Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η απόλαυση του Πετράν, οι ακυρώσεις στην Τρίπολη και τα πανηγύρια της … κατάθλιψης!

Η απόλαυση του Πετράν, οι ακυρώσεις στην Τρίπολη και τα πανηγύρια της … κατάθλιψης!
«Καληνυχτάκηδες», οι τράπεζες είναι κλειστές, τα ATM’sδεν βγάζουν πάνω από 60 ευρώ, ρευστό δεν υπάρχει πουθενά και η Τρίπολη είναι «φίσκα» στον κόσμο και οι καφετερίες είναι γεμάτες! Δεν … αντεχόμαστε με τίποτα!


Το μπάχαλο στην οικονομία έχει κάνει άνω – κάτω και το Πολιτιστικό Καλοκαίρι της Τρίπολης. Πολλοί θίασοι ακυρώνουν τις παραστάσεις και τις περιοδείες, διότι … λεφτά δεν υπάρχουν. Τι πρόγραμμα να ανακοινώσει ο Βρέντας;

Αλλά και πολλά πανηγύρια θα ακυρωθούν. Ακυρώθηκε η γιορτή του τσοπάνη στο χωριό Ράδου, αλλά και η γιορτή του σκόρδου στα Λιθοβούνια. Που διάθεση για γλέντια; Πολύ «βαρύ» το κλίμα …

Βέβαια, αν «φτιάξουν» τα πράγματα και ομαλοποιηθεί λίγο η κατάσταση, τότε θα ξεκινήσουν και τα πανηγύρια. Μπορεί ο Αρκάς χωρίς κλαρίνο και γουρνοπούλα; Δεν μπορεί!

Περίεργες επισκέψεις έχουν παρατηρηθεί στο χώρο του Αγίου Βλάση. Το είπε ο Παπαδημητρίου στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, λέγοντας ότι εμφανίζονται κάποιοι εκεί και επικαλούνται διάφορες ιδιότητες για να πάνε να δουν από κοντά τον σκουπιδότοπο. Είπε επίσης όμως ότι θα υπάρχει 24ωρη φύλαξη του χώρου, όλο το καλοκαίρι, για να μην έχουμε τίποτα … παρατράγουδα.

Ο Πετράν έκανε όλη την Ελλάδα να μιλάει για εκείνον και να λέει ότι θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ! Έλα, όμως, που ποτέ δεν είπε ότι θα είναι υποψήφιος, ούτε ποτέ αναφέρθηκε συγκεκριμένα στη ΝΔ! Πάλι, προκάλεσε πανικό με τον … τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει! Και τώρα το απολαμβάνει!

Μού είπε κάποιος μέσα από τη ΝΔ ότι επόμενος αρχηγός θα είναι πρόσωπο που ακόμα δεν έχει ακουστεί ανάμεσα στους πιθανούς υποψήφιους Προέδρους! Αυτό που δεν είπε αν θα είναι άνδρας ή … γυναίκα!

Ράμπα για να μπορούν να κάνουν μπάνιο άτομα με κινητικά προβλήματα έβαλαν σε παραλία της Καλαμάτας. Στην Κυνουρία, τι περιμένουν για να πράξουν το ίδιο;

Με την ευκαιρία … Δεν πρέπει οι καφετερίες στην Τρίπολη, που δεν δίνουν τη δυνατότητα πρόσβασης, σε ΑΜΕΑ, να δημιουργήσουν τις κατάλληλες υποδομές; Έχετε σκεφτεί ότι πολύ απλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε εμείς στην πόλη, για άλλους συμπολίτες μας, είναι αδύνατο;

Με εκείνα τα έργα στο ΔΑΚ, τι γίνεται; Πότε θα αποφασιστούν; Πότε θα ξεκινήσουν; Πότε θα τελειώσουν; Η Α1 δεν μπορεί να περιμένει εμάς …

6 σχόλια

  • Μα καθόλου καλά όμως.
    Μα καθόλου καλά όμως. Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015 19:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Η προσωρινή περίφραξη που είναι ρε..."μόρτες" που σας ζήτησε ο...μεγάλος για να είναι καλυμμένος? Κοστίζει πολλά ε? Αυτός όπως βλέπετε επειδή είναι γάτα σε κάτι τέτοια ξέρει να καλύπτει τα νώτα του. (Γι' αυτό σας πέταξε και το πρόστιμο, άσχετα που στο δικαστήριο μάλλον θα......"χάσει"). Εσάς δε σας βλέπουμε καθόλου καλά!

