Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η «βόμβα» του Ανδρέα, τα κρυφά "μηνύματα" και το 2019!

Η «βόμβα» του Ανδρέα, τα κρυφά "μηνύματα" και το 2019!

Το «Καληνύχτα» είναι πάλι εδώ. Ευτυχώς, βέβαια που υπάρχει και ο Ανδρέας ο οποίος … ταρακούνησε το πολιτικό σκηνικό της Αρκαδίας, διότι τελευταία … μάς είχε πάρει ο ύπνος!

Πήγε λοιπόν ο Λυκουρέντζος στη ΝΔ Μεγαλόπολης και μπροστά στον Αυγενάκη και πολλούς άλλους δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναθεωρήσει την απόφασή του να πάψει να ασχολείται με τα κοινά.

Ακολούθησε ο … χαμός. Γιατί το είπε αυτό ο Ανδρέας; Τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις του; Αυτό σημαίνει ότι θα ξανακατέβει για βουλευτής; Αυτά και άλλα πολλά αναρωτιούνται όλοι.

Το «Καληνύχτα» είναι εδώ για να βάλει μερικά πράγματα στη σειρά. Πρώτον, ο Ανδρέας είναι πολύ ενοχλημένος έως εκνευρισμένος με όλο αυτό που γίνεται με την υπόθεση Novartis και το όνομά του. Δεν εμπλέκεται πουθενά στην ιστορία αυτή όμως γενικά αιωρούνται διάφορα γύρω από το πρόσωπό του. Περνά μία δοκιμασία που –κακά τα ψέματα- κανείς δεν θα ήθελε να περάσει. Να σε κατηγορούν δηλαδή για κάτι που δεν έχεις εμπλοκή.

Μπροστά σε αυτό το σκηνικό, θα περίμενε τη δημόσια στήριξη, μία καλή κουβέντα, τουλάχιστον, από τους ανθρώπους της ΝΔ. Δεν έχει εισπράξει όμως από τα επιφανή στελέχη του κόμματος αυτή τη στήριξη. Ουσιαστικά –μέχρι την εκδήλωση της ΝΔ Μεγαλόπολης- μόνο ο Κατσίπος, ο Γιαννακόπουλος και ο Κατσίρης είχαν μιλήσει ανοιχτά και είχαν στηρίξει δημοσίως τον Ανδρέα.

Ο Ανδρέας λοιπόν περίμενε και από άλλους να μιλήσουν, αλλά δεν το έκαναν. Κι ένας από τους λόγους που σκέφτεται την επιστροφή στην πολιτική είναι και το ότι θέλει να στείλει ένα μήνυμα, προς εκείνους κι εκείνες, που σιωπούν, ότι είναι «παρών» κι ότι αν θέλει μπορεί να ξαναμπεί στο «παιχνίδι».

Γενικά, ο Ανδρέας «τρελαίνεται» που έχει βρει στήριξη από ανθρώπους που δεν περίμενε, εκτός ΝΔ και την ίδια ώρα πρωτοκλασάτα «γαλάζια» στελέχη δεν έχουν βρει μια καλή κουβέντα να πουν. Αυτό θεωρεί, αυτό καταγράφουμε.

Υπάρχει όμως περίπτωση να είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής; Το πιθανότερο είναι όχι. Άσχετα τι είπε στην Μεγαλόπολη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το κεφάλαιο «πολιτική» έχει κλείσει για εκείνον…

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι το 2019 μπορεί να «κοιτάξει» προς την «Εθνάρχου Μακαρίου», πάντοτε με την ξεκάθαρη στήριξη της ΝΔ και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Αυτό είναι ένα σενάριο που «παίζει» σοβαρά. Είναι πρόωρο μεν, αλλά όχι απίθανό.

Έτσι κι αλλιώς, πάντως, αν το πάρει απόφαση ο Ανδρέας, θα χαθεί ο ύπνος για πολλά πρόσωπα…

Υ.Γ. Φαντάζομαι ότι αν μάθει ο Τσίπρας πως ο Πετράν βγάζει ανακοινώσεις και λέει ότι η Κυβέρνηση υιοθετεί τις πολιτικές πρωτοβουλίες της Περιφέρειας, δεν θα είναι και πολύ χαρούμενος … Εκτός κι αν δεν του το πουν …

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...