Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το «άδειασμα» του Οδυσσέα, το άγχος των διευθυντών και οι εκλογές του … 2018!

Το «άδειασμα» του Οδυσσέα, το άγχος των διευθυντών και οι εκλογές του … 2018!

Το «Καληνύχτα» είναι εδώ και προσπαθεί να καταλάβει ποιος είναι με ποιον στον πόλεμο «Βλάση – Τατούλη». Το παράξενο είναι ότι κάποιοι είναι και με τους … δύο! Γίνεται; Φυσικά και γίνεται …

Ο Πέτρος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Πήγε στο Περιφερειακό Συμβούλιο και έδωσε μία απάντηση με καθαρά πολιτικούς όρους. Μίλησε για «υστερικές κραυγές». Ο αρχηγός μίλησε πολιτικά και με αδιάσειστα επιχειρήματα. Είναι να μην απαντήσει … Αν το κάνει, δεν παίζει!

Το να στα «χώνει» ο Βλάσης που άφησε έξω την Τρίπολη από τις αστικές αναπλάσεις του ΕΣΠΑ, λες «οκ, με πολεμά για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές». Όταν όμως σε αφήνει … ξεκρέμαστο και ο Κωνσταντινόπουλος, εκεί αρχίσει και στριμώχνεται το πράγμα!

Να υποθέσουμε ότι η κίνηση του Οδυσσέα δεν είναι τυχαία. Άλλωστε, ο Γορτύνιος δεν κάνει τίποτα τυχαία. Κάποιοι ερμηνεύουν την ανακοίνωσή του, σε μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα κινηθούν αυτόνομα στις επόμενες περιφερειακές εκλογές και θα κατεβάσουν δικό τους υποψήφιο.

Έκαναν εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο για να πουν ότι με τη δραχμή η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει, θα αυξηθεί η ανεργία και θα έχουμε ύφεση. Ενώ, τώρα με το ευρώ, δεν έχουμε χρεοκοπήσει, δεν υπάρχουν άνεργοι και τα λεφτά τρέχουν από τα μπατζάκια μας…

Κάτι νέο ετοιμάζει να ανακοινώσει ο Σμυρνιώτης την Τρίτη. Περισσότερα, μετά τη συνέντευξη τύπου …

«Φαγωθήκατε» πότε θα κάνει ο Μήτσος τους νέους Προέδρους στα νομικά πρόσωπα. Το θέμα θα έρθει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, λογικά την επόμενη εβδομάδα. Αλλά και πάλι … μην περιμένετε μεγάλες αλλαγές. Τα κουκιά είναι μετρημένα.

Στο ίδιο συμβούλιο, θα έρθει και η κυκλοφοριακή μελέτη που προβλέπει μεγάλες αλλαγές για το κυκλοφοριακό στην Τρίπολη.

Σε … αναμμένα κάρβουνα είναι ο Διευθυντές των σχολείων μετά την απόφαση του ΣτΕ. Όλοι περιμένουν τη νομοθετική πρωτοβουλία, αλλά προς το παρόν επικρατεί … σιγή ιχθύος.

Αντιπεριφερειάρχες θα κάνει ο Πετράν ή θα το σκέφτεται για πολύ ακόμα; Πάντως, ένας Αρκάς φαίνεται ότι θα είναι μέσα στους … ορισμούς.

Ρε, λέτε να κάνει καμία … ντρίμπλα η Κυβέρνηση και πάμε σε δημοτικές και περιφερειακές εκλογές το 2018, αντί για το 2019; Εκεί, θα έρθουν τα … πάνω – κάτω!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...