  • Περαστικά.......
    Περαστικά....... Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015 18:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Ορίστε και οι "συγκαλυμένες" απειλές σε όσους ενδιαφέρονται να δουν τα χάλια σας. Θα φτάνατε κι εκεί, ήταν δεδομένο. Σου λέει, έλα αν σου βαστάει, αν ανάψει φωτιά εσύ θα κατηγορηθείς! Δεν περνάνε αυτά, μη φοβάστε (ή μάλλον να φοβάστε). Αν ανάψει καμία......φωτίτσα "πανέξυπνε" το πιο πιθανόν θα είναι να οφείλεται σε αυτανάφλεξη, και έχει τρόπο η πυροσβεστική να ερευνήσει και να το αποδείξει, έννοια σου......Αλλά σε ότι και να οφείλεται, και ειδικά αν γίνει ζημιά και καούν σπίτια, εκκλησίες, μαντριά κλπ, αυτούς που θα πάνε πρώτα και πάνω απ' όλα δεμένους είναι αυτούς που πήγαν σκουπίδια μέσα στο δάσος!

  • Κόψτε κάτι ρετάλια!!!!!
    Κόψτε κάτι ρετάλια!!!!! Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015 18:13 Σύνδεσμος σχολίου

    χαχαχα! Τότε είναι που δε θα έπρεπε να ενοχλεί καθόλου. Αυτό είπα και εγώ. Όποιος πάει τον βλέπουν. Οπότε αν γίνει κάτι αμέσως μετά αυτόν θα πιάσουν...Τώρα αν έχετε φωτογραφήσει αυτούς που πάνε,(wow) και μάλλον πάνε "κρυφά" κι όχι από την είσοδο,για να βγάλουν κι αυτοί με την ησυχία τους φωτογραφίες (φωτογραφήσεις...εκατέρωθεν) δεν αποτελεί απόδειξη ασφαλώς για δολιοφθορά. Σταματήσετε λοιπόν τα τσιράκια να "απειλείτε" κι από πάνω λες και δεν ξέρει ο κόσμος το νόμο!! Αν θέλει πραγματικά κάποιος να κάνει κάτι, το ξαναλέω, θα πάει με τρόπο και από σημείο που δε θα τον δει κανείς!!!!!!

  • δ
    δ Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015 15:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενοχλεί γιατι αν αύριο ανάψει καμία φωτιτσα ευθύνη θα έχουν αυτοί που επισκέπτονται τακτικά τον σκουπιδότοπο!! Ειναι καταγεγραμμένοι και φωτογραφημένοι!!!

  • σας ενοχλεί μη δουν τα χάλια σας?????
    σας ενοχλεί μη δουν τα χάλια σας????? Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015 15:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο καθένας αν θέλει μπορεί να πάει, δεν το κατάλαβα! Στην τελική τι δολιοφθορά θα μπορεί να κάνει αφού θα τον έχουν δει να μπαίνει? Χαζή "δικαιολογία" λοιπόν. Όσο για τη φύλαξη, τι, ακόμα δεν είναι 24ωρη??? θα υπάρχει λέει εικοσιτετράωρη φύλαξη για το καλοκαίρι.......Ειιιιιι στη μέση του καλοκαιριού είμαστε παληκάριααα.!!!! Ξυπνάτε! Άσε που και ο Θεός ο ίδιος να φυλάει, αν κάποιος θέλει να κάνει τη στραβή υπάρχουν τρόποι.

  • Δεν είναι τσιφλίκι κανενός........
    Δεν είναι τσιφλίκι κανενός........ Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015 00:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί τους ενοχλούν οι επισκέψεις στο σκουπιδότοπο - Αγ, Βλάση (ντροπή και αίσχος σας "αρμόδιοι"), έχουν κάτι να κρύψουν? Σκουπίδια έχει..... θα παρακαλούσα μάλιστα όλους τους ιδιοκτήτες των γειτονικών οικοπέδων να κάνουν μια επίσκεψη να δουν αν έχουν ρίξει και το δικό τους τίποτα σκουπίδια. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ το security ή η αστυνομία ακόμα, μιας και πρόσβαση από άλλο δρόμο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ας τους σταματήσει............

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...