Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Περιφερειακές εκλογές Πελοποννήσου | Δικό του υποψήφιο θέλει να κατεβάσει το Κίνημα Αλλαγής – Θα τον στηρίξει και η ΝΔ;

Περιφερειακές εκλογές Πελοποννήσου | Δικό του υποψήφιο θέλει να κατεβάσει το Κίνημα Αλλαγής – Θα τον στηρίξει και η ΝΔ;

Το προεκλογικό σκηνικό για τις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου έχει αρχίσει να «ζεσταίνεται», παρά το γεγονός ότι υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες (Μάιος ή Σεπτέμβριος 2019).

Η τελευταία εξέλιξη στο προεκλογικό παζλ ήταν η επίσημη (πλέον) ανακοίνωση της απόφασης του Κινήματος Αλλαγής να «κατεβάσει» δικό του στέλεχος, ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Από την Τρίπολη, ο Παύλος Χρηστίδης μίλησε για αυτόνομη πορεία, ενώ αποτελεί κοινό μυστικό ότι ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις για το πρόσωπο που θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειας.

Στόχος είναι να πειστεί ένα δυνατό στέλεχος του Κινήματος και δεν αποκλείεται να μιλάμε ακόμα και για πρώην Υπουργό!

Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει καμία οριστική εξέλιξη που να είναι ανακοινώσιμη.

Την ίδια ώρα, η ΝΔ βρίσκεται σε μία … σύγχυση. Από τη μία πλευρά, ο Αυγενάκης παραδέχθηκε από την Τρίπολη, ότι ο Πέτρος Τατούλης δεν συμβαδίζει με το κόμμα, από την άλλη όμως του ζήτησε να αναθεωρήσει, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης!

Όσο πάντως η ΝΔ καθυστερεί να αποφασίσει αν θα στηρίξει κάποιο δικό της στέλεχος (Λυκουρέντζος, Νίκας, Πατριανάκου είναι μερικά από τα ονόματα που ακούγονται έντονα) ή αν τελικά ξαναστηρίξει τον Πέτρο Τατούλη, τόσο μένει «χώρος» για συζητήσεις περί ενδεχόμενης σύμπραξης ΝΔ και Κινήματος Αλλαγής στην Περιφέρεια Πελοποννήσου!

Υπάρχουν υποστηρικτές αυτής της προοπτικής, κυρίως στο Κίνημα Αλλαγής, ενώ στη ΝΔ δεν αποκλείουν τίποτα, αλλά θεωρούν πως μάλλον δεν είναι σωστό να «συρθούν» πίσω από την επιλογή του Κινήματος.

Σε κάθε περίπτωση πάντως μία συνεργασία ΝΔ και ΚΙΝ.ΑΛ. με κοινό υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, θα μπορούσε να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα στο τελικό αποτέλεσμα των εκλογών, αφού θα προέκυπτε ένας ισχυρότατος συνδυασμός που θα «χτυπούσε» πολύ υψηλά ποσοστά.

Τα πάντα λοιπόν είναι «ρευστά» αυτή την περίοδο και με το τέλος του καλοκαιριού εκτιμάται ότι θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις σε κάθε κόμμα και σε κάθε παράταξη.

1 σχόλιο

  • Αντε γεια
    Αντε γεια Σάββατο, 09 Ιουνίου 2018 22:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Κωστας Βλασης προωθει το μοντελο Τζιουμη και στη Περιφερεια.Το γονιδιο δεν διαγραφεται το εχει κληρονομησει απο τον πατερα του

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...