Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα κάστανα του Γιάννη, η «Οδύσσεια» του ΣΥΡΙΖΑ και τα «γαλάζια» ακονισμένα μαχαίρια!

Τα κάστανα του Γιάννη, η «Οδύσσεια» του ΣΥΡΙΖΑ και τα «γαλάζια» ακονισμένα μαχαίρια!

- Καλημέρα αδέρφια! Σε κατάσταση πανικού βρίσκονται όλα τα κόμματα εν΄όψει των δημοτικών και των περιφερειακών εκλογών του Μάη. Οι κεντρικές διοικήσεις των κομμάτων επιλέγουν πρόσωπα και οι τοπικές οργανώσεις τις καταψηφίζουν! Ας δούμε όμως τί γίνεται στην Αρκαδία.

- Ο ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε Βουδούρη για την περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά η ΝΕ της Αρκαδίας είπε ένα βροντερό όχι σε αυτή την υποψηφιότητα. Τελικά ούτε στην Πελοπόννησο δεν θα βρει την Ιθάκη του ο Οδυσσέας. ΣΥΡΙΖΑ Οδύσσεια σε νέες περιπέτειες!

- Η Αντωνία Γιαννούλη που πήρε το πράσινο φως από τη συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ της Αρκαδίας για το Δήμο Τρίπολης δεν φαντάζομαι να "κοπεί" μόλις η υποψηφιότητά της περάσει τον Ισθμό της Κορίνθου; Σε αυτό το κόμμα όλα παίζονται μέχρι και την τελευταία στιγμή και κανένας δεν μπορεί να θεωρεί τίποτα σίγουρο. Αυτή η ρευστότητα ...σκοτώνει σύντροφοι!

- Από την άλλη πλευρά το ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας αποφάσισε να στηρίξει τον Τατούλη στις ερχόμενες εκλογές. Όμως στα κεντρικά του κόμματος δεν έχει ληφθεί ακόμα καμία απόφαση για το θέμα. Λέτε να έχουμε τίποτα ανατροπές της τελευταίας στιγμής; Ο Οδυσσέας πάντως δεν έχει μιλήσει ακόμα. Τυχαίο;  ...δε νομίζω!

- Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας βιάστηκε να πάρει απόφαση στήριξης του Τατούλη! Γιατί τόση βιασύνη ρε παιδιά; Έχετε κανένα κόψιμο ή ...σφίξανε τα γάλατα; Κάτι δεν μου κάθεται καλά στο σενάριο.

- Αλήθεια αν αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας δεν οριστεί και πάλι ο Βαγγέλης Γιαννακούρας το τοπικό ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει όποια επιλογή προσώπου κάνει ο Τατούλης ή θα αποσύρει τη στήριξή του από τη Νέα Πελοπόννησο; Εκεί να δω ποιός θα βγάλει τον ...Καστανό από την φωτιά;

- Η ΝΔ της Αρκαδίας τηρεί σιγή ιχθύος αλλά τα μαχαίρια ακονίζονται από καιρό. Μόλις το επίσημο κόμμα βγάλει ανακοίνωση στήριξης του Τατούλη τότε θα αρχίσουν τα πυροτεχνήματα! Πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλά γαλάζια στελέχη θα ψάξουν άλλες πολιτικές στέγες για να καλύψουν τις αυτοδιοικητικές τους ανησυχίες. Μέχρι και στο Μανώλη θα πάνε για να κάνουν ζημιά στον Πετράν. Είναι λένε ...αποφασισμένοι για όλα. Άντρες έτοιμοι για όλα ενωθείτε!

- Στέγη στο άστεγο ΠΑΣΟΚ ( και όχι μόνο ) δίνει ο Τάσος Αποστολόπουλος ο οποίος δηλώνει έτοιμος για το μεγάλο άλμα στην αιρετή περιφέρεια. Ο πρώην περιφερειάρχης περιμένει την τελική απόφαση του καθηγητή Γιάννη Πανούση για να κάνει τις δικές του ανακοινώσεις. Σύμφωνα με αυτά που μάθαμε ο Τάσος κρατά όπως πάντα χαμηλούς τόνους αλλά αυτή την φορά σίγουρα δεν θα κάνει πίσω. Πάει καβάλα στ΄άλογο και το ξέρει καλά το άθλημα. Ο κύβος ερρίφθη!

- Ναι στις συνεργασίες αλλά χωρίς όρους και προαπαιτούμενα είπε χθες στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο ο γιατρός Κώστα Τζιούμης. Απαντώντας στις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα στο Τι Βι Σούπερ ο Παυλής ο γιατρός επεσήμανε σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να δεχθεί τελεσίγραφα. Εν τω μεταξύ η αλληλογραφία των υποψηφίων Δημάρχων Τρίπολης για να επιτευχθεί η περιβόητη συνεργασία συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Και ύστερα μου λες για δε σου γράφω!

- Οι υπόλοιποι τρώγονται μεταξύ τους και ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης κάνει εκδήλωση για την υποψηφιότητα της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2021! Τί κάνεις Γιάννη; - κουκιά σπέρνω!
-  Μήπως πρέπει να του πει κάποιος του Δήμαρχου ότι πλησιάζουν εκλογές; Εκτός κι αν ξέρει από τώρα ότι θα είναι Δήμαρχος μέχρι το 2021 και δεν έχει άγχος! Τότε το θέμα αλλάζει...

- ΤΕΛΟΣ: Τετάρτη σήμερα και δεν μάθαμε ακόμα ποιόν καλεσμένο θα έχει αύριο στην εκπομπή του ο Τριαντάφυλλος! Συμβαίνει κάτι ή μας ετοιμάζει καμιά έκπληξη πάλι ο κατσαρομάλλης; ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...