Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι συνεδριάσεις με τα ΜΑΤ, το εξαγριωμένο Μερκοβούνι, ο χαμός εκτός αίθουσας και οι βρισιές που δεν … λέγονται!

Οι συνεδριάσεις με τα ΜΑΤ, το εξαγριωμένο Μερκοβούνι, ο χαμός εκτός αίθουσας και οι βρισιές που δεν … λέγονται!

«Καληνύχτα Αρκαδία» χωρίς παραλειπόμενα από το δημοτικό συμβούλιο. Ένα συμβούλιο που είχε πολλά … πάρα πολλά. On και Off camera!

Ξεκινά το συμβούλιο και ο Πρόεδρος «βαφτίζει» κατά λάθος το χωριό Κεραστάρι ως «Κρεμαστάρι».. Η συνεδρίαση ξεκινά με καλή διάθεση …

Μάλιστα, η … έκπληξη γίνεται όταν ο Κακλαμάνος λέει προς τον Μαρία Εικοσιδέκα ότι ομορφαίνει το συμβούλιο. Επιτέλους, ανακωχή, θα είπαν κάποιοι. Έλα όμως που στη συνέχεια έγινε ο κακός χαμός (πάλι)!

Στην αρχή ανακοινώνεται ότι ο Δήμαρχος είναι στην κάτω αίθουσα του Πνευματικού και ότι έρχεται σε λίγο … Πέρασαν τρεις ώρες, η συνεδρίαση τελείωσε και τον Παυλή δεν τον είδε κανείς!

Ρε, μπας και τους έχει βαρεθεί όλους εκεί μέσα ο Μήτσος και δεν θέλει να πολυπηγαίνει;

Ένα θέμα που πέρασε στα ψιλά ήταν η αποχώρηση του Ηλία Κούρου. Έφυγε εκνευρισμένος. Ζητούσε το λόγο για να μιλήσει, δεν του δόθηκε και εξαγριωμένος κατήγγειλε τον Πρόεδρο και έφυγε από την αίθουσα. Γενικά, πολλές φορές, στο παρελθόν έχει πει ο Ηλίας ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν είναι «γλάστρες» και ότι πρέπει να έχουν το δικαίωμα να μιλούν έστω και για λίγα λεπτά…

Ακολούθησαν δύο στιγμές μεγάλης έντασης. Η μία όταν ανακοινώθηκε πως αποσύρονται δύο θέματα για το Μερκοβούνι, με τους κατοίκους του χωριού να φωνάζουν και να ζητούν το λόγο της απόσυρσης. Πέρασαν αρκετά λεπτά μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση.

Η άλλη στιγμή έντασης ήταν για ένα θέμα με την Κανδήλα, όταν άρχισε μία λογομαχία ανάμεσα στον Πρόεδρο της Κανδήλας και την Μαρία Εικοσιδέκα. Κουβέντα στην κουβέντα, κάποια στιγμή ο Πρόεδρος πλησίασε την κυριά Εικοσιδέκα, με εκείνη να του λέει «μην με ακουμπάς»! Εκεί, παρενέβη ο Τζιούμης για να ηρεμήσει τα πνεύματα και ο Κακλαμάνος διέκοψε τη συνεδρίαση.  

Ο κακός χαμός ακολούθησε και εκτός αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, μεταξύ Αντιδημάρχου και δημοτικού συμβούλου, με τα δύο πρόσωπα να ανταλλάσσουν πολύ «Βαριές» κουβέντες που δεν μπορούν καν να μεταφερθούν.

Φαίνεται πάντως ότι η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει κάτι που εμμέσως το τόνισε και ο Κακλαμάνος. Δηλαδή, όταν μπούμε σε προεκλογική περίοδο τι θα συμβεί; Θα γίνονται συνεδριάσεις με … ΜΑΤ;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...