Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι «γαλάζιες» γκάφες, τα μεταμεσονύχτια emails, οι ραδιουργίες της πλατείας και ο νέος υποψήφιος!

Οι «γαλάζιες» γκάφες, τα μεταμεσονύχτια emails, οι ραδιουργίες της πλατείας και ο νέος υποψήφιος!

Σαν να έχει αρχίσει να «ζεσταίνεται» αυτή η ιστορία «ΝΔ – Τατούλης». Άντε, γιατί βαρεθήκαμε …

Μέσα σε αυτό το χαμό όμως βλέπουμε και πολλές γκάφες …

Έρχεται ο Αυγενάκης στην Τρίπολη για να πει ότι υπάρχει «θέμα» με τον Τατούλη και τελικά τον … καλεί να γυρίσει στο κόμμα!

Έχουμε ξαναγράψει ότι η ΝΔ κάνει ό,τι μπορεί για να μας φτιάξει το κέφι. Αλλά που να φανταστούμε ότι θα υπάρξει και συνέχεια;

Στη 1.12 μετά τα μεσάνυχτα (!!!) της Κυριακής προς Δευτέρας φτάνει ένα email στα ΜΜΕ που το υπογράφουν αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης Τατούλη. Τι γράφουν; Ότι είναι και με τη ΝΔ και με τον Πέτρο!

Έλα όμως που κάποιοι εξ αυτών είναι στελέχη του κόμματος, έχουν θέσεις σε κομματικά όργανα και αντί να πουν ότι συντασσόμαστε με τις επιλογές της ΝΔ, επιλέγουν να κρατήσουν ίσες αποστάσεις.

Αυτό προκαλεί … πανικό στο παρασκήνιο. Διαβουλεύσεις, τηλεφωνήματα, ένας … χαμός. Αποτέλεσμα; Δύο 24ωρα περίπου μετά, αρχίζουν να βγαίνουν νέες ανακοινώσεις. Αυτή τη φορά, μεμονωμένες.

Την αρχή κάνει η Παναγιωτοπούλου από την Αργολίδα και ακολουθεί ο Κατσίρης από την Αρκαδία. Τι λένε; Ότι θα στηρίξουν όποια επιλογή κάνει η ΝΔ στην Περιφέρεια.

Με απλά λόγια, την Κυριακή υπάρχει ξεκάθαρη δήλωση στήριξης Τατούλη, σαν να λένε ότι «Πέτρο, θα είμαστε μαζί σου και το 2019» και την Τετάρτη λένε ότι θα ευθυγραμμιστούν με την «Πειραιώς».

Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά σημαίνει ότι αν η ΝΔ ΔΕΝ επιλέξει να στηρίξει Τατούλη, για την Περιφέρεια, Παναγιωτοπούλου και Κατσίρης θα πάνε απέναντι από τον Πέτρο.

Αν αυτός ο χειρισμός (άλλα λέω την Κυριακή, άλλα την Τετάρτη), δεν αποτελεί γκάφα, τότε τι είναι;

Από την άλλη βέβαια, είναι τόσο μεγάλη η πίεση που υπάρχει και από τις δύο πλευρές, που μπορεί να οδηγήσει και σε λάθη … Όλοι κάνουμε λάθη.

«Και τώρα η ΝΔ δεν θα στηρίξει τον Πέτρο Τατούλη;» θα αναρωτηθεί κάποιος. Μην μπερδεύεστε. Η ΝΔ δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει. Εδώ, στο «Καληνύχτα» δεν αποκλείουμε τίποτα.

Άλλωστε, το 2014 που η ΝΔ του Σαμαρά έπνεε τα μένεα κατά Τατούλη και τελικά τον στήριξε, δεν είναι και τόσο μακριά για να ξεχαστεί…

Απορία | Να υποθέσω ότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι μετά την Παναγιωτοπούλου και τον Κατσίρη;

Δεν αργεί η στιγμή που το Κίνημα Αλλαγής θα ανακοινώσει επίσημα ότι θα κατεβάσει δικό του υποψήφιο Περιφερειάρχη στην Πελοπόννησο και δεν θα είναι ο Πέτρος. Θα είναι στέλεχος του Κινήματος. Τα έχει πει από καιρός ο «πολυμήχανος», αλλά δεν τον ακούγατε …

Περιμένω να δω τα αποτελέσματα αυτής της «δημοσκόπησης». Φαντάζομαι ότι θα ανακοινωθούν κάποια στιγμή. Ή όχι; Λέτε οι εμπνευστές αυτής της ραδιουργίας να τα κρατήσουν κρυφά; Μόνο για την πάρτη τους; Εκεί στην Πλατεία …

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...