Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι δημοτικές μετεγγραφές, οι βαρύγδουπες ανακοινώσεις και η επικοινωνιακή γκάφα!

Οι δημοτικές μετεγγραφές, οι βαρύγδουπες ανακοινώσεις και η επικοινωνιακή γκάφα!

*Το «Καληνύχτα» είναι πάλι εδώ. Πάμε να ρίξουμε μια ματιά πίσω από την κουρτίνα;

*Έκανε ο Γιάγκος αυτή τη μάζωξη στο Πνευματικό και «ζεστάθηκε» λίγο το δημοτικό σκηνικό … Μάζεψε αρκετό κόσμο, με δεδομένο ότι η περίοδος αυτή δεν είναι προεκλογική. Έχουμε πολύ καιρό μέχρι τις εκλογές. Μην το ξεχνάμε αυτό …

*Βγήκαν αρκετές ειδήσεις από την εκδήλωση του πρώην Δημάρχου. Πρώτον, ο Βλάσης έστειλε ένα απολύτως ξεκάθαρο μήνυμα ότι στηρίζει Σμυρνιώτη για τον Δήμο Τρίπολης. Τόσο η παρουσία του, όσο και η ομιλία του έστειλαν το «μήνυμα». Το σημειώνουμε αυτό διότι πολλά λέγονται και ακούγονται, αλλά προφανώς είτε είναι «φουσκωμένα», είτε δεν έχουν βάση.

*Δεύτερον. Σχεδόν όλη η ΝΔ (που έχει μεγάλη δύναμη στην Τρίπολη) ήταν εκεί. Ακόμα και πρόσωπα που δεν μιλούν μεταξύ τους, πρόσωπα από διαφορετικές αφετηρίες και με διαφορετικές πορείες πήγαν εκεί και στήριξαν Σμυρνιώτη. Βλάσης, Λυκουρέντζος, Εύη, οι τρεις πρώτοι «γαλάζιοι» σε ψήφους στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ήταν στο Πνευματικό.

*Εκεί ήταν και πρόσωπα που κατά καιρούς έχουν ακουστεί για υποψήφιοι Δήμαρχοι. Όπως ο Χρίστος Λαμπρόπουλος. Βέβαια, ο ίδιος συνεχίζει να κρατά κλειστά τα χαρτιά του και δεν έχει ξεκαθαρίσει αν πράγματι θέλει να επιστρέψει στην πολιτική.

*Στο Πνευματικό ήταν και ο Γιάννης Τρουπής που διάφορες φήμες και σενάρια τον είχαν «μπλέξει» σε διάφορα σενάρια για τις δημοτικές εκλογές. Σενάρια που ποτέ δεν κυκλοφόρησε ο Γιάννης, αλλά το έκαναν άλλοι «κύκλοι» που προφανώς αρέσκονται στη σεναριολογία.

*Μεγάλο σούσουρο έγινε για την παρουσία του Δήμου Σωτηρόπουλου. Πως είναι δυνατόν ένας δημοτικός σύμβουλος του Παυλή να πηγαίνει σε εκδήλωση του Σμυρνιώτη; Κάποιοι «είδαν» … μετεγγραφή, αλλά μάλλον δεν ξέρουν καλά πρόσωπα και πράγματα…

*Ο Δήμος πράγματι πήγε εκεί και φυσικά ήξερε τι θα επακολουθούσε. Όμως, από αυτό το σημείο μέχρι να αλλάξει παράταξη, υπάρχει μεγάλος δρόμος. Κρατήστε μικρό καλάθι, διότι στο τέλος θα μείνει στον Παυλή και τα σενάρια θα μείνουν … σενάρια!

*Μεγάλη … συγκίνηση. Ο Πετρόφ ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε τα χρήματα για το δρόμο «Τριπόταμα – Παραλογγοί». Έχει χαθεί βέβαια το μέτρημα στις υποσχέσεις που έχει δώσει από το 2011 ως και σήμερα για αυτό το δρόμο, αλλά τι τα θέλω και τα «σκαλίζω»;

*Κοίταζα αυτόν τον τηλεοπτικό μονόλογο του Δημάρχου Μεγαλόπολης που διάβαζε από μέσα ένα κείμενο για τις εκπτώσεις στο ρεύμα. Ποιος είχε αυτή τη φαεινή επικοινωνιακή ιδέα;

4 σχόλια

  • ΑΝΩΝΥΜΟΙ
    ΑΝΩΝΥΜΟΙ Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018 19:06 Σύνδεσμος σχολίου

    @09.18 ήσουν και εσύ εκεί και μέτραγες τον κόσμο; για λογαριασμό ποιου μέτραγες τον κόσμο; δεν πιστεύω........

  • ανώνυμος
    ανώνυμος Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018 11:46 Σύνδεσμος σχολίου

    το μήνυμα του παπαδόπουλου μας πείραξε, αυτός πήρε κάτι για τους δημότες του , οι δικοί μας τον ύπνο του δικαίου. έπρεπε να διεκδικήσει ο παπαδόπουλος και για μας να τους κάνει τελείως ρεζίλι. αλλά επειδή έθιξε τα δικά μας παιδιά του γράφουμε και μια μπηχτή.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018 09:18 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ 200-250 ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ;
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΛΕΙΠΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ 2014 ΠΩΣ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΕ;

  • Κηφήνες ΔΥ
    Κηφήνες ΔΥ Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018 08:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι δυνατό να ασχολούμαστε με το αν κάποιοι επιπέδου Δήμου μετακινηθούν; Κατάντια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...