Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Κυριάκος, το γκρέμισμα της οικογενειοκρατίας και το μήνυμα για τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια!

Ο Κυριάκος, το γκρέμισμα της οικογενειοκρατίας και το μήνυμα για τα  «γαλάζια» ψηφοδέλτια!
Ο … κακός χαμός έχει γίνει με τη δήλωση Μητσοτάκη ότι κανένα μέλος της οικογενείας του δεν πρόκειται να πάρει θέση σε Κυβέρνηση της ΝΔ, αποκλείοντας ακόμα και με την αδερφή του (Ντόρα).
Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να εξαφανίσει κάθε περίπτωσης οικογενειοκρατίας μέσα στο κόμμα της ΝΔ και αποδεικνύει στην πράξη ότι το θέλει πραγματικά, ξεκινώντας από την ίδια του την οικογένεια.
Ποιος άλλος θα το έκανε; Πιθανότατα κανείς ..
Στη συνέντευξή του, στην Καθημερινή της Κυριακής, είπε σαφέστατα ότι κανείς από το οικογενειακό του περιβάλλον δεν θα μετέχει στην κυβέρνησή του, όταν και εφόσον ο Ελληνικός λαός του εμπιστευθεί τις τύχες του. Ούτε κυβερνητικό αξίωμα, ούτε πολιτειακό....
Θα πει κάποιος ότι αυτό είναι άδικο για την Ντόρα Μπακογιάννη. Όταν όμως θες πραγματικά να τελειώνεις με τον νεποτισμό, τότε πρέπει να πάρεις δύσκολες αποφάσεις.
Άσχετα αν κάποιος διαφωνεί ή συμφωνεί με την Μπακογιάννη, η αλήθεια είναι ότι έχει μία αξιοσημείωτη διαδρομή στα πολιτικά μας πράγματα και με πόνο προσωπικό και άδικο... Είναι σε καλή (πολιτική) ηλικία ακόμη, αν σκεφτούμε κάποιους μαθουσάλες της Βουλής κι όχι μόνο.
Ίσως να είναι άδικο η Ντόρα να κριθεί και να αποκλειστεί μόνο και μόνο επειδή είναι αδερφή του Προέδρου, όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά για το καινούργιο στην πολιτική ζωή, για το ξερίζωμα των αρνητικών του παρελθόντος και πρέπει να περάσει από τα λόγια στην πράξη.
Ένα από αυτά είναι και ο νεποτισμός, η οικογενειοκρατία, που την «χτύπησε» προ καιρού στην περίπτωση βουλευτή του, την ξορκίζει και τώρα με τον πιο επίσημο τρόπο.
Λέτε το μήνυμά του για ανανέωση της πολιτικής ζωής, για γκρέμισμα της οικογενειοκρατίας να το πάρουν όλοι όσοι τους αφορά;
Λέτε, τελικά, ο Κυριάκος να μην σταματήσει στην Ντόρα, αλλά να το εφαρμόσει σε κάθε ανάλογη περίπτωση, σε όλη την Ελλάδα;

3 σχόλια

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2017 23:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Η θυγατέρα Πέτρου το ακούει???

  • ΑΝΩΝΥΜΟΙ
    ΑΝΩΝΥΜΟΙ Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2017 21:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάλι ψέμματα λες κ.κ. Κούλη μας? μήπως είναι καιρός να σχολάσης; υπάρχουν και άλλοι που δεν προέρχονται από
    "οικογένειες"......................

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2017 21:25 Σύνδεσμος σχολίου

    είπε ο Κούλης που λόγω οικογενειοκρατίας βρίσκεται εκεί που βρίσκεται και όχι στα αζήτητα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...