Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΣΥΡΙΖΑ | «Παίζει» δυνατά η υποψηφιότητα Δέδε για την Περιφέρεια Πελοποννήσου!

ΣΥΡΙΖΑ | «Παίζει» δυνατά η υποψηφιότητα Δέδε για την Περιφέρεια Πελοποννήσου!


Αν και είναι εξαιρετικά πρόωρο να θεωρηθεί τίποτα δεδομένο για τις εκλογές του 2019, ωστόσο υπάρχουν κάποιες πρώτες διεργασίες και συζητήσεις που έχουν ορίζοντα τις κάλπες που θα ανοίξουν μετά από περίπου δύο χρόνια.

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει το προεκλογικό σκηνικό για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ένα σκηνικό που ακόμα δεν έχει διαμορφωθεί, αφού παραμένουν κενά πάρα πολλά κομμάτια του πάζλ.

Ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά έχει να κάνει με τον υποψήφιο τον οποίο θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ. Στις εκλογές του 2014, ο ΣΥΡΙΖΑ «κατέβηκε» με τον Οδυσσέα Βουδούρη, έχασε και στην πορεία ο κ. Βουδούρης παραιτήθηκε και από περιφερειακός σύμβουλος. Επομένως, η θέση του υποψηφίου Περιφερειάρχη παραμένει κενή.

Η αλήθεια είναι ότι ένα όνομα που «παίζει» πολύ και συγκεντρώνει μάλιστα πάρα πολλές θετικές γνώμες είναι εκείνο του Κορίνθιου Γιώργου Δέδε.

Πρόκειται για Διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό που από τον Μάρτιο του 2015 συνεπικουρεί το Κυβερνητικό έργο από την θέση του Γενικού Γραμματέα Υποδομών, του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Έχει πρωτοστατήσει στο να προχωρήσουν και να δοθούν στην κυκλοφορία πολλά και σημαντικά έργα, όπως είναι η συνδετήρια οδός της Μεγαλόπολης, ο περιμετρικός της Καλαμάτας, τα έργα στον αυτοκινητόδρομο «Κορίνθου – Πατρών», το «Λεύκτρο – Σπάρτη» και άλλα.
 
Στις πρώτες Περιφερειακές εκλογές το 2010, εξελέγη Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, με την παράταξη του Πέτρου Τατούλη με τον οποίο συγκρούστηκε στην πορεία και μαζί με Πουλοκέφαλο, Πουλά και Αλευρά τότε ζητούν ακόμα και την παραίτηση του νυν Περιφερειάρχη!

Στις τελευταίες Περιφερειακές εκλογές του 2014 ηγήθηκε ψηφοδελτίου και εκλέχθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία».

Προς το παρόν, ο κ. Δέδες δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για τις περιφερειακές εκλογές. Σε κάθε περίπτωση όμως η επιλογή του υποψηφίου Περιφερειάρχη είναι μία απόφαση για την οποία το τελικό «οκ» θα δώσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Οι «ράδιο – αρβύλες» της Τρίπολης, η «Αγία Τριάδα» και η θέση που όλοι ήθελαν!
 

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2017 19:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολλές οι ανακρίβειες για τα έργα στα οποία αναφερεστε

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...