Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το «Καληνύχτα Αρκαδία» για την κόντρα Παυλή – Παπαδημητρίου που … πέρασε στα ψιλά!

Το «Καληνύχτα Αρκαδία» για την κόντρα Παυλή – Παπαδημητρίου που … πέρασε στα ψιλά!
Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, ένα από τα θέματα, τα οποία συζητήθηκαν, ήταν ο καθορισμός αρμοδιοτήτων της υπηρεσίας που θα λειτουργήσει στο Δήμο και θα αντικαταστήσει ουσιαστικά τη «Δημοτική Αστυνομία».

Με την παράταξη Σμυρνιώτη, τον Κώστα Τζιούμη και την Αντωνία Γιαννούλη, να απουσιάζουν από τη συνεδρίαση και γενικότερα το κλίμα σε όλη τη συνεδρίαση να είναι ήρεμο, τίποτα δεν φαινόταν ότι θα δημιουργούσε ένταση και μάλιστα εντός της παράταξης του Δημάρχου!

Η αρχή έγινε όταν ο Δημήτρης Παυλής, αναφερόμενος, σε συγκεκριμένη υπάλληλο του Δήμου Τρίπολης, που έστειλε μία επιστολή, για την εν λόγω υπηρεσία, το μεσημέρι της ίδιας μέρας, είπε: «Επειδή λοιπόν άρχισαν τα συνδικαλιστικά τους το τι θα προσφέρουν και πόσο χρόνο θα δουλεύουν και με ποιο τρόπο θα δουλεύουν και τους κανόνες, προσπαθούν να τους βάλουν κάποιοι, η απόφασή μας στο θέμα αυτό, η πρότασή μου είναι ότι δεν αποσύρεται, προχωράει να συζητηθεί και αν χρειαστεί και διευκρινίσεις να το δούμε.»

Για πει αργότερα … «θεωρώ ότι η επιστολή είναι εκ του πονηρού και λυπάμαι πραγματικά για το επίπεδο της παγίδευσης που θέλει να φέρει και εμένα βέβαια και εσάς – βέβαια εσείς θα το κρίνετε – ο καθένας ατομικά κρίνει γιατί δεν έχουν καταλάβει προφανώς, θέλουν την ανομία να επικρατεί στην Πόλη σε όλα τα επίπεδα και να μη γίνεται κανένας έλεγχος όπως δεν γίνεται μέχρι σήμερα.»

Μετά από διαλόγους που είχε ο Δήμαρχος με τον Νίκο Τσιαμούλο και τον Δημήτρη Νικολάου, ζήτησε το λόγο ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Δημάρχου, Σωτήρης Παπαδημητρίου. Στην τοποθέτησή του, εξέφρασε ενστάσεις για κάποιους χαρακτηρισμούς του Δημάρχου για δημοτικούς υπάλληλος, με αποτέλεσμα, να ακολουθήσει ένας διάλογος – κόντρας ανάμεσα τους …

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΑΥΛΗ - ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

κ. Παπαδημητρίου: κ. Δήμαρχε με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σας, στενοχωριέμαι όταν ακούω χαρακτηρισμούς για συνεργάτες μας γιατί εγώ προσωπικά αισθάνομαι το σύνολο του προσωπικού του Δήμου είναι συνεργάτες μας ανεξαρτήτως θέσης και ανεξαρτήτως επιπέδου.

κ. Δήμαρχος: Ποιος είναι ο χαρακτηρισμός κ. Παπαδημητρίου;

κ. Παπαδημητρίου: Θα σας πω. Εκ του πονηρού, συνδικαλισμός και όλα αυτά, θεωρώ ότι δεν αρμόζουν ούτε στη συζήτηση τη σημερινή επί του θέματος αυτού αλλά ούτε και στο χαρακτηρισμό προς στελέχη και προσωπικό του Δήμου μας και σας παρακαλώ πάρα πολύ δηλαδή δεν μπορεί αυτά…αυτή την επιστολή που διαβάσατε, εγώ έτσι όπως την κατανοώ, είναι μια επιστολή, ένας προβληματισμός, μια ένσταση μιας Διεύθυνσης προς την απόφαση αυτή. Δεν αφορά το Δημοτικό συμβούλιο όλο αυτό το θέμα.

κ. Δήμαρχος: Ποιος το λέει αυτό;

κ. Παπαδημητρίου: Εγώ το λέω.

κ. Δήμαρχος: Δεν είναι έτσι.

