Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δήμαρχοι «βγαίνουν μπροστά» για τα σκουπίδια – Ετοιμάζουν κοινή συνέντευξη στην Τρίπολη!

Δήμαρχοι «βγαίνουν μπροστά» για τα σκουπίδια – Ετοιμάζουν κοινή συνέντευξη στην Τρίπολη!

Οι εξελίξεις για τη διαχείριση των απορριμμάτων είναι ένα πρόβλημα, οι επιπτώσεις του οποίου «αγγίζουν» άμεσα τους δήμους και κατ’ επέκταση τους δημότες.

Η έλλειψη ολοκληρωμένης λύσης του προβλήματος, τα πρόστιμα, το κόστος της διαχείρισης, είναι «πονοκέφαλοι» καθημερινοί για τους δήμους.

Μετά και την πρόσφατη επίκαιρη επερώτηση που έγινε προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος, έχει ενταθεί η συζήτηση που αφορά το κατά πόσο ακριβό είναι το ΣΔΙΤ που προτείνει η Περιφέρεια, αν αυτή η λύση πράγματι θα επιφέρει μεγάλες αυξήσεις στα τέλη καθαριότητας για τους δημότες και πως θα μπορούσε να προχωρήσει η προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων, μέχρι να βρεθεί μία οριστική λύση, από τη στιγμή που το έργο που προετοίμασε η Περιφέρεια έχει απενταχθεί από το ΕΣΠΑ.

Όλα αυτά τα ζητήματα απασχολούν καθημερινά τους δημάρχους και το «Καληνύχτα Αρκαδία» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι –εκτός απροόπτου- την Τρίτη θα δοθεί μία πολύ σημαντική κοινή συνέντευξη τύπου στην Τρίπολη.

Σε αυτή την κοινή συνέντευξη αναμένεται να είναι Δήμαρχοι από μεγάλες πόλεις της Πελοποννήσου που θα βγουν μπροστά και θα πάρουν ξεκάθαρη θέση.

Σύντομα, οι επίσημες ανακοινώσεις … 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...