Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο ισόβιος Πρόεδρος, η «Δήμαρχος Ντίνα» και ο … τύπος που κάνει αντιπολίτευση στον εαυτό του!

Ο ισόβιος Πρόεδρος, η «Δήμαρχος Ντίνα» και ο … τύπος που κάνει αντιπολίτευση στον εαυτό του!

- ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ σας και ΚΑΛΗΜΕΡΑ σας. Αυτό γιατί κάποιοι μας διαβάζουν βράδυ και κάποιοι άλλοι πρωί. Εμείς δεν κοιμόμαστε ( όχι όρθιοι ) για να σας κρατάμε ενήμερους. Εσείς μπορείτε να κοιμόσαστε αλλά δεν είμαστε σίγουροι ότι η ΤΥΧΗ σας δουλεύει. Μπορεί να ...απεργεί!

- Πολλές "παρασυναγωγές" εντοπίζω ότι γίνονται στην Τρίπολη τελευταία ενόψει του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ. Μετά την κάθοδο Παναγιωτακόπουλου στην ΑΡΚΑΔΙΚΗ πρωτεύουσα είχαμε και τη συνάντηση στελεχών του κινήματος με Νιώτη και Καρχιμάκη. Αυτό θα πει ...κινητικότητα!

- Και να σκεφθείτε ότι το ΠΑΣΟΚ σήμερα είναι τρίτο κόμμα στη ΒΟΥΛΗ. Στο παρασκήνιο όμως παραμένει ΠΡΩΤΟ και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο. Να και μια ΠΡΑΣΙΝΗ πρωτιά.

- Στην τοπική ΝΔ δεν ακούγεται τίποτα τώρα τελευταία. Λειτουργούν τα "γαλάζια" κομματικά όργανα ή συνεδριάζουν και αυτά μετά από έγκριση της τρικομματικής? Όλα είναι πιθανά έτσι όπως έχουμε καταντήσει σήμερα.

-Όλοι ψάχνουν να βρουν ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Τρίπολης; Ψάχνουν στα γνωστά… Στην Πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου έψαξαν; Όχι φυσικά για τον Πέτρο… Αλλά, για τη Ντίνα! Απίθανο; Είσαστε σίγουροι;

- Χαμός γίνεται σε πολλές δημόσιες υπηρεσίες της Αρκαδίας από την έλλειψη προσωπικού και ο κόσμος συνεχίζει να ταλαιπωρείται. Την ίδια ώρα κάποιοι ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ συνεχίζουν με ιδιαίτερο ζήλο τις διαδικασίες για την απόλυση και άλλων υπαλλήλων τους. Γιατί τόσος ζήλος ρε παιδιά?

- Οι δημόσιοι υπάλληλοι της Αρκαδίας που πρόσφατα μπήκαν σε διαθεσιμότητα και κέρδισαν το πρώτο δικαστήριο μαθαίνω ότι επανήλθαν προσωρινά στη δουλειά τους αλλά δεν πληρώνονται κανονικά! Τελικά οι δικαστικές αποφάσεις ισχύουν σε αυτή την χώρα ή ΟΧΙ?

- Τώρα που δεν έχει εκλογές, οι πολιτευτές δεν γύρνανε τα χωριά και ούτε «μιλάνε» με άρθρα τους για τα προβλήματα του τόπου. Ραντεβού πάλι … στις επόμενες εκλογές.

- Νέα διοίκηση έβγαλαν στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας. Πάλι ΠΡΟΕΔΡΟΣ ο Προύντζος όπως φυσικά αναμενόταν. Άραγε πόσα χρόνια είναι πρόεδρος ο ΝΙΚΟΛΑΣ στην ΕΠΣΑ? Περισσότερα από τον συγχωρεμένο τον Τσεκούρα? Αν σπάσει και αυτό το ρεκόρ ΤΟΤΕ θα είναι ΕΙΔΗΣΗ!

- Σε ποιά δημόσια ΥΠΗΡΕΣΙΑ του Νομού Αρκαδίας ο Διευθυντής κάλεσε ΟΜΑΔΙΚΑ τους υπαλλήλους του και τους είπε ότι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους? Αυτός άραγε την κάνει καλά ή σε δουλειά να βρισκόμαστε?

- Αληθεύει ότι σε μεγάλο Σύλλογο της Αρκαδίας ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κάνει αντιπολίτευση στον εαυτό του? Αυτά δε γίνονται πουθενά. Μόνο ΕΔΩ γίνονται αυτά στην ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ.

- ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Άκουσα ότι επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης είναι μεγάλος ΑΣΣΟΣ, από εδώ μέχρι τη ΒΕΡΟΙΑ έλεγε κάποιος σε κεντρικό προποτζίδικο! Λες να είναι αλήθεια? Εγώ πάντως το βλέπω για Χ. Ίδωμεν...

- ΦΗΜΕΣ λένε ότι οι πενταμηνίτες που δουλεύουν στους Δήμους και στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ θα ανανεώσουν τις συμβάσεις τους για άλλους 5 μήνες. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί φορείς αυτό το έχουν ζητήσει εγγράφως αλλά ΤΙΠΟΤΑ επίσημο δεν υπάρχει από τα ΑΡΜΟΔΙΑ Υπουργεία μέχρι σήμερα. Μένουμε λοιπόν στις φήμες και λέμε: ΚΑΛΟ θα ήταν κάποιοι να μην παίζουν με την αγωνία των πενταμηνιτών και κυρίως να μην τους ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ. Είναι άδικο.

- ΤΕΛΟΣ: τα λέμε πάλι από Δευτέρα ( Σαββατοκύριακο ξέρετε κοιμόμαστε και εμείς ). Μέχρι τότε να έχετε το νου σας γιατί οι καιροί που διανύουμε είναι ( εκτός από δύσκολοι ) και ...ΠΟΝΗΡΟΙ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...