Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η διοικήτρια που έφυγε αλλά … μένει, το πούρο του Πέτρου και τα λαμόγια της Πελοποννήσου!

Η διοικήτρια που έφυγε αλλά … μένει, το πούρο του Πέτρου και τα λαμόγια της Πελοποννήσου!

- ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ σας, καλή εβδομάδα να έχουμε ΟΛΟΙ. Για όλους αυτούς που ψάχνουν να βρουν ποιός ή ποιοί γράφουν το ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ έχουμε να πούμε ότι ΟΛΟΙ οι συνεργάτες του ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ είναι εδώ και γράφουν τα σχόλια που εσείς απολαμβάνεται καθημερινά. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ όλοι οι φίλοι μας μπορούν να ανεβάσουν το δικό τους σχόλιό τους σε αυτή τη ΣΕΛΙΔΑ. ΟΛΟΙ δικοί μας είμαστε ρε παιδιά. Σε μια ΠΛΑΤΕΙΑ ζούμε! Αφήστε τις έρευνες, δε θα βγάλετε τίποτα. Αλήθεια σας λέω...

- Έπρεπε να χαθεί ανθρώπινη ζωή για να δούμε στην Τρίπολη τον ΔΥΠΕάρχη Κατσίβελα; Αλλά και που ήρθε; Συμμετείχε σε μία σύσκεψη, και έκανε μία δήλωση 37 δευτερολέπτων! Μάς «φώτισε» δηλαδή…

- Για πρώτη ΦΟΡΑ στην Τρίπολη δε θα λειτουργήσει  παζάρι λόγω ΑΠΕΡΓΙΑΣ των παραγωγών. Μην πάτε λοιπόν την Τετάρτη στη λαϊκή αγορά της πλατείας  ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ διότι θα είναι ΚΛΕΙΣΤΗ λόγω ΑΠΕΡΓΙΑΣ! Ρε πού φθάσαμε...

- Η Φώφη του ΠΑΣΟΚ έρχεται την Τετάρτη στην Τρίπολη και ακούω ότι γίνεται μεγάλη κινητοποίηση από το τοπικό ΠΑΣΟΚ για να γεμίσει το ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης. Δε θα ναι εύκολο αγαπητοί σύντροφοι παρά το γεγονός ότι η Φώφη λέγεται ...Γεννηματά!

-Καλά, ρε Ανδρέα; Γιατί τόση φασαρία ότι διώχνεις τη Σιουρούνη, όταν μια εβδομάδα μετά δεν έχεις υπογράψει την απόφαση; Μήπως να το ξανασκεφτείς να την κρατήσεις;

- Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ και ΣΥΡΙΖΑ. Αιτία ένας δρόμος που ,όπως λένε, παραλήφθηκε και πληρώθηκε χωρίς να γίνει στη Λακωνία. Και όλα αυτά από ...ΑΜΕΛΕΙΑ!  Τί είναι αυτά ρε παιδιά? Ακόμα και η αμέλεια έχει τα όριά της.

- Ο Πετράν είναι πάντα καλοντυμένος (λίγο πιο νεανικά τελευταία), κρατάει πάντα ένα πούρο (αυτό πρέπει να το κόψει σιγα – σιγά…) και λατρεύει πάντα τις δημόσιες σχέσεις. Δεν λέει «όχι» σε κανέναν και σε κανένα … αίτημα. Άλλο, αν στο τέλος δεν κάνει ούτε το 1/10!

- ΠΑΡΤΥ κάνουν τα τελευταία χρόνια τα λαμόγια στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ λέει ο ΣΥΡΙΖΑ! Άντε ρε, δε σας πιστεύω. Αυτά δε γίνονται στον ΤΟΠΟ μας. Δεν υπάρχουν ΛΑΜΟΓΙΑ. Σας μιλάω ΣΟΒΑΡΑ!

- ΟΥΤΕ άσσος, ούτε και Χ δεν κάθισε ο αγώνας του Αστέρα Τρίπολης στη Βέροια. Η ομάδα γύρισε στην Τρίπολη με ένα μεγάλο ΔΙΠΛΟ και ξανακάθισε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ. Πέσαμε έξω στο ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

- Μετά την Τρίπολη οι τρίτεκνοι έβγαλαν νέα διοίκηση και στη Μεγαλόπολη. Όπως μάθαμε έγινε ανανέωση αλλά ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ δεν άλλαξε. Δεν έχει τελειώσει την αποστολή του ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ. Χαρά στο κουράγιο του.

- ΤΕΛΟΣ: κάθε τέλος είναι ευκαιρία για μια καινούργια ΑΡΧΗ. Εμείς θα τα πούμε ΑΥΡΙΟ το βράδυ εδώ στο ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ. Περιμένουμε τα δικά σας νέα στη γνωστή διεύθυνση (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...