Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η μάζωξη στο Κακούρι, οι φάκελοι της «Πειραιώς» και το … βετούλι που προκάλεσε πανικό!

Η μάζωξη στο Κακούρι, οι φάκελοι της «Πειραιώς» και το … βετούλι που προκάλεσε πανικό!

Τρίπολη … η πόλη που όλοι οι «έξυπνοι» περιμένουν στη γωνία, ζυγίζουν τα δεδομένα και στο τέλος πάνε με τον «ρίχνοντα». Έλα, όμως που τους πήρανε χαμπάρι!

Ούτε … λέξη στα περισσότερα ιδιωτικά ΜΜΕ για όσα έγιναν στο περιφερειακό συμβούλιο; Φαντάζομαι ότι θα είναι εντελώς … τυχαίο!

Μάζωξη στο Κακούρι θα γίνει την Κυριακή για την παράταξη του Παυλή. Αφορμή η γιορτή που είχε ο Δήμαρχος. Εκεί θα είναι εκλεγμένοι και μη. Έχουν προσκληθεί όλοι. Τι … είδηση θα βγάλει αυτή τη φορά ο Μήτσος;

Αυτή η αναμπουμπούλα που έγινε στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο ήταν πολύ διδακτική. Καταλάβαμε ποιοι έχουν φωνή και ποιοι είναι … μουγκοί. Η λίστα είναι έτοιμη!

Μου … σφύριξαν ότι η «Πειραιώς» (εκεί είναι τα κεντρικά της ΝΔ) είναι ενημερωμένη για τα πάντα. Εκεί, έφτασαν όλα τα δημοσιεύματα, όλα τα βίντεο, όλες οι αντιδράσεις. Πολύ σύντομα, θα ξεκινήσουν οι κινήσεις … συμμόρφωσης!

Μεγάλη συζήτηση θα γίνει πάλι για την ΚΕΔΗΤ στο δημοτικό συμβούλιο. Στην επιχείρηση έχουν γίνει ήδη δύο παραιτήσεις (από τον Αντιπρόεδρο Δημόπουλο και από το μέλος Χριστίνα Παρασκευοπούλου) και πρέπει να αντικατασταθούν αυτά τα πρόσωπα. Επιπλέον, υπάρχει μία Πρόεδρος που για λόγους υγείας δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά της, ενώ οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι. Ουφφφφ…

Απορία | Η Δώρα θα επιστρέψει στα καθήκοντά της, όταν περάσει το δίμηνο;

Ο Γιαννακόπουλος είχε τα … άντερα να βγει και να διαφωνήσει με τα όσα είπε η Ντίνα. Δεν διάλεξε τον εύκολο δρόμο των δημοσίων σχέσεων. Οι άλλοι;

Το τελευταίο ανέκδοτο. Ο Πετρόφ δεν ήξερε όσα είπε η Ντίνα. Αλλά, ακόμα κι έτσι να είναι … όταν την άκουσε να τα λέει, τι έκανε; Σιώπησε … εκκωφαντικά!

Ένα … βετούλι πήγαν να φάνε κάποια στελέχη της παράταξης Σμυρνιώτη και έγινε χαμός! Ώπα, ρε παιδιά! Κάλμα … Πάντως, φαίνεται ότι «πουλάει» η παράταξη!

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 17:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Άλλο το γηροκομείο και άλλο η ΚΕΔΗΤ
    φίλε.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 11:27 Σύνδεσμος σχολίου

    στο γηροκομειο παει κανονικοτατα η κυρια Δωρα εκει δεν ειναι αρρωστη!!!!γιατι ειναι και αμισθει εκει μην ξεχναμε χα χα !!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 09:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι πουλάει η παράταξη ρε παιδιά;
    Τρεις κι ο κούκος ηταν. Κατι κουρασμένα παλικάρια και 2-3 απο όλο το Βαλτέτσι, μας δουλεύετε ;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...