Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η «γαλάζια» επίκαιρη ερώτηση για τα σκουπίδια, η «σφαγή» στο παρασκήνιο και η κρίσιμη συνάντηση της Παρασκευής!

Η «γαλάζια» επίκαιρη ερώτηση για τα σκουπίδια, η «σφαγή» στο παρασκήνιο και η κρίσιμη συνάντηση της Παρασκευής!
Αυτή η Παρασκευή είναι μία καθοριστική μέρα για τις μετέπειτα εξελίξεις στη ΝΔ, σε τοπικό (αλλά και σε περιφερειακό επίπεδο).
Το παρασκήνιο οργιάζει το τελευταίο διάστημα με τη ΝΔ να ψάχνεται για το πως θα χειριστεί μία υπόθεση που «καίει». Και η υπόθεση αυτή δεν είναι άλλη από το πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Πελοπόννησο που παραμένει άλυτο, σε συνάρτηση με το ΣΔΙΤ που θέλει να υλοποιήσει η Περιφέρεια.
Η πρόσφατη –άνευ προηγουμένου- δημόσια επίθεση του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Βλάση στον Τατούλη προκάλεσε αίσθηση. Το θέμα αυτομάτως πήρε μεγάλες διαστάσεις στο εσωτερικό της ΝΔ. Άλλωστε, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να πάρει θέση και να εκφραστεί κεντρικά. Δεν μπορεί άλλο να σιωπά. Το ΣΔΙΤ της Περιφέρειας είναι μία ακριβή λύση για τους πολίτες της Πελοποννήσου, όπως είπε ξεκάθαρα ο Βλάσης ή όχι;
Μέχρι τώρα, βλέπουμε μπροστά μας μία κόντρα «Βλάση – Τατούλη». Άραγε, αυτή η κόντρα θα παραμείνει σε αυτό το επίπεδο ή θα μετατραπεί σε κόντρα «ΝΔ-Τατούλη»; Εδώ, είναι το κρίσιμο σημείο.
Στο «Καληνύχτα» έφτασε η πληροφορία ότι στη ΝΔ είναι έτοιμη μία επίκαιρη ερώτηση για τα σκουπίδια της Πελοποννήσου και την υπογράφουν βουλευτές της Πελοποννήσου, μεταξύ των οποίων πολύ ηχηρά ονόματα.
Η επίκαιρη αυτή ερώτηση ΔΕΝ έχει κατατεθεί στη Βουλή. Είναι στο κόμμα για την τελική έγκριση της.
Όμως, επειδή πρόκειται για μία ερώτηση με πολλές παραμέτρους και ιδιαιτερότητες, αυτό που αποφάσισαν στο κόμμα της ΝΔ, είναι να γίνει την Παρασκευή μία συνάντηση για να παρθεί η τελική απόφαση, σχετικά με το αν θα προχωρήσει ή όχι η κατάθεση της.
Ουσιαστικά, το θέμα φτάνει στο ανώτατο επίπεδο του κόμματος της ΝΔ και η Παρασκευή θα «δείξει» προς ποια κατεύθυνση θέλει να κινηθεί η ηγεσία της ΝΔ στο συγκεκριμένο αυτό ζήτημα.
Στο άκουσμα της απόφασης ότι θα γίνει αυτή η συνάντηση την Παρασκευή, επικράτησε .. πανικός στο παρασκήνιο. Πραγματική «σφαγή». Τα τηλέφωνα «έσπασαν» από κομματικούς αλλά και από άλλους παράγοντες. Ο καθένας έχει τους λόγους του να πιέσει ώστε να πετύχει αυτό που θέλει.

Ποιοι δεν θέλουν να γίνει η ερώτηση; Σίγουρα όχι οι βούλευτες που έχουν βάλει την υπόγραφή τους.

Ποιος θα επικρατήσει τελικά;

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017 18:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά θα καταθεσουν την επικαιρη ερώτηση τελικά?

  • Ο  ευρών  αμειφθείσεται
    Ο ευρών αμειφθείσεται Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 08:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτελους κάτι πρέπει να γίνει με τα σκουπίδια ! Αυτό που προτείνει η πλευρά Τατούλη είναι μια πανακριβη λύση που δεν μπορούν να αντέξουν οι τσέπες μας! Τότε γιατί επιμένει ο Τατούλης;;;;;;;;;;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...