Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυτή είναι η πραγματική αιτία της επίθεσης Τατούλη σε Κωνσταντινόπουλο!

Αυτή είναι η πραγματική αιτία της επίθεσης Τατούλη σε Κωνσταντινόπουλο!
Για δύο συνεχόμενες μέρες, η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχώρησε σε μία ολομέτωπη επίθεση εναντίον του βουλευτή Αρκαδίας, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, επειδή εκείνος ... τόλμησε να ρωτήσει το αυτονόητο. Για ποιο λόγο δηλαδή εμείς εκτός η Τρίπολης από τα έργα αστικών αναπλάσεων του ΕΣΠΑ!
Τη μία μέρα ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης και την άλλη μέρα με κοινή δήλωση οι αντιπεριφερειάρχες Ντίνα Νικολάκου και Βαγγέλης Γιαννακούρας επιτέθηκαν στον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με χαρακτηρισμούς και εκφράσεις, σε κάποιες περιπτώσεις που ξέφυγαν από την ουσία του θέματος.
Η απάντηση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου ήταν πολύ προσεκτική και πολύ πιο ... πολιτισμένη.
Η ουσία όμως είναι ότι οι κεραίες του «Καληνύχτα Αρκαδία» εντόπισαν τον πραγματικό λόγο αυτής της έντασης. Κι ο λόγος έχει άμεση σχέση με τις επόμενες περιφερειακές εκλογές.
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ, Κίνημα Παπανδρέου, ΔΗΜΑΡ κι άλλες κινήσεις πολιτών) πήραν την οριστική απόφαση να «κατεβάσουν» δικό τους υποψήφιος στις επόμενες περιφερειακές εκλογές στην Πελοπόννησο. Και μάλιστα στοχεύουν να πάνε στο δεύτερο γύρο.
Αυτό φυσικά έχει φτάσει στον νυν Περιφερειάρχη ο οποίος όταν διαπίστωσε ότι η απόφαση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δεν χωρά πολλές κουβέντες, τότε πέρασε στην αντεπίθεση.
Και σε πρώτη φάση την ... «πλήρωσε» ο Κωνσταντινόπουλος.
Αλήθεια, όμως, πιστεύει κανείς ότι αυτή την κόντρα βγήκε χαμένος ο Οδυσσέας που ρώτησε εύλογα γιατί αποκλείστηκε η Τρίπολη από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ ή η πλευρά της Περιφέρειας που φάνηκε να χάνει πολύ εύκολα την ψυχραιμία της;

3 σχόλια

  • κρίμα
    κρίμα Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 23:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Αμην και πότε , να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα με αυτή την οικογένεια που νομίζει ότι έχει ιδιοκτησιακή αντίληψη για ολοκληρη τη Πελοπόννησο ! Πέτρο δεν κάνεις φίλε για Περιφερειάρχης, πέρα από τον εαυτούλη σου δεν κοιτάζεις τίποτα άλλο . Μου θυμίζεις κάτι πολιτικάντηδες του παλιού καιρού ! πολύ ψέμα, πολυ αλαζονεία, πολυ φούμαρο μας λες! κρίμα !

  • Θείος
    Θείος Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 21:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Το αλλο δεν το ξέρεις ομως? Οτι και στην ΝΔ συζητούν εντονα για άλλον υποψήφιο με χρίσμα απέναντι στον Τατουλη. Οι επόμενες μέρες θα ειναι δύσκολες για τον νυν περιφερειάρχη.

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 21:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΕΝΓΧΟ!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...