑΛΗΜΕΡΑ σύντροφοι. Τελικά θα τον τρελάνουμε τον ήλιο, σίγουρα... ναι!

- Την χάλασε ο καναλάρχης της Κορίνθου την φιέστα του Τατούλη που έγινε στην Τρίπολη για τη διαφάνεια! Παρουσία Υπουργού και Γενικού Γραμματέα Διαφάνειας ο Κάππος έριξε τα βέλη του στον περιφερειάρχη αλλά ο Πέτρος δεν απάντησε σε τίποτα. Είδατε τί ζημιά μπορεί να κάνει μια χρεοκοπημένη κάμερα;

- Άκουσα από έγκυρη πηγή ότι ο Οδυσσέας θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με το ΣΥΡΙΖΑ! Μην ξαφνιάζεστε, δεν θα είναι ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αλλά ο Οδυσσέας Βουδούρης.Ψάχνει κι αυτός ο Οδυσσέας την ...Ιθάκη του!

- Βροχή παραιτήσεων στη διοίκηση του ιστορικού Παναρκαδικού! Ο ένας μετά τον άλλον οι διορισμένοι διοικούντες εγκαταλείπουν το σκάφος που πλέον είναι ακυβέρνητο και πάει στο άγνωστο με βάρκα την ...ελπίδα. Έτσι μωρέ κάνουν οι καπεταναίοι; ...θα έλεγε ο Γέρος του Μοριά αν ζούσε.

- Αληθεύει ότι πρώην πρωτοκλασάτο και προβεβλημένο στέλεχος του τοπικού ΠΑΣΟΚ θα κατέβει στις εκλογές του Μαίου ως υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη ΔΗΜΑΡ; Μέχρι πρότινος το στέλεχος αυτό δήλωνε ότι ανήκε στο άστεγο ΠΑΣΟΚ αλλά απ΄ότι φαίνεται βρήκε κι αυτός ένα κεραμίδι για να βάλει από κάτω το κεφάλι του. Τελικά κανένας καλός δεν χάνεται. 

- Όπου πάει αυτός ο Τισαμούλος δημιουργεί προβλήματα. Δε ρωτάτε τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ της Τρίπολης για να δείτε σε τι μπελάδες τους έβαλε ο Νικόλας; Μιλάμε ότι έχουν πάθει την πλάκα τους οι άνθρωποι και βλέπω στο τέλος να γίνονται από τρία χωριά ...χωριάτες! Να μου το θυμηθείτε...

- Με αυτά που γίνονται στο λεγόμενο προοδευτικό χώρο ο Σμυρνιώτης για να ξαναβγεί Δήμαρχος Τρίπολης θα πρέπει να κάνει μόνο ένα πράγμα: να μην κάνει απολύτως τίποτα. Όλοι γι αυτόν δουλεύουνε. Διαφωνείτε;

- Ο πάλαι ποτέ ισχυρός Αρκάς Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Δασκαλάκης εμφανίστηκε πριν από λίγες μέρες σε γάμο στην Τρίπολη και μάλιστα χόρεψε και το ζειμπέκικο της Ευδοκίας. Ίδιος ο Άκης ήταν ο Δασκαλάκης, είπαν αυτοί που είδαν τον πολιτικό από τα Λαγκάδια να χορεύει αγέρωχος στην πίστα. Αυτά είναι γλέντια.

- Το στέλεχος του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο Πελοποννήσου Νίκο Γόντικα θα έχει την Πέμπτη καλεσμένο στην εκπομπή του ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος. Ο Γόντικας δηλώνει έτοιμος να σχολιάσει την επικαιρότητα με το δικό του ξεχωριστό τρόπο και να μιλήσει για όλους και για όλα. Το βράδυ της Πέμπτης ( στις 10 ) συντονιστείτε στο ΤΙ ΒΙ ΣΟΥΠΕΡ και δεν θα χάσετε.

- Άρχισαν οι διαρροές στις δημοτικές παρατάξεις της Τρίπολης και όλες οι πλευρές θα χρειαστούν άμεσα ...υδραυλικό. Τα νερά από τις διαρροές βγήκαν στο διάδρομο παιδιά και θα γλιστρήσει κανένας. Για μαζέψτε τα...

- ΤΕΛΟΣ: Αν ο μεγαλοεπενδυτής του Παναρκαδικού δεν υπογράψει τελικά το χαρτί που του έστειλε προχθές η διοίκηση της ομάδας για να αναλάβει τις ευθύνες του τότε βλέπω πολλούς διορισμένους συμβούλους να μπλέκουν άσχημα με τη δικαιοσύνη. Το τυρί το είδανε οι κύριοι της διοίκησης αλλά δυστυχώς δεν είδανε την φάκα. Καληνύχτα Αρκαδία!   

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...