κ. Παπαδημητρίου: Όχι εγώ το λέω. Έτσι το εκλαμβάνω. Αλλά εν πάση περιπτώσει όμως δεν έχω θέμα. Αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει τουλάχιστον εμείς να διαφυλάξουμε κατά κάποιο τρόπο τα στελέχη μας. Δηλαδή εγώ συμφωνώ με την εισήγηση αλλά στα πρακτικά παρακαλώ πάρα πολύ, ψηφίζω την εισήγηση, αλλά ενίσταμαι για αυτά τα θέματα. Δεν μπορεί να το εισπράττουμε ως συνδικαλισμό έναν προβληματισμό ή εν πάση περιπτώσει μια ένσταση, που μπορεί να διαφωνούμε αλλά δεν μπορεί να αποκαλούμε συνδικαλισμό και εκ του πονηρού έναν προβληματισμό που εν πάση περιπτώσει – δεν θέλω να δικαιώσω ή να αδικήσω, μην μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Κλείνω. Αλλά σας παρακαλώ πάρα πολύ εγώ στενοχωριέμαι με αυτά τα πράγματα. Στο ανθρώπινο κομμάτι. Πέρα από τις θέσεις μας και πέρα από οτιδήποτε άλλο. Είναι στελέχη μας, είμαστε μια οικογένεια. Τα του οίκου μας θα τα λύσουμε μόνοι μας μεταξύ μας. Δεν αφορά εδώ πέρα. Ευχαριστώ πολύ.

κ. Δήμαρχος: Προφανώς κ. Παπαδημητρίου έχετε παντελή άγνοια του εγγράφου ποια είναι η θεματολογία του και σε ποιους απευθύνεται. Γιατί απευθύνεται και στον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου και στο Γενικό Γραμματέα και το θέμα δεν είναι μια επιστολή προβληματισμού, κάνει προτάσεις συγκεκριμένες που σημαίνει ότι εφόσον είχαμε το θέμα σήμερα, να αναγνωσθεί έπρεπε και να διανεμηθεί έπρεπε δεν το κάνουμε και σ’αυτό είμαστε ελλειμματικοί βέβαια. Αυτό είναι το ένα θέμα. Γιατί το λέω εκ του πονηρού. Θέλετε να σας απολογηθώ;

κ. Παπαδημητρίου: Δεν θέλω κ. Δήμαρχε όχι. Εκ του πονηρού. Δεν το δέχομαι αυτό.

κ. Δήμαρχος: Το αν το δέχεται κανείς ή όχι είναι δικό του πρόβλημα. Εμένα το πρόβλημα το δικό μου είναι να στελεχωθεί η υπηρεσία, να κάνουν τη δουλειά τους οι άνθρωποι στο μέτρο του δυνατού, πάντα ήμασταν δίπλα τους και είμαστε σε όλους τους συνεργάτες υπαλλήλους, «εργατιλίκι» συναισθηματικό εγώ δεν πουλάω, κάποιοι άλλοι παίρνουν τα μικρόφωνα και μιλάνε για αυτούς, όχι για μένα, τουλάχιστον σε μένα και εν πάση περιπτώσει είναι προσωπική σας άποψη και είναι σεβαστή όπως είναι βέβαια και όλων των υπολοίπων.

Τα πρακτικά όλης της συζήτησης, για το θέμα αυτό, διαβάστε ΕΔΩ!

4 σχόλια

  • Παρλαπίπας
    Παρλαπίπας Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015 01:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Να μαθεις να σεβεσαι Κυριε Παυλη τους συμβουλους και να μην εισαι ξερόλας...το εχεις παρακανει...ηδη σου λακανε απο παντου συμβουλοι...βλεπω σε λιγο καιρο να επαληθευτει αυτο με το πρωιν δημο τεγεας...ειχε καταντησει να κανει κουμαντο η αντιπολιτευση και ο βοσνος ηταν χαρουμενος!!!

  • Είστε περίγελος
    Είστε περίγελος Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015 13:36 Σύνδεσμος σχολίου

    02:53 Τι επιστημονικά ρε βλάκα, εδώ μιλάμε για το απόλυτο χάος! Η 12η βραδυνή φταίει τώρα που ρετάρουν οι α...ι? Τους είδμαμε και τις άλλες ώρες! Προσπαθείτε να δικαιολογηθείτε τα αδικαιολόγητα αλλά γελοιοποιείστε περισσότερο.....

  • ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ
    ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015 02:53 Σύνδεσμος σχολίου

    "ΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ" ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΣΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ. ΣΑ ΤΟ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΤΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ. ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 12 ΤΗ ΝΥΧΤΑ, ΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑ ΛΕΝΕ???? ΑΡΕ ΕΞΥΠΝΕ....

  • Νο καταλαβαίνει!
    Νο καταλαβαίνει! Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015 00:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο απόλυτος βιασμός της καθομιλουμένης. Εντάξει, το ότι είναι προφορικός ο λόγος κι όχι γραπτός, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχει σε αυτό το βαθμό η έλλειψη ροής, σύνταξης, και ολοκληρωμένων προτάσεων που να βγάζουν νόημα!!! Συγκεντρωθείτε! (Αλλά μπορείτε καλύτερα άραγε???Νομίζω ότι την απάντηση την ξέρουμε....)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...