Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι σκέψεις του Κώστα, ο ψυχοβγάλτης Νικόλας και οι έντεκα λεβέντες από την Τριπολιτσά!

Οι σκέψεις του Κώστα, ο ψυχοβγάλτης Νικόλας και οι έντεκα λεβέντες από την Τριπολιτσά!

- Τσιαμούλος τέλος από την παράταξη Παυλή! Οι τίτλοι τέλους αυτού του θρίλερ έπεσαν χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης με την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του πρώτου σε ψήφους συμβούλου του Δημήτρη Παυλή. Αν έπρεπε να βάλουμε τίτλο σε αυτό το σήριαλ των τελευταίων ημερών αυτός θα ήταν: "το ιστορικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου". ΚΑΛΗΜΕΡΑ σύντροφοι και συντρόφισσες!

- Ποιά θα είναι τώρα η επόμενη κίνηση του Τσιαμούλου; Θα βάλει για Δήμαρχος Τρίπολης ή θα μας βγάλει την ψυχή μέχρι να το ανακοινώσει;

- Αυτός πάντως που θα μας βγάλει σίγουρα την ψυχή μέχρι να το αποφασίσει θα είναι ο Τζιούμης! Ο γιατρός το σκέφτεται ακόμα και μάλλον θα το σκέφτεται και για τα επόμενα πέντε χρόνια. Θέλει τον χρόνο του ο καρδιολόγος.

- Ο Σμυρνιώτης πάντως δε βιάζεται καθόλου.Οι εκλογές γι αυτόν φαίνεται ότι θα είναι ένας υγιεινός ανοιξιάτικος περίπατος. Θα ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη που λέει και το τραγούδι!

- Αν τελικά τα βρει ο Τζιούμης με τον Τσιαμούλο ο Κοτσιάνης τί λέτε να ψηφίσει; Μάλλον Παυλή επειδή είναι από το ίδιο χωριό! Έτσι δεν είναι;

- Οι έντεκα λεβέντες από την Τριπολιτσά που παίζουν τώρα στον Παναρκαδικό να ψηφίζουν άραγε όλοι στην Τρίπολη; Αν είναι έτσι την πατήσαμε Δημήτρη και τώρα δεν προλαβαίνουμε να μεταφέρουμε και τα δικαιώματα του Σκούφαλη στο Δήμο! Την πατήσαμε σου λέω...  

- Απόβαση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης έκαναν χθες οι κάτοικοι της Παλαιόχουνης διαμαρτυρόμενοι για τα σκουπίδια. Επικράτησε ένταση αλλά δε βγήκε τίποτα στο τέλος.Το Δημοτικό Συμβούλιο πάντως θύμισε έστω και για λίγο... Περιφερειακό!

- Μπορεί να αλλάξει αντιπεριφερειάρχη ο Τατούλης στην Αρκαδία αλλά επάγγελμα δεν αλλάζει. Πάλι γιατρός θα είναι ο υποψήφιος και μάλιστα ...χειρουργός!

- Πυρ και μανία με τον Τατούλη και τη Νικολάκου ήταν χθες ο Γόντικας στο Τι Βι Σούπερ. Ο επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης μία έπιανε στο στόμα του τη Ντίνα και μία τον Πέτρο. Ούτε ψύλλο στον κόρφο τους να είχαν!

- Τί εννοούσε ο Γόντικας όταν είπε στην τηλεόραση ότι ο Δράκος δεν κάνει αντιπολίτευση στο Περιφερειακό Συμβούλιο γιατί ο Τατούλης τον έχει στο χέρι; Δεν το καταλάβαμε το υπονοούμενο κ. Νίκο.

- Αναφερόμενος στην εκδήλωση της περιφέρειας που έγινε πρόσφατα στην Τρίπολη για τη διαφάνεια ο Γόντικας την χαρακτήρισε: "φάρσα"! Μέλι έσταζε ο Νικόλας για την περιφερειακή αρχή.

- Πολλούς ξάφνιασε η αλλαγή προσώπου στη θέση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Όχι τόσο γιατί έφυγε ο Αγγελάκας ( αυτό άλλωστε ήταν αναμενόμενο ) όσο επειδή τον αντικατέστησε ένας από τους ειδικούς του συνεργάτες. Κόκκαλο μείνανε οι υπάλληλοι.

- Όσο η ΝΔ αργεί να δώσει χρίσμα σε πρόσωπο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου τόσο πιο πολύ φαίνεται ότι ο Πετράν θα παραμείνει στην θέση του για άλλα πέντε χρόνια. Μήπως όμως το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμα όπως ισχυρίζονται στην πλατεία Ανεξαρτησίας;Πάντως να ξέρετε καλύτερα γελάει όποιος γελάει τελευταίος.

- ΤΕΛΟΣ: Τελικά ο πρώην Αντιδήμαρχος Τρίπολης - που ανήκει στη μεγάλη σχολή του Κοτσιάνη - θα κατέβει για Δήμαρχος ή είναι κι αυτός ...λαγός; ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!    

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...