Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αντίστροφη μέτρηση για την επιλογή Διοικητή στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο ...

Αντίστροφη μέτρηση για την επιλογή Διοικητή στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο ...
«Καληνυχτάκηδες», είμαστε πάλι εδώ. Εκτάκτως ... Φαίνεται ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την επιλογή προσώπου που θα αναλάβει τη Διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου. Μπορεί να υπάρξει επιλογή, για μία τόσο σημαντική θέση, χωρίς παρασκήνιο; Ποτέ...

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει... Το ραντάρ του «Καληνύχτα» έμαθε ότι μια ανάσα πριν την τελική επιλογή του Υπουργείου Υγείας, φαίνεται ότι το προβάδισμα έχουν τρία πρόσωπα.

Η Γεωργία Λιακέα (Διοικητική Διευθύντρια στο Νοσοκομείο Καλαμάτας), ο Πέτρος Τομάρας (πρώην Διοικητής στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και πρώην Διοικητής στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια και πολιτευτής με το ΠΑΣΟΚ και με το Κίνημα Παπανδρέου) και ο Άκης Χουζούρης (Διευθυντής στο 1ο ΕΠΑΛ Άστρους).

Πρόκειται για τρεις δυνατές υποψηφιότητες με διαφορετικά χαρακτηριστικά... Ποιος ή ποια θα επικρατήσει; Από το Υπουργείο Υγείας, δεν προκύπτει καμία επίσημη ενημέρωση.

Πάντως, υπάρχει μία εκτίμηση ότι μπορεί να έχει ένα προβάδισμα ο Πέτρος Τομάρας, εξαιτίας της εμπειρίας του σε θέσεις Διοίκησης σε ΥΠΕ και Νοσοκομείο. Άραγε, αυτή η εκτίμηση έχει βάση ή όχι; Την απάντηση έχει μόνο το Υπουργείο Υγείας.

Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει βέβαια τίποτα, διότι ακόμα και στο Υπουργείο Υγείας εσωτερικά υπάρχουν διαφορετικές απόψεις γύρω από το ποιος ή ποια θα αναλάβει τη Διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου...

Αλήθεια, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του στην Αρκαδία συμφωνούν και με τα τρία πρόσωπα; Δηλαδή, δεν πρόκειται να αντιδράσουν, όποια κι αν είναι η τελική επιλογή προσώπου για τη Διοίκηση του Νοσοκομείου; Διότι άλλα φτάνουν στ’ αυτιά μας ... Άρχισαν ήδη οι μουρμούρες και οι ενστάσεις. Για ποιο πρόσωπο; Αυτό το ξέρουν καλά στο Υπουργείο Υγείας ...

4 σχόλια

  • λογικός
    λογικός Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016 08:44 Σύνδεσμος σχολίου

    7 μήνες χωρίς διοικητή το νοσοκομείο. Ήταν που θα τους κοιτούσαν στα μάτια.... και θα αποφάσιζαν. Οι άχρηστοι του υπουργείου.

  • Ξανθοπρασινος
    Ξανθοπρασινος Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016 07:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά μια επιτροπή δεν εξετάζει τα βιογραφικά των υποψηφίων; Δεν βλέπει οτι μερικοί είναι αποτυχημενοι πολιτευτές; Τελικά ο Ξάνθος μάλλον πρασίνισε.

  • ΠΑΣΟΚ αέρας
    ΠΑΣΟΚ αέρας Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016 07:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Και γω στεναχωριομουν οτι χάσαμε. Τελικά διοικουμε

  • τεο
    τεο Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016 01:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Θέλω σχόλια Παπαζαχαρία....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...