Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα μηνύματα bullying, τα βαρετά φορέματα και οι σπασμένοι κωδικοί!

Τα μηνύματα bullying, τα βαρετά φορέματα και οι σπασμένοι κωδικοί!

«Καληνυχτάκηδες», τι κάνετε; Πρωταπριλιά και το ψέμα θα πάει με απίστευτες ταχύτητες τρέλας. Προσοχή μόνο μην ξεχάσουν το ... φρένο κάποιοι και έχουμε δράματα.

Τώρα που μπήκε για τα καλά η Άνοιξη (λέμε τώρα!), οι κυρίες θα σπεύσουν να αγοράσουν ανοιξιάτικα υφάσματα για τις εμφανίσεις τους. Καλέ κυρία, βάλτε χρωματάκια γιατί βαρεθήκαμε με τις all time classic black εμφανίσεις σας.

Must των καιρών ο αθλητισμός! Ε, ναι! Κάποιος, κάποια, κάπου, κάποτε πρέπει να αναδείξει και τις τοπικές ομάδες, αλλά και να τις ομορφύνει με την παρουσία... Είχε κενό... αέρος και κάπως πρέπει να καλυφθεί...

Άλλωστε βρε παιδιά μόνο ο Αστέρας θα έχει αααααστροοοοο; Ε, όχι! Floor Manager και στο τοπικό.

Όπως στην εκκλησία... ναι στην εκκλησία, υπάρχει Floor Manager, που ξεκινάει πρώτα το Σταυρό και συνεχίζουνε όλοι οι άλλοι!

Ας κάνουμε το Σταυρό μας, σοβαρά όμως κι ας ανάβουμε και ένα κερί για κουράγιο στους άτυχους εργαζόμενους ανθρώπους της Κ.Ε.Δ.Η.Τ. που δεν έχουν ούτε ένα ευρώ στην τσέπη, αφού είναι 7 μήνες απλήρωτοι...

Ωχ, συγνώμη περίπου εφτά... Το τονίζω γιατί οι υπεύθυνοι ξέρω πως μετράνε τη διαφορά! Λεφτά να πληρώσουν δεν μετράνε...

Και οι ορκωτοί λογιστές μετράνε... μετράνε... μετράνε και πάλι από την αρχή... Κουράγιο άνθρωποι, στο πιο δύσκολο έργο σας...

Κουράγιο και στον κύριο Σταματόπουλο που του τάξανε μια σφαίρα. Δηλαδή τι να πουν οι δημοσιογράφοι που έχουν δεχτεί τόσες έμμεσες και άμεσες απειλές; Οεεοοο;

Εντάξει, βρε παιδί μου, το καταλάβαμε! Θέλετε να γράφετε κι εσείς τα δικά σας στο «Καλημέρα»; Θέλετε κωδικούς; Μόνο που δεν έχουμε στρογγυλό τραπέζι, όπως το δικό σας. Περιμένω πρόσκληση και εεερχχοοοομαιιιιι!

Θέλω τόσα και άλλα τόσα να σάς πω. Επανέρχομαι με χρώματα, αρώματα, μπάλες, κολλάρα, φωτογραφίες, μικρόφωνα, τροφές και με πολλή όρεξη!

Καλό μας μήνα «Καληνυχτάκηδες» ! Περιμένω νέα ψεματάκια και μηνυματάκια bullying από τις παρέες σας... Βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια, σάς λέω.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...