Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η κίνηση - ματ του Παυλή και η ... "Μεγάλη Πέμπτη" των Αντιδημάρχων!

Η κίνηση - ματ του Παυλή και η ... "Μεγάλη Πέμπτη" των Αντιδημάρχων!
Όποιος διαβάζει «Καληνύχτα» ήξερε ότι την Τρίτη θα γίνει μία συνάντηση της παράταξης του Παυλή και ότι τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις για τις αντιδημαρχίες.

Οι εξελίξεις λοιπόν είναι οι εξής… Την Τρίτη πράγματι έγινε συνάντηση της παράταξης. Ήταν όλοι εκεί. Πλην Τυροβολά που δεν έχει αποχωρήσει από την παράταξη, αλλά δεν συμμετέχει σε όλες τις διαδικασίες.

Αντιδημαρχίες δεν ανακοινώθηκαν. Αυτό θα γίνει την Πέμπτη το βράδυ. Τότε, ο Δήμαρχος με ανακοίνωσή του θα κάνει γνωστά τα 7 πρόσωπα που θα αναλάβουν Αντιδήμαρχοι για τα επόμενα περίπου 2,5 χρόνια, ως τις δημοτικές εκλογές  του 2019.

Ο Παυλής δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Άρα, προς το παρόν, το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει. Όλα «παίζουν». Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Προσωπικά, νομίζω ότι ο Δήμαρχος μάς επιφυλάσσει κάποιες μεγάλες εκπλήξεις!

Στο «Καληνύχτα» έχουμε γράψει πολλές φορές τις τελευταίες μέρες ότι ο Παυλής δεν είναι χθεσινός και ότι ανεξάρτητα από το ποιους ή ποιες θα επιλέξει για Αντιδημάρχους, θα κοιτάξει να διασφαλίσει την ενότητα και την πλειοψηφία.

Γιατί τι νόημα έχει να ορίσει αντιδημάρχους και να έχει πρόβλημα πλειοψηφίας μέσα στο συμβούλιο και να μην μπορεί να διοικήσει με ομαλό τρόπο μέχρι το 2019;

Την Τρίτη λοιπόν ο Μήτσος έκανε μία κίνηση – ματ! Πήγε στην παράταξή του και διασφάλισε με ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν θα χάσει την πλειοψηφία. Ότι θα παραμείνει στο «21» που αρκεί για να διοικεί μία δημοτική αρχή. Απαίτησε και πήρε από όλους αυτή τη διασφάλιση. Μόνο μία εκκρεμότητα υπάρχει που θα λυθεί μέσα σε δύο μέρες.

Με αυτό τον τρόπο ο Παυλής έχει το κεφάλι του ήσυχο και … προλαμβάνει καταστάσεις. Πολύ έξυπνη κίνηση …

Από’ κει και πέρα, ο Παπαδημητρίου ολοκλήρωσε τον κύκλο του ως υπεύθυνος τύπου, σε μία θέση που τα πήγε εξαιρετικά και βοήθησε πολύ την παράταξή του να διαχειριστεί επικοινωνιακά δύσκολες καταστάσεις. Τη θέση του θα πάρει ένα πρόσωπο νέο και με πολλή όρεξη για δουλειά, όχι από την Τρίπολη, αλλά από δημοτική ενότητα, που θα ανακοινώσει ο Δήμαρχος πολύ σύντομα.

Αντιδήμαρχοι και εντεταλμένοι σύμβουλοι την Πέμπτη το βράδυ. Λίγη υπομονή και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν σε λίγες … ωρες!

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...