Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Καληνύχτα Αρκαδία»: Οι «τζάμπα μάγκες», τα … πηγάδια της Τρίπολης και ο «Τεγεάρχης»!

«Καληνύχτα Αρκαδία»: Οι «τζάμπα μάγκες», τα … πηγάδια της Τρίπολης και ο «Τεγεάρχης»!

- ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ σε όλους. Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά στους κάμπους ρίχνει ...χιόνι. Είδατε πόσο επίκαιρο είναι σήμερα και πόσο ταιριάζει στην Αρκαδία αυτό το τραγούδι που μας μαθαίνανε κάποτε στο σχολείο?

- Πολύ λιγότεροι γιόρτασαν χθες την εορτή των ερωτευμένων στην Αρκαδία. Όχι ότι στην ιδιαίτερη πατρίδα μας δεν υπάρχουν ερωτευμένοι απλά φέτος η γιορτή τους βρήκε απένταρους. Αντί για χρυσαφικά οι ερωτευμένοι του τόπου μας αντάλλαξαν ευχές, ερωτόλογα και ...φιλιά .

Όλα ήταν τζάμπα. Τζάμπα μάγκες δηλ.

- Χωρίς μισθό μαθαίνω ότι θα μείνουν οι αντιδήμαρχοι που είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Έτσι τουλάχιστον διέρρευσε ότι προβλέπει ο νέος Νόμος. Ακόμα και οι άμισθοι ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ δεν θα παίρνουν μισθό ούτε από το Δήμο αλλά ούτε και από την υπηρεσία τους! Βλέπω τον Κοσκινά να επιστρέφει σχολείο. Δεν είμαστε ΤΩΡΑ για τέτοια. Έτσι, Δημήτρη?

- Όλοι οι τοπικοί άρχοντες πήγαν στα μπλόκα των αγροτών για να στηρίξουν τα δίκαια αιτήματά τους. Από το Σμυρνιώτη μέχρι τον Παυλή και από τον Κατσαφάνα μέχρι το ΣΥΡΙΖΑ! Από λόγια και στήριξη έχουν χορτάσει οι αγρότες μας. Με στήριξη όμως δε γεμίζει το τσουκάλι και τα παιδιά στο σπίτι παραμένουν νηστικά. Τίποτα άλλο, εκτός από στήριξη, που να τρώγεται ΥΠΑΡΧΕΙ?

- Έκοψε την πίτα της η Παγγορτυνιακή. Όλα καλά κι ωραία… Αλλά, δεν μπορώ να μην κάνω μία παρατήρηση. Πιο πολλοί ήταν οι λεγόμενοι «επίσημοι», παρά οι απλοί Γορτύνιοι. Αυτό, καλό το λες;

- Εκείνες οι λακκούβες που έκλεισε πρόσφατα ο αντιδήμαρχος Κάρλος στην πόλη ΜΑΣ και τα χωριά ΜΑΣ με την περιβόητη ...ψυχρή πίσσα δεν κόλλησε.

Οι λακκούβες με τις βροχές ξανάνοιξαν και γίνανε ΠΗΓΑΔΙΑ! Μήπως η πίσσα δεν ήταν και τόσο ψυχρή? Λέω μήπως...

- Αλήθεια για να γίνεις αντιδήμαρχος σε αυτή την πόλη θα πρέπει να λέγεσαι ή Καρλής ή Κάρλος. Ρομπέρτο Κάρλος ίσως...

- ZΑΧΑΡΟ θα πάθουν οι δημοτικοί μας σύμβουλοι. Πολλές οι εκδηλώσεις με τις πρωτοχρονιάτικες πίτες και γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να τις προλάβουν ΟΛΕΣ. Ο γύρος της πίτας ή πίτα με γύρο?

- ΑΛΗΘΕΙΑ: Βρέθηκε διοικητής για το ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ Νοσοκομείο? Ποιος θέλει άραγε να τα βάλει τώρα με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ? Ούτε οι ίδιες οι αποκλειστικές δε θα θέλουν.

- Και με την ευκαιρία… Ο Λυκουρέντζος έχει υπογράψει την απόφαση για να φύγει η Σιουρούνη; Ή όλα είναι στο … μιλητό; Γιατί ούτε δελτίο τύπου δεν έχει εκδοθεί από το Υπουργείο Υγείας…

- Αν και ο Κουκάκης ( ο αντιδήμαρχος Τρίπολης ) κάνει αθόρυβη και αποτελεσματική δουλειά στην ΤΕΓΕΑ πολλοί είναι αυτοί - μέσα από την παράταξή του - που δεν θέλουν να του αποδώσουν το ρόλο του ΤΕΓΕΑΡΧΗ που αυτοδικαίως του ανήκει. Γιατί τόση κακία?

- ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί να εξαιρεθούν μόνο οι Γορτύνιοι από την πληρωμή των διοδίων Περιφερειακέ Σύμβουλε κ. Γιαννακόπουλε? Οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ δεν έχουν ψυχή? Περιμένω την απάντησή σας... ( για να μην κατεβάσω τις μπάρες )

- Γνωστός δημοτικός σύμβουλος βγήκε σε μεγάλο κανάλι ως ξενοδόχος και μίλησε για την κρίση στον κλάδο που πλήττει έντονα και την ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ. Κάποιος που τον είδε κούνησε το κεφάλι και μονολόγησε: "κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι ...παντρεμένες". Άδικο είχε?

- ΤΕΛΟΣ: Αρκαδία ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ, θα τα πούμε πάλι ΑΥΡΙΟ εδώ στο ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ότι περιμένουμε και τα δικά σας σχόλια (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Αν εντοπίσετε κάτι αξιοπερίεργο ΓΥΡΩ ΣΑΣ γράψτε το και στείλτε το σε εμάς για να το ανεβάσουμε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...